DJ Gumja gost oddaje INFOBEAT

22. julij 2014|Novice|Aktualno

Slovenski techno DJ, producent ter lastnik založbe Techsturbation Records, DJ Gumja, je bil gost druge oddaje o elektronski glasbi - INFOBEAT, produkcije Trumba Video.


Po uspešno prestanem krstu z DJ Veztaxom, je Gumja nastopil v drugi oddaji in presenetil s svojim humorjem in še enkrat več dokazal, da je brez dlake na jeziku. Trumbovci so z njim opravili intervju na malo drugačen, zanimiv, način, ki za gledalca zagotovo ne bo dolgočasen. Oddajo si lahko pogledate s klikom na spodnjo povezavo:

INFOBEAT - DJ GUMJA

DJ Gumja prihaja iz Divače in je na elektronski sceni prisoten od leta 2001. Poleg vrtenja se ukvarja tudi s produkcijo, organizacijodogodkov in je lastnik založbe Techsturbation Records, ki postaja vse bolj znana na techno/hardgroove tržišču po celem svetu. Zadnja leta so bila zanj zelo uspešna in ga popeljala tudi do zanimivih gostovanj po Evropi, med drugim pa je tudi rezidenčni DJ ECO Festivala, ki v Sloveniji velja za enega najboljših. Nedvomno bomo o njem še veliko slišali tudi v prihodnosti.

Trumba Video so nastali leta 2011 iz veselja do video produkcije, najprej iz heca, kasneje pa je postajalo vse bolj resno, sploh ko so navezali stik z Zlatkom in z njim do sedaj posneli že 4 video spote. Sodelovali so tudi z nekaterimi drugimi slovenskimi reparji kot so Burke in Hođa ter za njih posneli tudi video spote. Trenutno veliko časa namenjajo oddaji INFOBEAT in prvi rezultati se že tu.

Ekipo sestavljajo:

Darko Žigon - kamera / montaža / post
Robi Kurent - kamera / montaža / post
Aleks Preradovič - scenarij / organizacija
Sašo Đžaič - zvok
Ina Debevec - fotografinja
Aljoša Urbas - deklica za vse

Več:
Trumba Video
DJ Gumja