Iskanje

Iskanje po nizu ekstazi vrne 129 zadetkov,
vendar je prikazanih le prvih 30

Ponovno iskanje:


Pojav tabletk ekstazija s PMMAjem

22.8.2014|Opozorila

Avstrijska organizacija CheckIt opozarja, da so analizirali tabletko ekstazija v obliki zelene zvezdice (slika zraven), dolžine 7mm in debeline 2mm, ki vsebuje visoko količino MDMA in PMMA. Uporaba teh dveh snovi skupaj je smrtno nevarna, saj pri...

Ekstazi kot zdravilo

5.2.2013|Droge

Učinki ekstazija in zgodovina njegove uporabe sta zelo zanimivi temi in le malokdo se vpraša kako je prišlo do njegovega nastanka in popularizacije.

Ekstazi in plesne droge

3.2.1999|Publikacije

Knjiga Ekstazi in plesne droge je prva domača knjiga o sintetičnih drogah. Vsebuje osnovne informacije o ekstaziju in prikazuje rezultate kvalitativne raziskave uporabnikov ekstazija iz leta 1996. Izdala sta jo Inštitut za kriminologijo in...

Mit #11: Od ene tabletke ekstazija ne moreš umreti.

28.5.2013|Droge

Kot vsaka psihoaktivna substanca ima tudi ekstazi oz. MDMA svoje stranske učinke in vpliva na naše telo in njegovo delovanje, v nekaterih primerih je lahko tudi smrten.

30 let ekstazija

15.12.2022|Novice

Ekstazi, bonboni, knofi, iksi, cukri, boni – verjetno obstaja še mnogo drugih uličnih poimenovanj za eno samo drogo, ki je močno zaznamovala 90. leta glasbene rejv scene in je ostala popularna vse do danes.

30 let ekstazija

15.12.2022|Droge

Ekstazi, bonboni, knofi, iksi, cukri, boni – verjetno obstaja še mnogo drugih uličnih poimenovanj za eno samo drogo, ki je močno zaznamovala 90. leta glasbene rejv scene in je ostala popularna vse do danes.

EWS opozorilo: lažna ekstazi tableta

28.11.2022|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bila v Ljubljani zbrana lažna tabletka, ki je bila kupljena kot ekstazi, vsebovala pa je snov EAPB in MAPB.

EWS opozorilo: dve ekstazi tabletki z visoko vsebnostjo MDMA in kokain z višjo vsebnostjo levamisola

24.6.2022|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS sta bili v Ljubljani zaznani dve ekstazi tabletki (roza Givenchy in rjava sova) z visoko vsebnostjo MDMA, v Kranju pa kokain z višjo vsebnostjo levamisola.

EWS opozorilo: Lažna ekstazi tabletka in tabletka z visoko vsebnostjo MDMA v Ljubljani

17.6.2022|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS sta bili v Ljubljani zaznani lažna ekstazi tabletka, ki je namesto MDMA vsebovala lidokain, alfa-PVP in noopept ter rjava ekstazi tabletka v obliki sove z visoko vsebnostjo MDMA.

EWS opozorilo: Lažna ekstazi tabletka v Mariboru

11.2.2022|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bila v Mariboru zaznana lažna ekstazi tabletka, ki je vsebovala malo poznano snov 2-Br-4,5-DMPEA in več drugih psihoaktivnih snovi v nizkih koncentracijah.

EWS opozorilo: Ekstazi tabletka z visoko vsebnostjo MDMA in lažni vzorec metilona v Ljubljani

30.7.2021|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bila v Ljubljani zaznana ekstazi tabletka z visoko vsebnostjo MDMA – oranžen DHL tovornjak in lažni vzorec metilona, ki je vseboval eutilon.

EWS opozorilo: Lažne ekstazi tabletke, konoplja s sintetičnim kanabinoidom,...

5.7.2021|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS so bile v Mariboru in Ljubljani zaznane lažne ekstazi tabletke, v Mariboru je bila zbrana tudi konoplja s sintetičnim kanabinoidom MDMB-4en-PINACA, na Gorenjskem je bil zbran vzorec heroina z...

EWS opozorilo: Zelo čist amfetamin in več ekstazi tabletk z visoko vsebnostjo MDMA v Mariboru in na Ptuju

28.2.2020|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS so bili v Mariboru in na Ptuju zaznani dva vzorca zelo čistega amfetamina in več ekstazi tabletk z visoko vsebnostjo MDMA.

EWS opozorilo: močna ekstazi tabletka v Ljubljani in zelo čist amfetamin v Mariboru

24.1.2020|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bila v Ljubljani zaznana ekstazi tabletka (rumen Philipp Plein) z visoko vsebnostjo MDMA-ja, v Mariboru pa več vzorcev zelo čistega amfetamina.

EWS opozorilo: Močni ekstazi tabletki in kokain z visoko vsebnostjo levamisola

19.11.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS so bili v Ljubljani zaznani dve ekstazi tabletki (modri Punisher in roza F1) z višjo vsebnostjo MDMA in kokain z visoko vsebnostjo levamisola.

EWS opozorilo: Zelo čist amfetamin in ekstazi tabletka z visoko vsebnostjo MDMA v Ljubljani

4.10.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS sta bila v Ljubljani zaznana dva vzorca zelo čistega amfetamina in rumena ekstazi tabletka Philipp Plein z visoko vsebnostjo MDMA.

