HARD2CORE with BART SHADOW & BENTECH

13. januar 2014|Novice|Parti novice

klub: Aquarius A1 | Zagreb // datum: 17.01.2013. | petak // upad: 50 kn // svira se: techno, hard-techno, schranz, hardcore


- line-up:
* BART SHADOW (Animasola / Cannibal Society / Techlines // HU)
* BENTECH (Overload Bookings / Cannibal Society / Blaze // HU)
* Blurix (Hard²Core / Animasola / Cannibal Society)
* Flame (Hard²Core / Diggarama)

- info:
Klub Aquarius i Hard2Core ponosno predstavljaju gostovanje mađarskog DJ dvojca koji dolaze raspametiti hrvatsku party populaciju. 17. siječnja, na prvi H²C u 2014. godini u goste nam dolaze BART SHADOW i BENTECH iz Mađarske.

Hard²Core kao vodeći hard-techno i hardcore program u Zagrebu, Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji predstavlja noć u kojoj nitko neće ostati miran na mjestu. Ono što Bart Shadow i Bentech, glavni gosti večeri, čine na plesnim podijima diljem klubova i festivala cijelom Europom, sada će se na jednu posebnu večer preslikati i na plesni podij kluba Aquarius A1 u Zagrebu. Njihova energija je ono što, osim glazbe naravno, pokreće ljude i atmosferu dovodi baš svaki put do usijanja. Neki će se prisjetiti Bentechovog prvog gostovanja u Zagrebu kada su mnogi napose vrištali "Hoćemo još!", a sada se ta želja i ostvaruje. Ipak, ovog puta nam u Zagreb i Hrvatsku uopće dolazi i kroz najbolji mogući način - DJ-set, predstavlja se mladi, ali popularan i poznat producent i DJ - Bart Shadow. Njegova tehnika iza DJ pulta je neupitna, svaki potez opravdan, a svaka sljedeća traka bolja i žešća od prethodne. Ipak, krasi ga određena skromnost kojom još jednom pokazuje kako još postoje DJ-i kojima je "zvuk važniji od imena", pa se nakon svirke povlači i nestaje baš kao što njegov alias navodi - kao "sjena".

Osim spomenutih atrakcija, noć se začiniti i rezidenti Hard²Core programa - Flame i Blurix. Deči pripremaju noć za pamćenje; Flame će ovog puta odsvirati već pomalo zaboravljeni "klasični hard-techno" DJ-set kojim će mlađe generacije osvijestiti o tome kako smo došli do današnjeg schranz, industrial i new-age hardtechno zvuka. Blurix će u svojim manirima odsvirati novitete vlastite hard produkcije, ali u nešto tvrđem tonusu - od harda, schranza pa sve do najtvrđeg, prljavog i distorziranog hardcore zvuka, kao i kojeg oldschool/retro rave klasika za rave nostalgičare.

I ovog puta na flooru kluba Aquarius A1 očekuju nas brojna iznenađenja, rave pokloni, pojačani sound, light system, ali i još mnogo toga što će ostati "iznenađenjem" do dolaska na sam floor. Party počinje u 23h, a ulaznice se mogu kupiti na večer održavanja eventa (od 23h) na blagajni tj. pri ulasku u sam klub Aquarius A1. Cijena ulaznice za prvi Hard²Core i dvostruko gostovanje mađarskog DJ-dvojca na istom je 50 kn kroz cijelu noć, a party traje do samog jutra.

BE BRAVE & RAVE!

 

- KORISNI LINKOVI:

* FACEBOOK EVENT

* HARD2CORE
- Facebook (official)
- Mixcloud (DJ-sets)

* AQUARIUS klub
- Aquarius.hr // official web-site
- Facebook (official)

* DJs
- Bart Shadow (Facebook fan-page)
- Bart Shadow (Soundcloud)
- Bentech (Facebook fan-page)
- Bentech (Soundcloud)
- Blurix (Facebook)
- Blurix (Soundcloud)
- Flame (Facebook)