Iskanje

Iskanje po nizu kokain vrne 141 zadetkov,
vendar je prikazanih le prvih 30

Ponovno iskanje:


Kokain

22.1.2018|Droge

Kokain (kokain hidroklorid) je močan stimulans (poživilo), ki ga s kemičnimi procesi pridobivajo iz listov grma Erythroxylon coca, ki izvira iz Južne Amerike. V najčistejši obliki je bel prašek, ki mu na poti do končnega uporabnika za...

Mit #13: Primesi v kokainu so neškodljive, dodajajo jih predvsem zaradi povečanja mase (in zaslužka).

26.6.2013|Droge

Kokainu (in tudi drugim drogam) dodajajo različne primesi, tako tiste neaktivne, ki so načeloma neškodljive, kot tudi farmakološko aktivne.

EWS opozorilo: Lažna xanax tabletka na Vrhniki, kokain z visoko vsebnostjo levamisola ponovno v Ljubljani

20.8.2021|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bila na Vrhniki zaznana lažna xanax tabletka, ki je namesto alprazolama vsebovala klonazolam. V Ljubljani pa je bilo zbranih več vzorcev kokaina z visoko vsebnostjo lavamisola.

EWS opozorilo: Lažna flormidal tabletka in kokain z zelo visoko vsebnostjo levamisola v Ljubljani

14.5.2021|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bila v Ljubljani zaznana lažna flormidal tabletka in vzorec kokaina z zelo visoko vsebnostjo levamisola.

EWS opozorilo: kokain z visoko vsebnostjo levamisola na Obali, v Ljubljani in Mariboru

12.3.2021|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS so bili na Obali, v Ljubljani in Mariboru zaznani vzorci kokaina z visoko vsebnostjo levamisola.

EWS opozorilo: Kokain z visoko vsebnostjo levamisola v Kranju, kokain z zolpidemom v Logatcu

26.2.2021|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bil v Kranju zbran vzorec kokaina z visoko vsebnostjo levamisola, v Logatcu pa vzorec kokaina z zolpidemom.

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bil v Ljubljani zbran vzorec kokaina z višjo vsebnostjo levamisola

29.1.2021|Opozorila

Vzorec kokaina, ki je bil zbran v Ljubljani, je vseboval 22 % levamisola, kar je višje od običajnih vrednosti.

EWS opozorilo: Sintetični katinon »kristal« v Celju, mešanica borove kisline in kokaina v Mariboru

22.1.2021|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bil v Celju zaznan vzorec, ki je vseboval sintetični katinon n-etilheksedron in je ob uporabi povzročal negativne stranske učinke. V Mariboru je bil zaznan vzorec z mešanico borove kisline...

EWS opozorilo: Kokain z visoko vsebnostjo levamisola v Ljubljani

20.11.2020|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bil v Ljubljani zbran vzorec kokaina z visoko vsebnostjo levamisola.

EWS opozorilo: Kokain z višjo vsebnostjo levamisola v Mariboru in Pomurju

16.10.2020|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bilo v Mariboru in Pomurju zbranih več vzorcev kokaina z višjo vsebnostjo levamisola.

EWS opozorilo: V Ljubljani zaznan zelo močan heroin, na Obali in v Mariboru pa kokain z levamisolom

12.9.2020|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bil v Ljubljani zaznan zelo močan heroin z vsebnostjo 60 %, ki je vseboval tudi zelo potenten 6-acetilmorfin. Na Obali in v Mariboru pa so se pojavili vzorci kokaina z višjo vsebnostjo...

EWS opozorilo: Več vzorcev kokaina z visoko vsebnostjo levamisola v Ljubljani

28.8.2020|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bilo v Ljubljani zaznanih več vzorcev kokaina z visoko vsebnostjo levamisola.

EWS opozorilo: Mešanica kokaina, borove kisline in levamisola v Ljubljani

3.7.2020|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bil v Ljubljani zaznan vzorec, ki je vseboval mešanico kokaina in borove kisline. Mešanica je imela tudi visoko vsebnost levamisola.

EWS opozorilo: Mešanica kokain in borove kisline

26.6.2020|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bil v Mariboru zaznan vzorec, ki je vseboval mešanico kokaina in borove kisline.

EWS opozorilo: Kokain z visoko vsebnostjo levamisola in močna ekstazi tabletka v Ljubljani

15.5.2020|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS sta bila v Ljubljani zaznana kokain z visoko vsebnostjo levamisola in modri Punisher z visoko vsebnostjo MDMA.

