amanita. Posted April 28 Report Share Posted April 28 Pozdravljeni, ne vem, koliko je ta forum še sploh aktualen in aktiven, pa vseeno. Droge ne grejo iz mode Pravzaprav je tale pejđ nekaj, kar spremljam že godinama, pa do zdaj nisem našla dovolj pametnega vprašanja, da bi se aktivno angažirala, ali pa so bile vse zadeve že diskutirane in vprašanja odgovorjena. Torej. Zanima me, če ima kdo izkušnjo z vejpanjem DMT-ja. S tem mislim pravi vejp, ne nobene vrste pipice. Po tujih forumih je veliko debat na temo DMT vejpov s kartušami, ampak kolikor sem razbrala, gre pretežno za neke semi osebne patente redkih posameznikov. Je kdo pogruntal kaj podobnega? Kakšna je izkušnja? Koliko DMT-ja se lahko uspe konzumirat z enim vdihom? Sklepam, da je izkušnja nežnejša za dihala kot konvencionalne one hit pipice? Ali se DMT v free-basi obliki lahko morda kako vmeša v tekočino za vejpanje? hvala za informacije in peace, y’all ✌🏻 Quote Link to comment
technolog Posted May 1 Report Share Posted May 1 On 29. 4. 2023 at 0:17, amanita. said: Pozdravljeni, ne vem, koliko je ta forum še sploh aktualen in aktiven, pa vseeno. Droge ne grejo iz mode Pravzaprav je tale pejđ nekaj, kar spremljam že godinama, pa do zdaj nisem našla dovolj pametnega vprašanja, da bi se aktivno angažirala, ali pa so bile vse zadeve že diskutirane in vprašanja odgovorjena. Torej. Zanima me, če ima kdo izkušnjo z vejpanjem DMT-ja. S tem mislim pravi vejp, ne nobene vrste pipice. Po tujih forumih je veliko debat na temo DMT vejpov s kartušami, ampak kolikor sem razbrala, gre pretežno za neke semi osebne patente redkih posameznikov. Je kdo pogruntal kaj podobnega? Kakšna je izkušnja? Koliko DMT-ja se lahko uspe konzumirat z enim vdihom? Sklepam, da je izkušnja nežnejša za dihala kot konvencionalne one hit pipice? Ali se DMT v free-basi obliki lahko morda kako vmeša v tekočino za vejpanje? hvala za informacije in peace, y’all ✌🏻 DMT je možno uživati z "vejpanjem", vendar s pravim vaporizerjem in ne v obliki elektronskih cigaret. Primerno količino (recimo 10 mg DMT) je potrebno namestiti na mrežico vaporizerja, ter nastaviti temperaturo na okrog 200°C. Quote Ali se DMT v free-basi obliki lahko morda kako vmeša v tekočino za vejpanje? Težko, mogoče bi šlo z glicerinom, ampak glicerin (še dodatno) draži dihalne poti. Enostavneje je torej s pipico ali pravim vaporizerjem. Quote Link to comment
Plavž Posted May 11 Report Share Posted May 11 On 29. 4. 2023 at 0:17, amanita. said: Kakšna je izkušnja? Koliko DMT-ja se lahko uspe konzumirat z enim vdihom? hvala za informacije in peace, y’all ✌🏻 Ena izmed izkušenj vejpanja DMT je težja duševna bolezen pri mladem fantu, ki je bil predhodno zdrav. Pravijo da naj bi šlo za enkratno konzumiranje, ne vem kakšne so bile genetske in ostale predispozicije za razvitje bolezni, Technolog mogoče ve kaj več o tem. Kot praviš droge ne gredo iz mode, enako je s postavljanjem meja do kje kdo gre. Quote Link to comment
Recommended Posts