EWS opozorilo: Ekstazi tabletki z visoko vsebnostjo MDMA v Domžalah in v Ljubljani, močnejši Xanax v Ljubljani

6.9.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS sta bili v Domžalah in v Ljubljani zaznani ekstazi tabletki (modri Punisher) z visoko vsebnostjo MDMA, v Ljubljani pa se je pojavila močnejša xanax tabletka.

EWS opozorilo: Zelo čist heroin in ekstazi tabletka z visoko vsebnostjo MDMA v Ljubljani

30.8.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS sta bila v Ljubljani zaznana zelo čist heroin z vsebnostjo 64 % in ekstazi tabletka (modri Punisher) z visoko vsebnostjo MDMA.

EWS opozorilo: Dve ekstazi tabletki z visoko vsebnostjo MDMA v Mariboru

22.8.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS sta bili v Mariboru zaznani dve ekstazi tabletki z visoko vsebnostjo MDMA, in sicer modri Kenzo tiger in oranžni Trump.

EWS opozorilo: Močna ekstazi tabletka v Ljubljani

26.7.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bila v Ljubljani zaznana ekstazi tabletka z visoko vsebnostjo MDMA, in sicer roza Angry Bird.

EWS opozorilo: Zelo čist kokain in močna ekstazi tabletka v Ljubljani

19.7.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bil v Ljubljani zaznan zelo čist kokain, z vsebnostjo 93 %. Ponovno je bila zaznana ekstazi tabletka z visoko vsebnostjo MDMA, in sicer roza Formula 1.

EWS opozorilo: Kokain z visoko vsebnostjo levamisola na Ptuju in v Ljubljani in ekstazi tabletke z visoko vsebnostjo MDMA v Mariboru

12.7.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bil ponovno zaznan kokain, z visoko vsebnostjo levamisola, in sicer na Ptuju in v Ljubljani. V Mariboru pa sta bili zaznani dve ekstazi tabletki z visoko vsebnostjo MDMA, in sicer modri...

EWS opozorilo: Zelo čist heroin, več ekstazi tabletk z visoko vsebnostjo MDMA in lažna 2C-B tabletka

24.5.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS sta bila v Ljubljani zaznana zelo čist heroin z vsebnostjo 67 % in lažna 2C-B tabletka modre barve z logotipom Miki Miške. Zaznanih je bilo tudi več ekstazi tabletk z visoko vsebnostjo MDMA,...

Pazljivo! Pojav tabletk ekstazija z zelo visokimi vsebnostmi v Mariboru.

29.3.2019|Opozorila

Ponovno smo zaznali tabletke ekstazija z visoko vsebnostjo MDMA - roza Putin (197 mg ) in rumeno zeleni domini (215mg in 216 mg), ki predstavljajo višje tveganje za zaplete pri uporabi. Več o tveganjih, kako jih zmanjšati si preberi v opozorilu.

Pazljivo! Pojav tabletk ekstazija z zelo visokimi vsebnostmi - roza Heisenberg (276 mg), sivi Philipp Plein (196 mg) in rjava opica (174 mg)

22.3.2019|Opozorila

Ponovno smo zaznali tabletke ekstazija z visoko vsebnostjo MDMA, ki predstavljajo višje tveganje za zaplete pri uporabi. Več o tveganjih, kako jih zmanjšati si preberi v opozorilu.

EWS opozorilo: Vijolična ekstazi tabletka z zelo visoko vsebnostjo MDMA v Ljubljani

15.3.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bila v Ljubljani zaznana ekstazi tabletka z zelo visoko vsebnostjo MDMA, in sicer vijolični Duracell.

EWS opozorilo: Dve ekstazi tabletki z visoko vsebnostjo MDMA v Ljubljani

8.3.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS sta bili v Ljubljani zaznani dve ekstazi tabletki z visoko vsebnostjo MDMA, in sicer sivi Philipp Plaine in modri Pharaoh.

EWS opozorilo: Modra ekstazi tabletka z zelo visoko vsebnostjo MDMA v Ljubljani, v Mariboru beli prah z mešanico etizolama in diklazepama, ki se je na

22.2.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS je bila v Ljubljani zaznana modra ekstazi tabletka z zelo visoko vsebnostjo MDMA, v Mariboru pa sta bila zaznana beli prah, ki je vseboval mešanico etizolama in diklazepama ter siva ekstazi...

EWS opozorilo: Kokain z zelo visoko vsebnostjo levamisola, tobak z dodanim sintetičnim kanabinoidom in oranžen ekstazi z visoko vsebnostjo MDMA

7.2.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS sta bila v Ljubljani zaznana kokain z zelo visoko vsebnostjo levamisola in tobak z dodanim sintetičnim kanabinoidom, v Mariboru pa oranžna ekstazi tabletka z visoko vsebnostjo MDMA.

EWS opozorilo: Lažni LSD pivnik in zelena ekstazi tabletka z visoko vsebnostjo MDMA

1.2.2019|Opozorila

V okviru Sistema za zgodnje opozarjanje na pojav NPS sta bila v Mariboru zaznana pivnik, ki se je prodajal kot LSD, vseboval pa je snov 25B-NBOMe in zelena ekstazi tabletka z visoko vsebnostjo MDMA.