Postani del DrogArt ekipe


Te zanima delo v terenski in informatorski ekipi na partijih ali izvajanje delavnic v srednjih šolah? Pridruži sem nam na jesenskem izobraževanju za DrogArt ekipo.


Vključiš se lahko v naslednje oblike dela: 

Terensko delo: dinamično delo v terenski ekipi Pleši z glavo na prireditvah elektronske glasbe in terenski ekipi Izberi sam, kjer boš na terenu informiral o tvegani uporabi drog in alkohola ter nudil osnovno prvo pomoč tistim, ki imajo težave zaradi zaužitja psihoaktivnih substanc.

Informiranje: postani informator pri programu Izberi sam, kjer boš mlade na klubskih dogodkih in na prostem (npr. v parkih, …) informiral o zmanjševanju škodljivih posledic uporabe alkohola in drugih drog ter informatorski ekipi Pleši z glavo (akcija zmanjševanja škode na področju uporabe klubskih drog in kokaina), v sklopu katere boš v klubih in na prireditvah informiral mlade s pomočjo inovativnih materialov.

Delavnice: preko delavnic v okviru programa Izberi sam (program je osredotočen na zmanjševanje škodljivih posledic alkohola med mladimi) boš mlade v osnovnih in srednjih šolah informiral in jim pomagal pri razvijanju odgovornosti za manj tvegano vedenje. Delavnice so interaktivne, dinamične in vsebinsko prilagojene izkušnjam skupine.

 

Kako postaneš del ekipe?
Prijavi se na uvodni razgovor na simona@drogart.org, preko telefona na 01 439 72 70 ali osebno v DrogArt info točki (Prečna ulica 6, Ljubljana).

 

Prijave zbiramo do 20. 11. 2013.


Uvodni razgovori potekajo v DrogArt info točki (Prečna ulica 6, Ljubljana) in so obvezni za udeležbo na izobraževalnem vikendu, ki bo predvidoma 28. 11. - 1. 12. 2013 v Ljubljani.

Povezane vsebine

Novice - DrogArt ekipa na Svenu Väthu, Ambasada Gavioli, 20. 9 .2013

26.9.2013Po kratkem premoru smo dočakali težko pričakovan party Ambasade Gavioli, na katerem je za dobro vzdušje v glavni vlogi poskrbel Sven Väth. Te...