MY DIGITAL ENEMY | Klub Plusminus – Sobota, 8.2.2014

4. februar 2014|Novice|Parti novice

Mariborski klub Plusminus ponovno pripravlja glasbeno poslastico za vse prave ljubitelje in poznavalce house scene. Tokrat za mešalno mizo stopa dvojec MY DIGITAL ENEMY.


Pravijo, da sta Britanca Serg & Kieron iz dua ’My Digital Enemy’ nekaj, na kar je hosue scena lahko samo čakala. Njun svež in hkrati premišljen pristop k delu rezultira s produkcijo, ki sega daleč čez mejo povprečnega, saj se ne zadovoljita z ničemer, kar je manj kot izvrstno.


Pohvalita se lahko s izjemno kvalitetnimi singli, ki že od leta 2012 nenehno osvajajo številne glasbene lestvice. Dvojec ’My Digital Enemy’ deluje v okviru lastne založbe Zulu Records, sodelovala pa sta tudi z drugimi svetovno znanimi založbami kot sta Toolroom in Spinnin’ Records. Njuno produkcijo močno podpirajo tudi Fedde Le Grand, Chuckie, Roger Sanchez, Bob Sinclar, Axwell, Avicii, Swedish House Mafia ter druga velika imena EDM scene.


Z veseljem napovedujemo, da se bo Ibizi, Londonu, Rusiji, Kanadi, Kitajski ter drugim destinacijam, kjer sta nastopila, kmalu pridružil tudi Maribor. My Digital Enemy v klubu Plusminus pričakujemo 8. februarja, kjer boste lahko v živo doživeli odlične hite: ’My Lips’, ’Shamen’, ’Ware’s the house’, ’U & Me’, ’Feel it in the air’ in druge.

 

Vstopnina: 5 €

Pričetek ob 23. uri

Več informacij o dogkodku najdete na Facebook strani dogodka.