EXACT MOMENT vol.5 @ PEKARNA // 20.09.2014

18. september 2014|Novice|Aktualno|Parti novice

V soboto se bo v mariborski Pekarni odvil že peti, ljubilejni, Exact moment. Dosedanje izdaje so gostile DJje svetovnega formata iz Španije, Avstrije, ZDA, Nizozemske in Norveške, peto nadaljevanje te uspešne sage pa se nadaljuje z večjim poudarkom na predstavitvi slovenskih artistov na treh, TECHNO, TECH-HOUSE in BREAKBEAT, floorih.


Čas je relativna stvar. Vemo da z dobro voljo mineva hitreje, s slabo pa traja in traja. A na dogodkih Exact moment, ko se vse okoliščine poklopijo, nas zajame občutek brezčasja. Občutek, ko se nam zdi, da se je vse okrog nas ustavilo, le užitek ob butanju basa prežema telo. Ko se spomnimo preteklih dogodkov, se nam zdi, da so zaradi vseh pozitivnih doživetij, obstajali le trenutek. In da se je vse zgodilo v točno pravem trenutku. S ponosom vam predstavljamo že peti, jubilejni Exact moment. Kljub nesporni kvaliteti domačih glasbosukov, pa so v goste povabili tudi španca, ki bo večeru dodal nekaj glasbene svežine, skupaj z vami pa bodo poskrbeli za še eno noč v brezčasju točno pravega trenutka.

GUSTAF TECHNO floor:

Reaky pres. REAKSON - 100% techno set!
https://soundcloud.com/reakson
Reaky je med leti 2007 in 2010 veljal za enega najboljših in najbolj unikatnih novih producentov na svetovni techno sceni. Njegove komade so redno vrteli vodilni, takrat še "trši", techno DJ-ji kot so Cristian Varela, Dave Clarke, DJ Murphy, Axel Karakasis, Space DJz, izdal je 30 vinilnih plošč na mnogih legendarnih techno založbah in nastopil v 15 evropskih državah od španskega superkluba FABRIK do črnomorske "ibize" KaZantip. Kasneje ga je, predvsem zaradi stilskih in hitrostnih (BPM) sprememb techno scene, pot zanesla v underground trance, kjer danes nadaljuje svoj unikaten stil. Ampak Reaky ni popolnoma zanemaril techna. Prihaja njegov alter ego REAKSON - počasnejši, močnejši, temačnejši, bolj pumpajoč in kvalitetnejši techno kot ga je Reaky kdajkoli prej ustvaril. Za to noč obljublja ekskluzivni 100% techno set, ki ga ne bomo kmalu pozabili.

DJ SPLIF
( Neptuun City, YinYang )
https://soundcloud.com/splif

Marko Luk

( Alphawave )
https://soundcloud.com/marko_luk

The Frog
( NWORec., Vezotonik )
https://soundcloud.com/thefrogKURD TECH-HOUSE floor:

JONATHAN MALTAYA (Spa)
( 1605, Bedroom Musik, Ontekk agency )
http://www.mixcloud.com/jonathanmaltayamusic
https://soundcloud.com/jonathanmaltayamusic
Pred leti se je španski dj in producent Jonathan Maltaya odločil, da bo svoje moči usmeril v elektronsko glasbo ter vse kar je z njo povezano. S trdim delom je prerasel v zrelega glasbenega producenta, ki izdaja na nekaterih najpomembnejših založbah underground tech-housa, kot so 1605, Avenue, Witty Tunes , Patent Skillz, Bedroom Muzik, Happy Techno. To je dokaz, da kljub kratki karieri, Jonathan s svojim nespornim talentom in ljubeznijo do glasbe, že pomembno vpliva na razvoj svetovne elektronike.

MINOX
( Injected rec., GER, House You! )
https://soundcloud.com/minoxdj

Alesso M

(Vip dj’s, KD Panonija)

IGGY
( Maximal.si)


SUPERNOVA BREAKBEAT floor:

indi anX
(progressive set)

DJ SANJIN
( SuperNova )

BOKIBATINA


Vstopnina: 10e.

VEČ
 

 

 


 

 

Povezane vsebine

Novice - NAPOVEDNIK DVORANE GUSTAF

9.9.2014Društvo za kulturne dejavnosti Alternativna glasbena delavnica Gustaf Maribor (AGD Gustaf)