DrogArt ekipa na John Digweedu, Ambasada Gavioli, 30.3.2013


10-članska DrogArtova ekipa je bila v polni pripravljenosti. Glede na zadnje poročilo iz Ambasade, smo bili v nizkem štartu, da poprimemo za trdo delo in pomagamo po naših močeh. Presenetili pa so nas preudarni žurerji, ki tokrat niso pretiravali z uporabo ali mešanjem različnih substanc. Zabeležili namreč nismo niti ene intervencije.


V Ambasadi se je tokrat zbralo približno 1000 privržencev elektronske glasbe. Do enih zjutraj sta bila oba plesišča že polna, čeprav prevelike gneče ni bilo. Ob robu plesišča si zmeraj našel prostor za umik pred množico, več svežega zraka pa si lahko ujel v bližini naše info točke in garderobe. Zaradi ne prevelike gneče tudi temperatura v prostoru ni preveč narasla. Več ljudi se je trlo v bližini kadilnice, saj je večji del noči deževalo in so se kadilci morali stiskati v manjšem območju, ki je imelo streho.

Vsi, ki so se želeli odžejati, so lahko prišli po hladno Cedevito k nam na točko, sicer pa je bila mrzla voda dostopna tudi na toaletnih prostorih. Na naši stojnici so si obiskovalci lahko privoščili tudi kak kos pomaranče ali limone, imeli smo nekaj party-packov z bonboni, delili smo party-gume (pakete s kondomom in lubrikantom) in tudi kondome. Seveda pa smo bili dobro založeni tudi s stalnim informacijskim materialom – letaki. Zadnje tri ure zabave smo izvajali tudi alkoteste, ki pa jih tokrat nismo naredili tako veliko.

Vse do sedmih zjutraj in še malo dlje so odlični DJ-ji skrbeli za nepozabno vzdušje, tako na velikem, kot tudi na malem plesišču. Naša ekipa pa lahko potrka na les za mirno preživeto noč. Bil je res party, na katerem se je splačalo biti.

 

Avtor : Alja Šumak

Povezane vsebine

Novice - DrogArt ekipa na Svenu Väthu, Ambasada Gavioli, 20. 9 .2013

26.9.2013Po kratkem premoru smo dočakali težko pričakovan party Ambasade Gavioli, na katerem je za dobro vzdušje v glavni vlogi poskrbel Sven Väth. Te...