Guest Penautbutter Posted September 19 Report Share Posted September 19 Lep pozdrav vsem. Upam, da dobim odgovor na vprašanji, ki me noro zanimajo Najprej predzgodba za porajanje teh vprašanj... Nedolgo nazaj sem si ogledal seriji Dopesick in Painkiller. Obe prikažeta zgodbo o narkotiku Oxycontin. Po tem sem raziskoval in se izobraževal o tem zdravilu. Zdaj me pa zanima: 1. Ali so vam (ali pa poznate koga) predpisali zdravilo Oxycontin. Nekaj sem sicer že zasledil na tem forumu ampak je objava izpred kar nekaj let nazaj. Če ja, zakaj so vam/mu/ji predpisali? 2. Ali ste kdaj opazili to zdravilo na čnem trgu? To mislim tako, v sedanjosti, ne pa dolgo časa nazaj. Namreč zdravilo je še v uporabi in ga še izdelujejo in ne vem kako tega ni več na črnem trgu, glede na to, da velja za tako luštno zdravilo No vsaj jaz nisem nikoli slišal za to, da bi se tako prodajal. Kakorkoli, upam da mi kdo odgovori, ker me res zanima. Tud kakšne izkušnje so dobrodošle. Quote Link to comment
m1976s Posted September 20 Report Share Posted September 20 Moj foter jih je dobil, ko je imel stage 4 rak pljuč...ko je prišlo v poštev še samo paliativna oskrba. Predpisan je bil zaradi lajšanja nenormalnih bolečin in je deloval po videzu zelo sproščujoče... Quote Link to comment
Guest Penautbutter Posted September 21 Report Share Posted September 21 Hvala za odgovor in mi je žou za tvojga starega ✌️ Quote Link to comment
Recommended Posts