EWS opozorilo: V Celju zaznan zelo čist kokain

22.11.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bil v Celju zaznan vzorec zelo čistega kokaina, z vsebnostjo 93 %.

EWS opozorilo: Močni ekstazi tabletki in kokain z visoko vsebnostjo levamisola

19.11.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS so bili v Ljubljani zaznani dve ekstazi tabletki (modri Punisher in roza F1) z višjo vsebnostjo MDMA in kokain z visoko vsebnostjo levamisola.

EWS opozorilo: Mešanica kokaina in ketamina zaznana v Ljubljani

11.11.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bil v Ljubljani zaznan vzorec z mešanico kokaina in ketamina.

EWS opozorilo: Lažne xanax tabletke z etizolamom in kokain z višjo vsebnostjo levamisola v Ljubljani

11.10.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bilo v Ljubljani zaznanih več lažnih xanax tabletk z etizolamom in kokain z višjo vsebnostjo levamisola.

EWS opozorilo: V Ljubljani lažna xanax tabletka s flualprazolamom, na Gorenjskem kokain z višjo vsebnostjo levamisola

13.9.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS sta bili v Ljubljani zaznani lažna xanax tabletka s flualprazolamom, na Gorenjskem pa kokain z višjo vsebnostjo levamisola.

EWS opozorilo: Zelo čist kokain in močna ekstazi tabletka v Ljubljani

19.7.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bil v Ljubljani zaznan zelo čist kokain, z vsebnostjo 93 %. Ponovno je bila zaznana ekstazi tabletka z visoko vsebnostjo MDMA, in sicer roza Formula 1.

EWS opozorilo: Kokain z visoko vsebnostjo levamisola na Ptuju in v Ljubljani in ekstazi tabletke z visoko vsebnostjo MDMA v Mariboru

12.7.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bil ponovno zaznan kokain, z visoko vsebnostjo levamisola, in sicer na Ptuju in v Ljubljani. V Mariboru pa sta bili zaznani dve ekstazi tabletki z visoko vsebnostjo MDMA, in sicer modri...

EWS opozorilo: Kokain z visoko vsebnostjo levamisola

17.6.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bil ponovno zaznan kokain, z visoko vsebnostjo levamisola. Kokain je bil sicer zaznan v Ljubljani, a kupljen na obali.

EWS opozorilo: V Ljubljani ponovno zaznan zelo čist kokain

10.5.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bilo v Ljubljani zaznanih več vzorcev zelo čistega kokaina, z vsebnostjo 90 %.

EWS opozorilo: Zelo čist kokain v Ljubljani in njeni okolici

26.4.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bilo v Ljubljani in njeni okolici zaznanih veV okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bilo v Ljubljani in njeni okolici zaznanih več vzorcev zelo čistega kokaina, z vsebnostjo...

EWS opozorilo: Pojav zelo čistega kokaina v Mariboru in v Ljubljani

4.4.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bilo v Mariboru in Ljubljani zaznanih več vzorcev zelo čistega kokaina, z vsebnostjo od 83 do 88 %.

EWS opozorilo: Kokain z zelo visoko vsebnostjo levamisola, tobak z dodanim sintetičnim kanabinoidom in oranžen ekstazi z visoko vsebnostjo MDMA

7.2.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS sta bila v Ljubljani zaznana kokain z zelo visoko vsebnostjo levamisola in tobak z dodanim sintetičnim kanabinoidom, v Mariboru pa oranžna ekstazi tabletka z visoko vsebnostjo MDMA.

EWS opozorilo: Roza ekstazi tabletka z zelo visoko vsebnostjo MDMA in kokain z višjo vsebnostjo levamisola

29.1.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS sta bila v Ljubljani zaznana roza ekstazi tabletka z zelo visoko vsebnostjo MDMA ter ponovno kokain višjo vsebnostjo levamisola.

EWS: Lažne xanax tabletke v Ljubljani in Mariboru ter kokain z višjo vsebnostjo levamisola v Ljubljani

21.12.2018|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bil v Ljubljani ponovno zaznan kokain z višjo vsebnostjo levamisola, v Ljubljani in Mariboru pa več lažnih xanax tabletk.

EWS opozorilo: Lažna xanax tabletka in kokain z visoko vsebnostjo levamisola

13.12.2018|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS sta bila v Ljubljani zaznana lažna xanax tabletka in kokain z visoko vsebnostjo levamisola.