Guest Coral Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 ...bom našla odgovor. Zanima me glede substance ketamin. Je to samo dobljivo v obliki tablet, na recept? Imam namreč zelo, res zelo težko situacijo in sem slišala, da to sprošča. Prosim nočem obsojanja, le direkten odgovor. Drugače ne jemljem nobenih drog, alkohol priložnostno. Brskanje me je zaneslo na to stran. Prosim za pomoč Quote Link to comment
Kotalko Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 (edited) Črni trg to prodaja v obliki kristalov za v nos. Po navadi je čistost na črnem trgu dobra saj se uporablja povsod v veterini itd. Sicer pa so se letos pojavile raziskave, da ketamin ni zares tako učinkovit proti depresiji kakor je krožilo po netu par let nazaj. Gobe so tukaj na prvem mestu, če se ne motim. Doze pod 1g seveda. Povpraševanje kje točno dobiti in koliko stane tu na tem forumu ni dovoljeno. Edited July 1, 2022 by Kotalko Quote Link to comment
Guest Drugsmakemehappy Posted July 23, 2022 Report Share Posted July 23, 2022 za ketamin u tabletah u lajfu nism cula ketamin je anestetik za konje v veterini se uporablja v obliki tekocine ki jo prefiltriajo in posisijo da dobijo ketamin ki se prodaja na ulicah zdele je kot vem na meti kr popularn met uporabniki splh mlajso generacijo cen ne smemo govorit tko d bm rekla sam to ista kt mdma/led ce gre za navadno kristalna - "cista" je malooo drazja keta dvomim d ti bo kj pomagala kr to ni antidepresiv/antipsihotik to je droga ki efektira ravni serotina in dopamina za zelo kratek cas predoziranje s ketaminom ne pride hitro ti pa povem is lasnih iskusn d noces prvic komadne lajne jst sm 3x bruhala p se higha sm se ustrasla...not a pleasant experience se zdj mi je slabo po usak lajni d bos usj prblizn vedla kj bos kupla: keta zgleda k mjhni belo prozorni kristalcki ce je ze dobr zdroblena bojo prblizno 0.5mm usj veliki ce dobis fin fin beu prah/pasto/mastn/mokr prah mas kr solidno sanso d nis dobla kete ma kr mocn von po kemikalijah/ zdravilih ma grenkast okus AMPK KETE NE ZRI keto se snifa mislm lohka pmje das tut u bombico sam mislm d si sam dodatno obremenjujes zelodec s tem + waste of drug Quote Link to comment
Recommended Posts