MIKE VALE se vrača na kraj zločina - iz Miami-a naravnost v klub Plusminus!

26. marec 2014|Novice|Parti novice

Sobota, 19. april @ klub Plusminus


Če je kako leto nazaj veljal za velik potencial, lahko danes zagotovo trdimo, da sodi MIKE VALE v sam vrh svetovne hosue glasbene scene. Začetke Mikeove kariere je zaznamoval hit ‘Pretty Woman’, kateremu so sledile druge izjemne uspešnice: remixi hitov ‘Symphony’ (Prok & Fitch), ’1981′ (Deadmau5), ‘Not that kind of girl’ (Alex Kenji), ‘Closer to me’ (Lissat & Voltaxx), odlična vokalna skladba ‘Don’t give a damn’ v sodelovanju s Stello Mercury ter ‘Una Mattina’ v sodelovanju z italijanskim duom The Cube Guys.
Valetove skladbe in remiksi se redno uvrščajo na sam vrh Beatportove lestvice,velja pa izpostaviti tudi njegovo tesno sodelovanje s priznanim Rogerjem Sanchezom in drugimi svetovno znanimi producenti. Mikeov uspeh dokazujejo gostovanja na najbolj eminentnih lokacijah kot so londonski ‘Ministry of Sound’, ‘Bamboo’ v Miamiju, diskoteka ‘Space’ na Ibizi ter številni nastopi po vsem svetu.
Po nepozabni atmosferi, ki jo je ustvaril decembra na našem tradicionalnem božičnem house clubbingu, nam bo Mike Vale tokrat prinesel delček poletnih beatov - naravnost iz Miami WMC-ja!

 

Produkcija:

ft. Simon Doty - Revelation

ft. Umek – All I want

ft. Marga Sol & NDKj – Say my name

Alex Kenji, Marga Sol & NDKj – Not that kind of girl (Mike Vale remix)

MIX 4 Slam FM Mix marathon

MIX – live from Plusminus (08/2013)