K4_SREDIŠČE: MWC SPECIALKA V ŽIVO

15. oktober 2013|Novice|Parti novice

Datum: sreda, 16.10.13 / Prispevek za artiste: 2 eur < 24.00 > 4 eur / Info: www.beatz.si, www.livesets.si


Kot se za prvo zasedbo legendarne ljubljanske kleti s strani podporne platforme slovenske klubske scene spodobi, bodo v Klubu K4 tokrat nastopili trije izjemni ustvarjalci, ki bi jih lahko imenovali kar "cream de la cream" slovenske elektronske produkcije in stari znanci slovenskega podzemlja Evol Ai, Ohm Fat in Torulsson.

Predstavili se bodo s kombinacijo live actov in DJ setov, v katere bodo umestili velik del lastne produkcije in nam tako približali enega trenutno najbolj priznanih zvokov na področju počasnejše, sintetizirane elektronike.

 

Evol AI aka Alan Ropoša je vse bolj prodoren producent in didžej soulful elektronike, ki ga omembe vredni glasbeni mediji označujejo kot prihodnost disko glasbe. Ohm Fat po domače Januš Aleš Luznar je eden pomembnejših svetovljanskih ustvarjalcev nu-disco in jazz house stila, saj njegov edinstveni zvok prepleta soul, jazz in house glasbo v univerzalno privlačni gruv. B. Bernik oziroma Torulsson je vodja in producent skupine Torul, ki v zadnjih letih kotira najvišje na evropskih alternativnih lestvicah, kot so DAC, EAC, GEWC in druge, band pa je letos bil tudi na uspešni evropski turneji (ANG/FRA/NEM/ŠVE/AVS). Še ta mesec izide na založbi Robotic njegov nov solo projekt Torulsson - Timewraps EP, ki črpa korenine iz Detroit in IDM scene. Poleg vrhunskih glasbenikov, katerih ustvarjalni opus zbuja nadvse presežna občutja, bosta za ustrezno ogrevanje poskrbela člana ekipe Robotix.

 

Seveda 4ka ne bi bila legendarna, če ne bi poskrbela tudi za vizualne atrakcije, zato bomo rdečo nit dogajanja na odru v živo prenašali v avdio in video obliki na spletnem kanalu Livesets.si. Z izjemno dozo glasbeno-vizualnih užitkov se je tako domača serija medtedenskih dogodkov - Midweek Connection s specialno premiero uvrstila v redni program Kluba K4. In ker prve ne pozabiš nikoli, bo MWC ekipa za primerno ogrevanje poskrbela na standardni lokaciji v neposredni bližini Kluba K4 od 18h dalje.

 

 

 

Povezave:

www.soundcloud.com/qualiass-records

www.soundcloud.com/ohmfat

www.torulsson.com

www.robotix.si