Jump to content

#1016 Kaj počnemo ta trenutek?

Recommended Posts

v soboto po zmagi odbojkašev; a few beers/lines later se znajdem v Zagrebu ookol 23:00 v neki VIP coni nekdo je mel karte na nekem MATHAME eventu,... in lih se začnem imet fajn, nenormalno urejena dekleta in muska ok, najdem svoj prostor pod luno in pride polnoč in konec ???.. vsi so vedel samo jaz ne, da sem pravkar sedel v avtu dobro uro za tole... in pol 2-4 ure iščeš naslednji event.... wau res fina sobota.. še zdaj mi manjka 3 ure spanja.

ej prou ne vem kva nej nardim...danes zjutri me je spet zbudu sosed, ki se je drl ko žvau na svojo partnerco in otroka, ki je star leto in pol. stara sta okol 30, on puši cele dneve skank in mu pomoje napolno seka na psiho, očitno. in ma izpade tko 1x na teden tuli da nej spizdita da bo znorel, tamau joka REVEŽ :( , una ga pa not vleče, da kao ne bomo sosedje slišal. fizičnega nasilja mislim da ni. ne vem a to socialna kej naredi? za policijo ni...da ne bo potem pizdarija kšna, pa sosedje potem na tvju "zakaj niste ukrepali"... :smirk:

Js sm sla pa n en rojstno dnevni drink. Pot domov me je vodila mimo tehna, skozi metelkovi, kjer je bil house in kamor so sli vsi naprej, mimo enga sladkisa, naravnost domov. Sm mela kr FOMO, sam danes se je blo pa fajn ne totalno skurjena zbudit ali se ne iti spat. Ceprav glih sveza tudi nism.