Sven Väth – Nemška techno legenda na ECO Festivalu

15. julij 2014|Novice|Parti novice

Organizatorji ECO Festivala, ki se bo odvijal med 25. in 27. julijem v Opatjem selu pri Novi Gorici, z velikim veseljem najavljajo prihod nemške techno legende - Sven Vätha. Šef kolektiva Cocoon, pionir Ibize in večletni DJ, je mož, katerega strast je vplivala na elektronsko sceno po celem svetu. S svojo vizijo elektronske glasbe in karizmo je postal eden izmed najbolj spoštovanih, legendarnih in priljubljenih nemških DJ-ev.


Svenovo karizmatičnost je težko pojasniti, dokler njegovega ustvarjanja ne slišimo sami. Atmosfero, ki ga obdaja med izvajanjem, lahko povezujemo samo z njegovo predanostjo do glasbe, ki nam v trenutku, ko jo zaslišimo, razkrije, ’’kaj se dogaja’’, včasih tudi nekaj, kar presega predpisani svet elektronske glasbe.Prav zaradi njegove energije, ki je v letih postala univerzalno razumljiva za vse, je Sven postal eden izmed najbolj priljubljenih in spoštovanih predstavnikov nemške techno scene.
Od leta 1982 navdušuje plesišča s svojim delom, ki je plod njegove strasti do glasbe. Njegova neskončno nalezljiva energija ga je v ’80 pripeljala do svetovno znane Ibize, v številne studije in na neskončno število manjših mednarodnih dogodkov. Ne glede na vse, kar počne, je njegova prva in resnična strast še vedno tista, ki jo je leta in leta nadgrajeval in izboljševal ter s tem postal svetovna ikona.
Na svetu ni celine in dogodka, na katerem Sven ne bi nastopal. Sven Väth je dogodek, izredni dogodek in nekaj, kar preprosto morate doživeti, če želite, da bi razumeli, od kod techno prihaja in kam gre. Poleg njega bo nastopilo še veliko priznanih artistov iz celega sveta kot so Chris Liebing, Rush, Cristian Varela, Pet Duo, Fatima Hajji, Du’Art, Joanna Coelho, Cesar Almena in drugi.

 

VSTOPNICE
Po razprodanih early bird zalogah po ceni 30 in 35eur, so vstopnice za ECO Festival sedaj dosegljive samo še po predprodajni ceni 42,80 eur. V ceno je vštet 3-dnevni festivalski program, kampiranje, after party zabava ter prevoz iz kampa do same lokacije.

V Sloveniji je mogoče kupiti vstopnice na Agenciji M Servis (poslovalnice po Sloveniji), Supri Travel / Slovenska 6 / 1000 Ljubljana, www.eventim.si in prodajna mesta v sistemu Eventim SI ter preko email naslova ecofestival@hotmail.com

 

Več informacij o ECO Festivalu:
WebFacebookFacebook dogodek