Prestolnica je bogatejša za novi nočni klub

30. avgust 2013|Novice|Aktualno|Parti novice

Gospod, ki sliši na ime Stefan Braun letos praznuje 10. obletnico. Odločil se je, da si za rojstnodnevno darilo podari otvoritev novega kluba v Ljubljani.


Slovenska prestolnica je zdaj dom enega najbolj znanih klubov na Balkanu. Klub uvaja povsem drugačen koncept nočnega življenja, ki ga v Sloveniji še ne poznamo.

Med povabljenimi gosti, ki so imeli prvi priložnost doživeti nepozabno zabavo, se je trlo znanih obrazov. Obiskovalci so bili navdušeni nad drugačnostjo in energijo kluba, ki ni popustila vse do zgodnjih jutranjih ur. Večer je bil poln presenečenj, saj so se na šanku, ki je osrednji del kluba, vrstile animacijske točke izklesanih teles barmanov in vročih plesalk.

Klub bo odprt vsak dan v tednu in prav vsak dan obljublja nepozabno zabavo, kot smo jo doživeli ob otvoritvi. Gospod Stefan Braun najavlja največji prvi FoamFest v Sloveniji, ki se bo zgodil 21. septembra 2013 na Gospodarskem razstavišču. Njegovi gosti bodo tokrat znana imena elektronske glasbe: Roger Sanchez, Kurd Maverick in britanski glasbeni duo Freemasons.

 

Prispevek nastal v sodelovanju s portalom partyinfo.si.