ŽUR Z RAZLOGOM 2014 // TIVOLI // 30.8.2014

28. avgust 2014|Novice|Aktualno|Parti novice

Na zadnjo soboto v avgustu bo v ljubljanskem parku Tivoli že 13. Žur z razlogom. Mlade bo k dobrodelnosti tradicionalno spodbujal Umek, eden najboljših didžejev v svetovnem merilu. Dobrodelna sredstva, zbrana na tokratnem Žuru z razlogom, bodo namenjena Zaposlitvenim klubom, ki mladim pomagajo pri iskanju dela in dvigujejo njihovo zaposljivost.


Pri ORTU vedo, kako težko mladi dobijo zaposlitev, zato bodo vsa zbrana sredstva donirali Zaposlitvenim klubom za mlade, ki mladim olajšajo prehod od izobraževanja do prve zaposlitve in jim nudijo priložnosti, da stopijo v stik s potencialnimi delodajalci.

Več o projektu najdeš tukaj.

Za nemoteno žuranje z razlogom ti priporočamo da si prebereš spodanje informacije organizatorja:


Vhod

Dobimo se v Tivoliju, na zelenici za bazenom. Na prizorišče vstopiš skozi glavni "vhod". Vstop bo možen od 17.00 ure dalje. Dogodek se zaključi ob 23.00. Ob vstopu na prizorišče upoštevaj označbe in navodila varnostne službe.


€EKO €URO navodila

Ob nakupu vsake pijače zaračunamo za embalažo 1 €EKO €URO, ki ga prejmeš v obliki kupončka.

Ko prineseš embalažo s kupončkom nazaj na šank, ti 1 €EKO €URO povrnemo.Če si prazno embalažo odvrgel v koš in ti v roki ostane kuponček, bomo v tvojem imenu ta 1 EUR podarili Zaposlitvenim klubom.


Parkiranje

Svetujemo ti, da se na prizorišče pripelješ z javnim prevozom, saj ima parkirišče v parku Tivoli omejene kapacitete, za parkirana vozila pa ne odgovarjamo.


Vnos predmetov

Varnostna služba bo zaradi zagotovitve osebne varnosti obiskovalcev na vhodu opravila preventivni površinski pregled. Na prizorišče je prepovedan vnos orožja, petard, ostrih predmetov, stekla, alkohola, odprtih plastenk s pijačo, drog in ostalih nevarnih predmetov. Med nevarne predmete štejejo tudi dežniki s špico (pridi z zložljivim dežnikom).


Zdravstvena oskrba in preventivno delovanje

V primeru zdravstvenih problemov se nemudoma obrni na varnostno službo, gasilce, zdravstveno službo ali organizatorja. Na prizorišču bosta prisotni dve reševalni vozili in šotor z zdravniki ter ekipa Drogarta, ki bo delila brezplačno vodo, izotočine napitke ter ozaveščala o nevarnostih prekomernega uživanja alkohola in drog. V Drogart-ovem kotičku preveri svoje vozniške sposobnosti z alkotestom in prevzemi brezplačne kupončke za varno vožnjo domov s taksijem.
Preveri tudi www.drogart.si in www.aftertaxi.si.


Izgubljeno in najdeno

Obisk dogodka je na lastno odgovornost. Organizator ni odgovoren za poškodbe, izgubljene ali ukradene predmete na dogodku. Vse najdene predmete na prizorišču dogodka lahko od ponedeljka, 1. septembra dalje dvigneš na recepciji Si.mobila na Šmartinski 134b, 1000 Ljubljana. Informacije o najdenih predmetih dobiš tudi na številki 040 440 006. Pokliči in se pozanimaj, če smo našli kaj tvojega.


Posnetki

Fotografije, avdio in video posnetki bodo lahko javno objavljeni (tudi v promocijske namene) brez avtorizacije in nadomestila prikazanim osebam.

Se vidimo na žuru!