ravegirl666 Posted February 25, 2022 Report Share Posted February 25, 2022 Zdravo! Meni se je pa zgodila ena zelo zoprna zadeva in sicer kokain se mi je v plastični vrečici začel 'topiti' oziroma nevem kako bi najbolje opisala stanje. Tak v grudicah je, na otip ni kot prah ampak vlažen. Ne vem, kaj se je točno zgodilo, ampak predvidevam, da ni bilo dobro zaprto in je vlaga uspela pridet zraven. Kaj naj naredim, da se bo povrnilo nazaj v prejšnje stanje, torej v prah? Trenutno ga imam odprtega v šalčki za čaj na čim bolj prepišnem mestu in na čim manj vlažnosti. Hvala vsem za odgovore. Quote Link to comment
Stimulant Posted February 25, 2022 Report Share Posted February 25, 2022 (edited) Hello back😉 nevem kaj narediti v tem primeru? Mogoče mikrovalovka? Nevem, ignoriraj ta moj nasvet, ker res nevem kaj storiti. Lp btw hvala za follow na IG. Me spomnejo ti tvoji techno clipi na moje obdobje Celje, Gospodarsko razstavišče itd kjer sem se potikal v mladosti. Lp Edited February 25, 2022 by Stimulant Quote Link to comment
Stimulant Posted February 25, 2022 Report Share Posted February 25, 2022 radiator, mikrovalovka, riž ki nase povleče vlago Quote Link to comment
Guest ChopattyBest Posted February 25, 2022 Report Share Posted February 25, 2022 nevem kok bi to realno res pomagal kr kaj ce se npr. kovk zakuri v mikrovalovki.. pomoje bolj riz ma realno nevem komu bi se to dalo pol presejat ko bi blo suho jst sm slisal to da je fajn ce ga das na radiator pa da ni v vreckici, na neko trdo podlago. Quote Link to comment
Stimulant Posted February 25, 2022 Report Share Posted February 25, 2022 (edited) Se strinjam za mikrovalovko, sem samo povzel kar piše na reddit. tole še najbolj “Spread it out on a plate, let it dry out for a day or two” Edited February 25, 2022 by Stimulant Quote Link to comment
ravegirl666 Posted February 25, 2022 Author Report Share Posted February 25, 2022 Ojla, hvala vsem trem za odgovore. 🤗 Bom poiskusila najprej s tem, da ga dam na radiator. Samo upam, da se mi nebo začel še bolj topiti in bi potem nastala juhica. 😂 Quote Link to comment
Guest Kriminalist Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 Včas je bil kokain redno mal mokr, ne v kamnih, prahu, ampak bolj podoben vlažnemu rumenemu plastelinu. Drugič suh bel kamen in druge variacije.. Z nožem se je mokrega lahko naseckal na čim manjše koščke in posušil na podlagi, podobn kot so ostali omenjal. Tud pri spidu je videt podobno ko ga velikrat namočjo z vodko da dobi težo, eni tud miksajo še s čim zarad volumna in izgleda. Tko kot kokain bi taprau mogu bit zbit v take kamne ali se bolš v prahu ne pa moker. Mislim da je v tvojem primeru nastal tak kokain ker se je segreu, manj verjetno bi švic pršou u vrećko. Quote Link to comment
Stimulant Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 Ok I’ll go. Been happier without Drogart. Best regards Quote Link to comment
ravegirl666 Posted February 27, 2022 Author Report Share Posted February 27, 2022 23 hours ago, Guest Kriminalist said: Včas je bil kokain redno mal mokr, ne v kamnih, prahu, ampak bolj podoben vlažnemu rumenemu plastelinu. Drugič suh bel kamen in druge variacije.. Z nožem se je mokrega lahko naseckal na čim manjše koščke in posušil na podlagi, podobn kot so ostali omenjal. Tud pri spidu je videt podobno ko ga velikrat namočjo z vodko da dobi težo, eni tud miksajo še s čim zarad volumna in izgleda. Tko kot kokain bi taprau mogu bit zbit v take kamne ali se bolš v prahu ne pa moker. Mislim da je v tvojem primeru nastal tak kokain ker se je segreu, manj verjetno bi švic pršou u vrećko. Pac moj kokain je dejansko tako videti, kot si ha ti lepo opisal. Kot nekaksen plastelin. 😅 Bom preizkusila se tvojo metodo, ker tisto z radiatorjem ni pomagalo, je se dodatno stopilo se mi zdi... 😭 Jokam.. Quote Link to comment
