KLUB K4 & SAE Institute Ljubljana: Delavnica ABLETON Live

19. februar 2013|Novice|Parti novice

Četrtek / 28.02.2013 / 17h / Klub K4. Ableton Live je najbolj popularno računalniško orodje za produkcijo glasbe. Namenjeno je vsem, ki želijo ustvarjati, snemati, producirati in izvajati glasbo v živo. Ableton Live s svojo fleksibilnostjo in intuitivnim potekom dela omogoča hitro in učinkovito rešitev. Kako zelo razširjen je, potrjujejo mnoga imena svetovnega kova, ki krojijo smernice moderne glasbene industrije.


Delavnica pokriva različne stopnje, primerne za vse uporabnike in navdušence nad aplikacijo Ableton Live, ne glede na njihove veščine uporabe, sam koncept pa je bolj kreativne narave.

Delavnica zajema:
- Live koncept,
- programiranje melodičnih in ritmičnih sekvenc,
- avdio in MIDI efekte,
- kreativno procesiranje zvoka.


Delavnice bo vodil glasbeni ustvarjalec in izvajalec Antonio Križnič, ki se z omenjeno aplikacijo ukvarja praktično od skoraj samega začetka, natančneje od leta 2002. Dolgoletne izkušnje, podprte s komponiranjem, raziskovanjem in eksperimentiranjem so privedle do točke celovitega razumevanja, ki ga bo Antonio delil z ostalimi navdušenci in bodočimi, kakor tudi obstoječimi ustvarjalci glasbe.

Trenutno deluje kot predavatelj in koordinator Ableton Live Production tečaja na SAE Institute v Ljubljani.


Prijave sprejemamo na info@klubk4.org, prijavljeni pa bodo prejeli nadaljnja navodila glede izvedbe delavnice. Udeleženci delavnice prav tako prejmejo delovno verzijo Ableton Live.

Prijavnina:
5 € z rezervacijo, 8 € na dan delavnice

Cena prijave vključuje tudi kavni napitek v Kavarni Metropol.

Več:
www.cozmikmuzik.com
http://ljubljana.sae.edu/sl/home/