BELTEK | Elektronski virtuoz ekskluzivno v Mariboru!

24. februar 2014|Novice|Parti novice

Klub Plusminus (Kolosej Maribor), sobota, 1. 3. 2014.


Mednarodno priznanega slovenskega DJ-a Belteka mnogi označujejo kot malega Mozarta techno in house scene. Njegove glasbene mojstrovine v svoje nastope redno vključujejo največje zvezde svetovne elektronike. S svojimi dosedanjimi uspehi se je zasidral kot eden izmed vodilnih akterjev novega vala elektronskih artistov.

Beltekova zgodba o uspehu je se je začela na tekmovanju Pete-a Tonga (BBC Radio1), kjer je s komadom "Copacabana" zmagal na natečaju za najboljšo glasbeno produkcijo. Od takrat se njegovo ime redno pojavlja na EDM glasbenih lestvicah ter pri založbah kot so Dim Mak, Ministry of Sound, Toolroom in Armada.

Njegove vsestranske producentske veščine rezultirajo z nalezljivim zvokom, ki privlači mase. Lahko samo naštevamo uspešnice s katerimi je osvajal svet: "Par", "Kenta", "Eclipse", “Go", "Party Voice!", "Inhale", "Erick Goes To Disco", " Rock The Beat", ...

Izmed številnih hitov izpostavljamo singl v sodelovanju z Umekom – "Back in the Race", ki je kar nekaj tednov kraljeval na 1. mestu Beatportove lestvice.
Lansko leto je zaznamovalo več kot 70 Beltekovih nastopov po vsem svetu, med katerimi so najglasneje odmevali Ultra Music Festival v Miamiju in Buenos Airesu, gostovanje na Ibizi, razprodana serija nastopov v Indiji ter kar dve turneji po ZDA.

Eden izmed najprodornejših DJ-ev na svetu, ki ga zelo redko srečujemo na slovenskih odrih, se po dolgih treh letih ponovno vrača v Maribor. Njegov ekskluzivni nastop pričakujemo na elektronski pustni soboti, 1. marca v klubu Plusminus.

 

Facebook dogodek