ravegirl666 Posted February 27, 2022 Author Report Share Posted February 27, 2022 23 hours ago, Stimulant said: Ok I’ll go. Been happier without Drogart. Best regards Zakaj, saj si mi podal nekaj zanimivih nasvetov. 😊 Bom preizkusila, ce mi bo kaj pomagalo. Hvala. Quote Link to comment
ravegirl666 Posted February 27, 2022 Author Report Share Posted February 27, 2022 To je potem podobno kot crack? Kaksni so feelingi, obcutki? Quote Link to comment
Stimulant Posted February 27, 2022 Report Share Posted February 27, 2022 Sej bi ti odgovoril, samo imam enemije kot jih ima tinder swindler. 😂😂 Quote Link to comment
Stimulant Posted February 28, 2022 Report Share Posted February 28, 2022 Tole ti bo resilo zadevo. Kouk zavij v navadni časopis, ker bo povlekel vlago ven iz substance. Stara fora za suhe salame v hladilniku. Zavijes jo v casopis papir da zdrži cim dlje. Quote Link to comment
ravegirl666 Posted March 1, 2022 Author Report Share Posted March 1, 2022 On 27. 2. 2022 at 17:27, ćuk said: ne podobno, to je crack. mal pogugli če te zanima pa bo.. Ok, bom pogledala. 🙂 Hvala 😉👍🏻 Quote Link to comment
ravegirl666 Posted March 1, 2022 Author Report Share Posted March 1, 2022 6 hours ago, Stimulant said: Tole ti bo resilo zadevo. Kouk zavij v navadni časopis, ker bo povlekel vlago ven iz substance. Stara fora za suhe salame v hladilniku. Zavijes jo v casopis papir da zdrži cim dlje. Vazi, bom se to sprobala. Upam, da bo pomagalo, ker ne radiator ne riz nista ravno pomagala pri tem, da bi sel nazaj v prah. 😂 Edino kar mi je riz pomagal je bilo to, da se je sprijel v majhne grudice, ki so tako trde, da se jih komaj da nalomit. 😂😂 Quote Link to comment
Guest DMT2 Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 Neverjetno kaj vse sm v zadnjem letu vidu da folk prodaja kot kokain po trimestni cifri za ceno, efekt pa dejansko OGABEN,splohnimam opisa.. moker, svetlikajoč, peče, zabvije nos,ne zbrihta, ne dafilinga, nemorš spat, krneki res... na nl dobivam veeno istega ko sm ga pr nam tam o leta 2010, za pol manjšo ceno dobim ko kreda suhega, 0.1 mam za 6-10 lajn pa max 45min po zadni spim ko mucek. najcenejši dELm cca 5 lajn iz 0.1, 20e zravn jih mam pa 8-10, streznr pa dvigne mood bilokdaj v bilokakem stanju in v sekundi, brez okusa pekočga, omrtvi zobe in grlo, drži max 20-25min, testiran je biu 74.9% na DA. Nemorm in nemorm pa dojet kok folk deva tromestno cifro za nek moker olož svetleč ko porabjo po 2-3g na noč, wtf... :/ Quote Link to comment
ravegirl666 Posted March 3, 2022 Author Report Share Posted March 3, 2022 13 minutes ago, Guest DMT2 said: Neverjetno kaj vse sm v zadnjem letu vidu da folk prodaja kot kokain po trimestni cifri za ceno, efekt pa dejansko OGABEN,splohnimam opisa.. moker, svetlikajoč, peče, zabvije nos,ne zbrihta, ne dafilinga, nemorš spat, krneki res... na nl dobivam veeno istega ko sm ga pr nam tam o leta 2010, za pol manjšo ceno dobim ko kreda suhega, 0.1 mam za 6-10 lajn pa max 45min po zadni spim ko mucek. najcenejši dELm cca 5 lajn iz 0.1, 20e zravn jih mam pa 8-10, streznr pa dvigne mood bilokdaj v bilokakem stanju in v sekundi, brez okusa pekočga, omrtvi zobe in grlo, drži max 20-25min, testiran je biu 74.9% na DA. Nemorm in nemorm pa dojet kok folk deva tromestno cifro za nek moker olož svetleč ko porabjo po 2-3g na noč, wtf... :/ Jaz imam isto dober kovk, po navadi je njegova cistost nad 90% z malo primesi tako da mam kar sreco glede tega. ☺️ meni je moker ratal zato, ker je bil ocitno slabo zaprt v vlaznem prostoru. Quote Link to comment
