K4 odpira svoja vrata v novo sezono // 12.9.2014

28. avgust 2014|Novice|Aktualno|Parti novice

Z novimi programskimi močmi Klub K4 odpira svoja vrata v novo sezono. Troy Pierce iz založbe Items & Things in Sebastian Mullaert, bolje znan pod imenom Minilogue, bosta prebudila ljubljansko podzemlje ter vanj vnesla delce berlinske plesne elektronike in švedskega globoko progresivnega techna.


S široko paleto zvokov se Troy Pierce giblje od temačnih, težkih ritmov do svetlejšega minimalističnega techna s konstantnim strmenjem k novim eksperimentom. Od začetka sodelovanja z založbo Minus njegov sloves vsestranskega producenta raste in se še utrjuje z mnogimi albumi, live nastopi in kolaboracijami s priznanimi ustvarjalci. Danes se v Berlinu kot so-ustanovitelj (skupaj z Magdo) založbe Items & Things osredotoča na iskanje novih izzivov in talentov, ki premikajo meje techna ter odkrivajo nove dimenzije plesnih ritmov.

Na manjšem prizorišču ‘’štirke’’ pa nas bo na večer otvoritve pospremil Sebastian Mullaert, bolj znan kot Minilogue. Ime, ki je nastalo s sintezo besed ’’minimal’’ in ’’dialog’’, predstavlja zvok kot način s katerim duo komunicira in ustvarja. Po pobegu iz klasične glasbe je švedski ustvarjalec začel preizkušati meje zvokov sodobnosti, ki jih uspešno pretvarja v navidezno spontane live performanse po vsem svetu. Sebastian Mullaert se ne ustavlja in ves čas poganja kolesje dvojca Minilogue in novoustanovljene založbe Wa Wu We, kjer deluje kot producent in DJ.

Veliki floor:
Troy Pierce
Aneuria (Colours, Gilesku)
Symann (Synaptic)
Aney F (Innocent Music)

Mali floor:
Sebastian Mullaert aka Minilogue
Splinterhouse (Synaptic)
Bownr (Zavod Kru)
Moare (Housewise)

Vstopnina:
Predprodaja: 10 € (lokacija TBC)
Na dan: 13 €