m1976s Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 1.7.2022 je na eventu Solomun in ker sem se že lani zajebal, ko sem šel prvič na Solumuna na Dunaj (Vienna - Schönbrunn - 5.8.2021) je bila glasba zelo tiho, dogodek kratek, dobesedno sem se počutil kot debil, ker je bilo konec še preden se je začelo. Baje UNESCO vpleten, kulturna dediščina pa to... isto se je zgodilo na Kalkbrenerju A lahko kdo pove kako je s to Puljsko Areno? Amfiteater sem sicer že obiskal in celo mrtev bil na Jamiroquaju davnega 2005 ampak se ne spomnim veliko... Lahko kdo pove, kako bo potekal ta teden? Al bodo to kulturni večeri 18 - 22 ure vsak večer prvega tedna julija, ali bodo to takšen mali festivali, kjer se bo plesalo do zgodnjih ur? Če slučajno kdo ve kaj več. Hvala. Quote Link to comment
Kotalko Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 Arena je sredi mesta. Ni sans, da jim pustijo glasno glasbo cez noc. Quote Link to comment
m1976s Posted April 14, 2022 Author Report Share Posted April 14, 2022 15 hours ago, Kotalko said: Arena je sredi mesta. Ni sans, da jim pustijo glasno glasbo cez noc. Tud jaz tako mislim, da bo to kulturno zmerno stišano na sobno jakost ob 22 uri... Quote Link to comment
Recommended Posts