Guest DMT2 Posted March 4, 2022 Report Share Posted March 4, 2022 Devapš vedno testirat al po čem sklepaš da maš čisti kouk--? Recimo da sem dokaj pogosto okoli določenih ljudi v severnih državah, in včasih dobim direktno kak vzorec ki prispe v holandijo, pa ni vedno 90+, pa 90+ je hudičev nevarno če že malenkosz pretiravaš,tak da oprosti, ampak nikakor ne verjamem da se v slo brez problemov pri vsakem dobi 90%... rečejo seveda vsi to, sam ko bo enkrat res proper 90%, bo 90% uporabnikov ko trdijo zdej da majo kao 90%, umrl grde smrti, ker usakdiler itak da pravi da ma vsaj 90% lol, ko bo pa res pršla proper zadeva med navadn folk ko niti prbližn ne vejo kok se z tem ravna, in bo hudo sranje... drugač ša upam da dobivaš vsaj ok zadevo, js v slo ne kupim niti paketa več, ker to kar se tle prodaja najdražje, v drugih državih mečejo v smeti, dobesedno... Quote Link to comment
ravegirl666 Posted March 4, 2022 Author Report Share Posted March 4, 2022 (edited) Ce imas dobre veze, se da vse dobiti ☺️ Ja, redno dajem na DA testirat ker je najbolj zanesljivo. Tudi levamisola moj nikoli ne vsebuje. lp Edited March 4, 2022 by ravegirl666 Quote Link to comment
Stimulant Posted April 12, 2022 Report Share Posted April 12, 2022 On 4. 3. 2022 at 6:37, ravegirl666 said: Ce imas dobre veze, se da vse dobiti ☺️ Ja, redno dajem na DA testirat ker je najbolj zanesljivo. Tudi levamisola moj nikoli ne vsebuje. lp si zdej posusila zadevo? Quote Link to comment
ravegirl666 Posted April 13, 2022 Author Report Share Posted April 13, 2022 Ja evo sem haha vse se preizkusila ampak ta stvar se je tako topila da sem potem na koncu dala v riž 😂 Nekaj časa je bilo okej, ampak potem se je začel nazaj topiti... Tako da nevem morda delam kaj narobe haha Quote Link to comment
Stimulant Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 (edited) btw mogoce cist mim, ampak sem zasledil v wolf of wall street da si je glavni protagonist dajal cocaine up his ass, ce ga standardno ne mores konzumirat. Tudi to je opcija Edited April 13, 2022 by Stimulant Quote Link to comment
Stimulant Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 pa brez zamere. v peklu se hudic musice zre. nc stran metat bi doma rekl. ko sem se dobival edibles v obliki bombonov sem enkrat jih zavil v alu folijo in se je ta nalepila da jo nisem mogel dol strgat mi je diler rekel ti jo samo v ponev fukni in se bo stopila alu pa bo sla stran Quote Link to comment
Stimulant Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 al pa se ena moznost. kupi si prazne kapsule in vanj das to zmes in pojes oralno- Quote Link to comment
Stimulant Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 Just now, Stimulant said: al pa se ena moznost. kupi si prazne kapsule in vanj das to zmes in pojes oralno- mislim, da se da kupit prazne kapsule tu pri nas, cene pa naroci pri kitajcu Quote Link to comment
Guest Janez Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 (edited) On 13. 4. 2022 at 12:11, ravegirl666 said: Ja evo sem haha vse se preizkusila ampak ta stvar se je tako topila da sem potem na koncu dala v riž 😂 Nekaj časa je bilo okej, ampak potem se je začel nazaj topiti... Tako da nevem morda delam kaj narobe haha A si to od EDIT dobila da tolk traja? Nazaj mu nes al pa vrž stran ker ni videt da bi blo vlažno od vode Edited April 15, 2022 by Kotalko Brez virov! Quote Link to comment
Recommended Posts