AFTER ZRĆE

2. september 2013|Novice|Aktualno|Parti novice

AQUARIUS | Zagreb - 07-09-2013 | subota | 30 kn | besedilo v hrvaškem jeziku


Zrće je bio epicentar ludih ljetnih noći, provoda u kojima party nikad ne prestaje, muzika ne staje, a svakome dah od uzbuđenja zastane. Posjetitelji kluba Aquarius na Zrću prisjetit će se svih velikana koji su osvojili emocije svakog prisutnog, a zaigrali maštu starim i novim generacijama partijanera. U subotu (07.09.2013.) atmosfera Zrća seli u Zagreb na after party s originalnim DJ-rezidentima kluba Aquarius, a gdje drugdje nego na podij kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu. Dobrodošli na "After Zrće"!

Nekima smeta buka, euforija i sve vezano uz, rekli bismo "mladost & ludost". Onim drugima, ljeto je vrijeme kada zabava počinje, satovi su samo modni dodatak, ali samo vrijeme nestaje jer se na Zrću vrijeme mjeri od početka do kraja ljetne sezone. Klub Aquarius predstavlja večer u kojoj će podij zagrebačkog kluba tresti upravo rezidenti Aquariusa na Zrću. Prisjetimo se kako je to bilo te zatvorimo ljetne stranice sa stilom, na pravom after partiju ovog ljeta. Osim brojnih animatora koji će se pobrinuti da svakom gostu bude kao u raju (ili paklu, kako već tko preferira), tu su i pokretači zabave koji jasno i glasno odrađuju svaki svoj zadatak. Da, riječ je o DJ-ima...

Za sve nas sviraju, ni manje ni više nego DJ-i: Matroda i BumbleB (Božo Boščić), a za još veći ugođaj pobrinut će se i službeni MC Aquarius na Zrću - MC Tone.

Jeste li spremni za "After Zrće"? - Hell yeah!

Vrata kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu u subotu (07.09.2013.) se otvaraju u 23h i ludilo Zrća traje do samoga jutra.


Ulaz: 30 kn

Korisni linkovi:
* Aquarius (službene stranice kluba Aquarius)

VIP rezervacije: 091 3640 241