ILona Posted September 19 Report Share Posted September 19 Cakam da mi prinesejo zajtrk, lacna. Evo en zapis za mal nostalgije. 💜 popolna skladnost Quote Link to comment
GoYec Posted September 19 Report Share Posted September 19 1 hour ago, ILona said: popolna skladnost ❤ Quote Link to comment
m1976s Posted September 20 Report Share Posted September 20 v soboto po zmagi odbojkašev; a few beers/lines later se znajdem v Zagrebu ookol 23:00 v neki VIP coni nekdo je mel karte na nekem MATHAME eventu,... in lih se začnem imet fajn, nenormalno urejena dekleta in muska ok, najdem svoj prostor pod luno in pride polnoč in konec ???.. vsi so vedel samo jaz ne, da sem pravkar sedel v avtu dobro uro za tole... in pol 2-4 ure iščeš naslednji event.... wau res fina sobota.. še zdaj mi manjka 3 ure spanja. Quote Link to comment
Kotalko Posted September 21 Report Share Posted September 21 Cez dan sem si iz zepa nastavil budilko za ob 2h. Trešu bi se nekam. Čist buden. Quote Link to comment
detlca Posted September 21 Report Share Posted September 21 ej prou ne vem kva nej nardim...danes zjutri me je spet zbudu sosed, ki se je drl ko žvau na svojo partnerco in otroka, ki je star leto in pol. stara sta okol 30, on puši cele dneve skank in mu pomoje napolno seka na psiho, očitno. in ma izpade tko 1x na teden tuli da nej spizdita da bo znorel, tamau joka REVEŽ , una ga pa not vleče, da kao ne bomo sosedje slišal. fizičnega nasilja mislim da ni. ne vem a to socialna kej naredi? za policijo ni...da ne bo potem pizdarija kšna, pa sosedje potem na tvju "zakaj niste ukrepali"... Quote Link to comment
nitrina Posted September 21 Report Share Posted September 21 socialna nima casa za to, tamal ma za jest in streho in ni ozgan od cikov. poklic policijo zarad hrupa in upaj, da bo to en mini wake up call, ceprav dvomim vsaj da nardijo en zapisnik Quote Link to comment
peglica Posted September 21 Report Share Posted September 21 Kr poklici policijo. Vcasih je to streznitveni moment, kot pravi nitrina (pa tudi moja mati, ki majo dosti izkusenj s temi zadevami). Quote Link to comment
m1976s Posted September 21 Report Share Posted September 21 Na konc bo "žrtev" plačala kazen za motenje javnega reda in miru... pa še to je komplexno ker mora biti prijava med 22 in 6 ... zapleteno. Neki naredi, itaq na hitro je boleče na dolgi rok pa dobro verjeno za vse vpletene. Quote Link to comment
crazybaldhead Posted September 21 Author Report Share Posted September 21 Ali pa, če ga kakšni taki počakajo za kakim vogalom, še ne vem kakega “alfa” korenjaka to, ponavadi, pomiri: Quote Link to comment
ILona Posted September 21 Report Share Posted September 21 ti še treniraš? uno bejbo si že poklical? Quote Link to comment
crazybaldhead Posted September 21 Author Report Share Posted September 21 1 hour ago, ILona said: ti še treniraš? uno bejbo si že poklical? Ja in ne. Quote Link to comment
ILona Posted September 21 Report Share Posted September 21 pridn, kr vrž stran cifro! Quote Link to comment
crazybaldhead Posted September 21 Author Report Share Posted September 21 32 minutes ago, ILona said: pridn, kr vrž stran cifro! Quote Link to comment
ILona Posted September 22 Report Share Posted September 22 Dopust, loading Se mal oddelam talustn job, pol pa koncno proti morju Quote Link to comment
K.Leizy Posted September 22 Report Share Posted September 22 Malta je dost horrible, ful je smeti, promet kaoticen, neprijazno pescem. Ni nc posebnega, kul je samo vreme. Quote Link to comment
detlca Posted September 23 Report Share Posted September 23 sedelavc isto prav za malto...catan smo igral včer zvečer doma. ne samo penzija in vrtičkarstvo, kaj nas boli, tudi družabne igre Quote Link to comment
peglica Posted September 23 Report Share Posted September 23 Js sm doma neki penzlala in zraven vino pila. Se mi danes malo roke tresejo pa spet penzlam. Za vikend je pac treba kej narisat. Quote Link to comment
ILona Posted September 23 Report Share Posted September 23 (edited) On 22. 9. 2023 at 15:43, detlca said: kam pičiš? v Istro, paše ful jst imam pa lepe spomine na Malto Edited September 23 by ILona Quote Link to comment
K.Leizy Posted September 23 Report Share Posted September 23 Se tud lepi placi najdejo, Valetta je kr nice majo pa problem, ker je ratal vse skp overcrowded in ne zdrzi infrastruktura Quote Link to comment
nitrina Posted September 24 Report Share Posted September 24 js sm bla pa zunaj do 6 in v klubu za mlade. na konc je bil house, cudovit spila sem miljon enot alkohola in bom dans mal svoh Quote Link to comment
peglica Posted September 24 Report Share Posted September 24 Js sm sla pa n en rojstno dnevni drink. Pot domov me je vodila mimo tehna, skozi metelkovi, kjer je bil house in kamor so sli vsi naprej, mimo enga sladkisa, naravnost domov. Sm mela kr FOMO, sam danes se je blo pa fajn ne totalno skurjena zbudit ali se ne iti spat. Ceprav glih sveza tudi nism. Quote Link to comment
Recommended Posts