Rdeči križ Maribor išče nove vzgojitelje-prostovoljce za vodenje skupin otrok na letovanju na morju v Punatu

6. marec 2013|Novice|Aktualno|Obvestila

Vas veseli delo z otroci? Vas že poklicna pot vodi po tej poti, bi radi tudi poleti pričarali nasmehe na otroška lica? Vas študij pripravlja na takšno delo in si želite še več praktičnih izkušenj? Bi radi v prijetnem kolektivu in na svežem morskem zraku storil nekaj dobrega za naše najmlajše?


Rdeči križ Maribor vabi vse zainteresirane, da se pridružijo strokovnim sodelavcem Rdečega križa Maribor in kot prostovoljec – vzgojitelj (ali plavalni učitelj) tudi s svojim delom prispevajo k temu, da bo množica socialno in zdravstveno ogroženih otrok preživela 14 nepozabnih dni na morju v MPD Punat na otoku Krku. Vaš trud bo na koncu, ob veselih obrazih otrok, zagotovo poplačan!

OZ RK Maribor išče predvsem takšne, ki so starejši od 18 let in imajo s tovrstnim delom že nekaj izkušenj. Vseeno dajejo možnost tudi vsem ostalim, ki jih delo z otroci veseli. Tako so poleg vseh zaposlenih, ki se profesionalno ukvarjajo z delom z otroki v prvi vrsti zaželeni tudi študentje pedagoških fakultet, visoke zdravstvene šole ali visoke šole za socialno delo. Hkrati pa RK Maribor v vsaki izmeni letovanja opravljanje prostovoljnega dela vzgojitelja omogoči še nekaj novincem.

Prijave za vse zainteresirane na Rdečem križu Maribor ŽE ZBIRAJO! Zaradi organizacije USPOSABLJANJ za vse prostovoljce, pa vas prosijo, da se prijavite ČIM PREJ!
Več informacij in navodila za prijavo.

Če še vedno niste popolnoma prepričani, da je takšno prostovoljno delo primerno za vas in bi želeli izvedeti še kaj več, OZ RK Maribor vabi tudi na predstavitve prostovoljnega dela v Punatu, ki bodo potekale v:
ČETRTEK, 14.03.2013; OB 14.30 uri
ČETRTEK, 28.03.2013; OB 14.30 uri

Na predstavitvi vam bodo poskušali odgovoriti na vsa vaša vprašanja v zvezi z organizacijo letovanja otrok in pomembno vlogo, ki jo imajo pri tem prostovoljci-vzgojitelji otrok. Tisti že odločeni, pa boste že lahko oddali svojo prijavnico.

Zaradi omejenega prostora prosijo vse zainteresirane, da na letovanje@rkmb-drustvo.si, sporočijo svojo udeležbo (najkasneje en teden prej).

 

Kontakt:
Jerica Gaube,
Tel.: 02 234 40 06 Faks: 02 234 40 07
letovanje@rkmb-drustvo.si