Za MLADE


A veš? // Izobraževanje // Delo // Natečaji // Prostovoljstvo // Prireditve


A VEŠ?

Nove razglednice Kaj me osreči
Izšle so čisto nove L’MIT razglednice Kaj me osreči! Od danes naprej jih lahko prevzamete v vseh info točkah L’MIT. Imaš tudi ti zanimiv odgovor na vprašanje »Kaj me osreči«? Vpiši KAJ in ZAKAJ te osreči, na povezavi.

Jamstvo za mlade – od A do Ž
Če te zanima, kaj je zapisano v dokumentu Jamstvo za mlade, če bi rad izvedel več o posameznem ukrepu ali če bi si želel pripraviti svoj seznam vseh ukrepov, ki jih lahko predstaviš delodajalcu na razgovoru za delo, pridi na predavanje ‘Jamstvo za mlade – od A do Ž, ki ga pripravljajo Info Škuc skupaj s Sindikatom Mladi plus. Predavanje bo potekalo 22. 9. 2014 ob 17. uri. Rok prijave do 21. 9.

Javni poziv za festival Strictly Analog
Festival Strictly Analog poziva vizualne ustvarjalke in ustvarjalce s področja analognih tehnoglij k sodelovanju na Strictly Analog Ljubljana #2, ki bo 13. decembra v Kreativnem centru Poligon (Tobačna 5, Ljubljana). Rok prijave je 30. 9. 2014!


IZOBRAŽEVANJE

Razpis kadrovskih štipendij v podjetju AVIAT d.o.o.
Podjetje AVIAT d.o.o. razpisuje dve kadrovski štipendiji za študijsko leto 2014/15, namenjeni študentom dodiplomskega ali magistrskega študija. Rok za oddajo vloge je 15. 9. 2014.

Št
ipendije za Slovence v zamejstvu in Slovence po svetu za študijsko leto 2014/2015
Javni sklad je 8. 9. 2014 objavil javni razpis za dodelitev štipendij za študij v Republiki Sloveniji za Slovence v zamejstvu in Slovence po svetu za študijsko leto 2014/2015. Rok prijave je do vključno 26. 9. 2014.

Vpis v Svet umetnosti, šolo za kustose in kritike sodobne umetnosti

Svet umetnosti, šola za kustose in kritike sodobne umetnosti razpisuje 10 vpisnih mest. Prijavi se lahko vsak, ne glede na izkušnje, starost in izobrazbo. Rok za prijavo pa je 28. 9. 2014.


DELO

Tvoja prva zaposlitev EURES / Your first EURES job
Zavod RS za zaposlovanje je začel z izvajanjem programa Tvoja prva zaposlitev EURES.
 


NATEČAJI

Javni natečaj – oblikovanje novega logotipa Centra za mlade Domžale (CZM)
avni zavod, Center za mlade Domžale (v nadaljevanju CZM) objavlja javni natečaj za oblikovanjenovega logotipa. Rok za oddajo je 3. 10. 2014.

Fotografski natečaj: Pogled
Center za mlade Domžale v sodelovanju s FKVK Mavrica Radomlje pod pokroviteljstvom Fotografske zveze Slovenije razpisujeta fotografski natečaj, za razstavo digitalnih fotografij POGLED. Rok za pošiljanje je 26. 10. 2014.

Natečaj za kratek film “Trgovanje s prihodnostjo”
Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj, razpisuje natečaj za kratek video Trgovanje s prihodnostjo kot akcijo podpore zbiranju podpisov evropske državljanske pobude za zaustavitev prostotrgovinskih pogajanj. Rok za prijavo je 22. 9. 2014.

Vabilo mladinskim gledališkim skupinam za prijavo na srečanje IGRAJMO EVROPO
nformacijska točka Evropske unije Europe Direct Koper – Capodistria bo v sredo, 5. 11. 2014, v Kopru organizirala srečanje mladinskih gledaliških skupin z naslovom IGRAJMO EVROPO. K sodelovanju vabijo gledališke skupine s področja cele Slovenije (formalno ali neformalno oblikovane), katerih člani so stari med 16 in 30 let. Najboljša igra bo prejela denarno nagrado. Rok prijave je 30. 9. do 14. ure.


PROSTOVOLJSTVO

Poziv prostovoljcem za izvajanje delavnic Video CV
MOBIN, zavod za mobilnost in informiranje mladih, razpisuje poziv za prostovoljce za izvajanje delavnic Video CV za mlade v sklopu projekta Pot do prve zaposlitve. Rok za prijavo je 25. 9. 2014.


PRIREDITVE

Dnevi odprtih vrat Kariernih centrov Univerze v Ljubljani
Vabijo vas na »Dneve odprtih vrat Kariernih centrov Univerze v Ljubljani«, ki bodo potekali od 22.9.2014 do 26.9.2014 na Univerzi v Ljubljani.

SIXPO – 3-dnevni dogodek
SIXPO je tridnevni dogodek, ki izpostavlja tematiko družbenih projektov, inovacij ter potenciala v regiji. Odvil se bo na Muzejski ploščadi Metelkova med 11. in 13. 9. 2014.

Izobraževalna delavnica za kamermane
Podjetje VPK organizira in izvaja brezplačno izobraževanje in delavnico s praktičnim delom za vse, ki jih zanima soustvarjanje TV programa! Rok za prijavo je 16. 9. 2014.

Cikel predavanj »Kaj storiti ob izgubi statusa študenta?«
Ekipa Sindikata Mladi plus pripravlja cikel predavanj »Kaj storiti ob izgubi statusa študenta?«, s katerim bojo poskušali pomagati, da bo prehod v »neštudentski status« čim manj »boleč«. Predavanja bojo potekala med 15. in 18. 9. 2014 ob 18 uri v Ljubljani. Rok za prijavo je 16. 9. 2014.

Četrtkovi dialogi: Pakiranje kondomov
Novo sezono Četrtkovih dialogov po ogledu filma nadaljujejo z še eno zabavno aktivnostjo. Pakirali boste zloženke s kondomi in lubrikanti, saj jih ni nikoli dovolj. Obenem vam bo njihov sodelavec po vrnitvi s študijskega potovanja po ZDA predstavil svoje ameriške izkušnje. Vabljeni/e v četrtek, 11. 9., ob 20. uri na Legebitri.

Nova sezona kavarniških večerov: Kavarniški večer vol. 22
Kavarniški večeri so poleti namakali nogice v toplih krajih polnih sonca in so se med nas vrnili napolnjeni z novo, svežo energijo, novimi idejami in še večjo razigranostjo. Vabljeni ta četrtek, 11. 9, ob 20. uri v klubu Tiffany.

 

 

Povezane vsebine

Novice - Delavnica: Študij in prakse v tujini

28.8.2014Info ŠKUC, Stari trg 21, Ljubljana // 4. 9. 2014 ob 18. uri

Novice - Za MLADE

25.9.2014A veš? // Izobraževanje // Delo // Natečaji // Prireditve