Jump to content

Mdma

Guest evforična

Recommended Posts

Guest evforična

Zdravo! 

Je možno, da pride na MDMA do t.i bad tripa? Ali samo pomeni, da je bil napačen set in setting ali pa prevelika doza? Pri zaužitju cukra je namreč čez kako uro in pol prišlo do strašne slabosti. Sililo me je na bruhanje, zelo mi je bilo vroče, kot da mi je kri vrela in v naslednji minuti me je zeblo in sem se tresla, nato pa spet nenormalna vročina. Potila se pa nisem absolutno nič. Ni bilo ravno prijetno, potem pa je že tako minilo. Nisem občutila tiste želene evforije in občutka topline, ljubezni itd. Kaj svetujete? Zaužila sem zelo majhno dozo, polovico tabletke. Kako naj naslednjič postopam?

Zdravo, neprijetna izkušnja na MDMA-ju je vsekakor možna. Tako kot si opisala, bi lahko šlo za previsoko dozo, lahko da sploh nisi vzela MDMA-ja, ampak kaj drugega, so pa pomembni še drugi dejavniki, kot so set in setting, tvoje počutje, tako fizično kot psihično, na izkušnjo pa lahko vpliva tudi morebitna običajna terapija zdravil, če jo slučajno imaš. Ker gre iz napisanega razbrati, da izkušnja ni bila ravno prijetna, ti za prihodnjič svetujem, da preden zaužiješ katerokoli substanco, na DrogArt prineseš vzorec, da se ga lahko pošlje v laboratorij na analizo. V roku približno enega tedna boš imela natančno informacijo o tem, za katero substanco gre in v kakšni količini/čistosti, mi pa se lahko ob tej priliki še pogovorimo o najpomembnejših smernicah zmanjševanja škode. Tako da si prijazno vabljena k nam :)

Pa še nekaj linkov:

o testiranju https://www.drogart.org/vsebine/2446/osnovne-informacije-o-testiranju.html

o MDMA-ju https://www.drogart.org/droge/1195/mdma-in-ekstazi.html

Lp!

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.