Jump to content

Naročanje online iz drugih držav EU

Recommended Posts

Obstajajo neke spletne trgovine, ki prodajajo in pošiljajo "magic truffles" iz nizozemske, kjer so legalni. Zanima me, če ima kdo kake izkušnje ali zgodbo v zvezi s tem. Gre to načeloma brez problema čez mejo, ali pozna kdo kak primer, ko so mu pošiljko prestregli in je pristal v težavah? Je naročanje majhnih količin čez mejo hujši prekršek kot npr. samo posedovanje?

Kaj pa glede raznih "research chemicals", npr. 1v-lsd ali 1cp-lsd, ki v sloveniji načeloma niso prepovedani. Glede teh ne bi smelo biti problemov, ane?

Hvala za odgovore :)

FOF pravi, da preden ni UK bila se v EU, je brez problemov narocal po posti THC izvlecke, edibles in rso. Sedaj ko je UK ven iz EU pa ne upa vec narocati ker je vmes carina in rentgenajo posiljke (vsaj tako mi je rekel). Ce pa je zadeva znotraj EU pa menda lahko posiljanje gre potiho mimo.

vsaj tako mi je rekel

On 8. 5. 2022 at 22:45, blobbb said:

FOAF pravi da je leta nazaj kupil H preko Darknet in tam lepo pise iz kje se posilja. V njegovem primeru je bilo iz Nizozemske. Posiljatelj je substanco dal med list papirja in v kuverto za poloznico. 

Drugo pa je to, na kar ti ciljas in sicer "lightwebb" <--to sem se kar sam izmislil, preko legalne spletne trgovine. Pomoje je isto, brez problemov, kupovanje se ne "vzklelih spor2 <--to sem si tudi zmislil. Foaf pravi, da jih bo probal kupiti tudi preko legalnega spleta.

On 8. 5. 2022 at 22:45, blobbb said:

Obstajajo neke spletne trgovine, ki prodajajo in pošiljajo "magic truffles" iz nizozemske, kjer so legalni. Zanima me, če ima kdo kake izkušnje ali zgodbo v zvezi s tem. Gre to načeloma brez problema čez mejo, ali pozna kdo kak primer, ko so mu pošiljko prestregli in je pristal v težavah? Je naročanje majhnih količin čez mejo hujši prekršek kot npr. samo posedovanje?

Kaj pa glede raznih "research chemicals", npr. 1v-lsd ali 1cp-lsd, ki v sloveniji načeloma niso prepovedani. Glede teh ne bi smelo biti problemov, ane?

Hvala za odgovore :)

Pošiljke poslane znotraj EU, ne gredo preko carine, torej bi morale doseči svoj cilj. Tudi glede RC ne bi smelo biti problemov.