Čas je za PungART 2013!

19. april 2013|Novice|Parti novice

Nocoj se pričenja PungART, 2-dnevni mednarodni glasbeni dogodek, ki se zadnjih 6 let vsak 3. vikend v aprilu odvija v belokranjskem mestu v Metliki, na šolskem igrišču Pungart. Gre za festival, ki kot prvi v koledarskem letu odpira open-air sezono festivalov in koncertov po Sloveniji.


V zadnjih 5ih letih smo slišali več kot 25 manj in bolj uveljavljenih glasbenih skupin iz Slovenije in tujine, ki so preigravale rock, pop, metal, ska, reggae, punk, elektroniko, disco, metal-folk, etc. Skupno vsemu temu je, da je PungART okno glasbene retrospektive v družbeno-kritičnem repertoarju, ki prebuja zaspance in združuje nasprotne pole.

Tako bo tudi nocoj 19. in jutri 20. aprila, ko se bo odvil že 6. festival PungArt. Pod milim nebom. Na svežem zraku. Pod sojem zvezd in žarometov. Ter s prijetnimi vibracijami po celem telesu.
Iz Slovenije, Hrvaške in Srbije prihajajo na oder:Sedukt, Indust-Bag, BB Shop, Atheist-Rap, Brkovi, B.T.K., Karmakoma in Psihomodo Pop. 2-dnevna vstopnina znaša simboličnih 5 €.
Vabljeni!

Več informacij.  

Organizacijska ekipa in članiKudPlac letošnji festivalPungART posvečajo žal prezgodaj preminulemu aktivnemu članuKudPlac-a, srčni osebi, gonilni sili ter vodji Mladinskega centra Metlika - g. Josip Hrste.

Festival so podprli:
Občina Metlika, URSM, Ministrstvo za kulturo, ŠOU, Vaš Kanal, Radio Aktual Studio D, MTV, Radio 1 Odeon, ZavarovalnicaTilia, Vrtin, Gostinstvo Sodec, Bar pri Treh farah, Jurij Klobučar, Pri starem Pildu, Hotel Bela krajina - GMT gostinstvo, Pri Bartusu, Branka Bračika Polak s.p., Viga, Iskra kondenzatorji, Don Don, Pletisa, Ars Studio Avsenik.

Tekst: Urša Flek, PR KudPlac