UMEK s frendi 8. februarja v Ambasadi Gavioli!

27. januar 2014|Novice|Parti novice

Lani z Oldies Goldies setom, letos z 12-urnim partijem, Umek se vsako leto na poseben način pokloni spominu na avtorja Zdravljice. Izolska katedrala elektronske glasbe, legendarna Ambasada Gavioli, bo 8. februarja vrata odprla ob 22.00, zaprla pa dan kasneje ob 10. uri dopoldan.


Umek na vprašanje, zakaj vedno Ambasada, odgovarja: »Gre za fenomen med slovenskimi klubi. Ti so prihajali in po večini neslavno tudi odhajali, Ambasadinih temeljev pa ne zamaje še tako močna sila. Je en izmed najlepših klubov na svetu in verjemite, ko vam rečem – videl sem že res ogromno diskotek. Kulturni praznik ponavadi praznujemo z mirnimi prireditvami, ki zanimajo predvsem malce starejšo publiko, mi pa cenjenemu doktorju v spomin vsako leto naredimo en oreng žur.«

12 ur je treba primerno zapolniti s programom, zato se bo za DJ pultoma obeh plesišč v pol dneva zvrstilo 13 DJ-jev. Od domačih bosta dominirala Umek in njegov veliki prijatelj ter občasno tudi sodelavec Mike Vale, tuje vrste pa bodo zastopali Stefano Noferini, Uto Karem, Olivier Giacomotto in precej sveže odkriti Španec Groovebox, s katerim je Fotr že osvajal tuje lestvice tech-house glasbe.

Vstopnice so v prodaji že od sredine decembra, njihova prodaja pa je močno poskočila po novem letu. Na uradni Facebook strani dogodka je udeležbo potrdilo že dvakrat toliko ljudi, kot jih sprejme izolski klub, zato bo hitro treba na katero izmed Eventimovih prodajnih mest (www.eventim.si, bencinski servisi, pošte, DrogArt info točka) ter si zagotoviti vstopnico v predprodaji.

 

Kontakti in povezave:

Press kontakt: press@umek.si
Facebook dogodek
Vstopnice (možno jih je kupiti tudi v DrogArt info točki)