F club ter Hard Ass Techno with FRANK KVITTA

22. marec 2013|Novice|Recenzije partijev

DrogArt terenska ekipa se je tokrat (v manj številčnejši 5-članski zasedbi) odpravila v F-Club na hard techno večer z nemškim DJ-om Frankom Kvitto.


Na vrhuncu večera nam je družbo delalo približno 50 obiskovalcev, ki pa so bili, kot se za hard techno event spodobi, rojeni v letih po osamosvojitvi naše države. Priča smo bili precejšni konzumaciji MDMA-ja, ter občasni uporabi amfetaminov ter marihuane.

Ekipa tisti večer, zaradi velikosta samega kluba, ni morala računati na skoraj vedno obvezno mirno sobo za obravnavanje intervencij, ki pa jih ob tej priložnosti na našo srečo tudi nismo zabeležili. Temperatura v prostoru je, zaradi premikanja obiskovalcev v kadilnico, neprestano nihala, vendar pa je prostor pred odrom obiskovalcem dopuščal zabavo v kratkih rokavih.

Kot se za DrogArt spodobi smo tudi ta večer prišli opremljeni z našo cedevito ter ostalimi pripomočki, še posebej so za med šli informativni letaki o konoplji, GHB-ju in psihadelikih.

 

Avtor : Aljaž Bešter Cerar

 

 

Povezane vsebine

Novice - DrogArt ekipa na Umeku, Oldies Goldies, Ambasada Gavioli, 8.2.2013

25.2.2013Tudi tokrat v Ambasadi ni manjkala prisotnost terenske ekipe iz DrogArta. Naša 9-članska ekipa je imela polne roke dela in zabeležila 12...