Jump to content

Recommended Posts

Zdravo! Meni se je pa zgodila ena zelo zoprna zadeva in sicer kokain se mi je v plastični vrečici začel 'topiti' oziroma nevem kako bi najbolje opisala stanje. Tak v grudicah je, na otip ni kot prah ampak vlažen.

Ne vem, kaj se je točno zgodilo, ampak predvidevam, da ni bilo dobro zaprto in je vlaga uspela pridet zraven.

Kaj naj naredim, da se bo povrnilo nazaj v prejšnje stanje, torej v prah?

Trenutno ga imam odprtega v šalčki za čaj na čim bolj prepišnem mestu in na čim manj vlažnosti.

Hvala vsem za odgovore.

Hello back😉 nevem kaj narediti v tem primeru? Mogoče mikrovalovka? Nevem, ignoriraj ta moj nasvet, ker res nevem kaj storiti. Lp

btw hvala za follow na IG. Me spomnejo ti tvoji techno clipi na moje obdobje Celje, Gospodarsko razstavišče itd kjer sem se potikal v mladosti. Lp

Edited by Stimulant
Guest ChopattyBest

nevem kok bi to realno res pomagal kr kaj ce se npr. kovk zakuri v mikrovalovki..

pomoje bolj riz ma realno nevem komu bi se to dalo pol presejat ko bi blo suho :think:

jst sm slisal to da je fajn ce ga das na radiator pa da ni v vreckici, na neko trdo podlago.

Guest Kriminalist

Včas je bil kokain redno mal mokr, ne v kamnih, prahu, ampak bolj podoben vlažnemu rumenemu plastelinu. Drugič suh bel kamen in druge variacije.. Z nožem se je mokrega lahko naseckal na čim manjše koščke in posušil na podlagi, podobn kot so ostali omenjal. 

Tud pri spidu je videt podobno ko ga velikrat namočjo z vodko da dobi težo, eni tud miksajo še s čim zarad volumna in izgleda. Tko kot kokain bi taprau mogu bit zbit v take kamne ali se bolš v prahu ne pa moker. Mislim da je v tvojem primeru nastal tak kokain ker se je segreu, manj verjetno bi švic pršou u vrećko. 

23 hours ago, Guest Kriminalist said:

Včas je bil kokain redno mal mokr, ne v kamnih, prahu, ampak bolj podoben vlažnemu rumenemu plastelinu. Drugič suh bel kamen in druge variacije.. Z nožem se je mokrega lahko naseckal na čim manjše koščke in posušil na podlagi, podobn kot so ostali omenjal. 

Tud pri spidu je videt podobno ko ga velikrat namočjo z vodko da dobi težo, eni tud miksajo še s čim zarad volumna in izgleda. Tko kot kokain bi taprau mogu bit zbit v take kamne ali se bolš v prahu ne pa moker. Mislim da je v tvojem primeru nastal tak kokain ker se je segreu, manj verjetno bi švic pršou u vrećko. 

Pac moj kokain je dejansko tako videti, kot si ha ti lepo opisal. Kot nekaksen plastelin. 😅

Bom preizkusila se tvojo metodo, ker tisto z radiatorjem ni pomagalo, je se dodatno stopilo se mi zdi... 😭 Jokam..

6 hours ago, Stimulant said:

Tole ti bo resilo zadevo. Kouk zavij v navadni časopis, ker bo povlekel vlago ven iz substance. Stara fora za suhe salame v hladilniku. Zavijes jo v casopis papir da zdrži cim dlje. 

Vazi, bom se to sprobala. Upam, da bo pomagalo, ker ne radiator ne riz nista ravno pomagala pri tem, da bi sel nazaj v prah. 😂

Edino kar mi je riz pomagal je bilo to, da se je sprijel v majhne grudice, ki so tako trde, da se jih komaj da nalomit. 😂😂

Neverjetno kaj vse sm v zadnjem letu vidu da folk prodaja kot kokain po trimestni cifri za ceno, efekt pa dejansko OGABEN,splohnimam opisa.. moker, svetlikajoč, peče, zabvije nos,ne zbrihta, ne dafilinga, nemorš spat, krneki res... na nl dobivam veeno istega ko sm ga pr nam tam o leta 2010, za pol manjšo ceno dobim ko kreda suhega, 0.1 mam za 6-10 lajn pa max 45min po zadni spim ko mucek. najcenejši dELm cca 5 lajn iz 0.1, 20e zravn jih mam pa 8-10, streznr pa dvigne mood bilokdaj v bilokakem stanju in v sekundi, brez okusa pekočga, omrtvi zobe in grlo, drži max 20-25min, testiran je biu 74.9% na DA. Nemorm in nemorm pa dojet kok folk deva tromestno cifro za nek moker olož svetleč ko porabjo po 2-3g na noč, wtf... :/

13 minutes ago, Guest DMT2 said:

Neverjetno kaj vse sm v zadnjem letu vidu da folk prodaja kot kokain po trimestni cifri za ceno, efekt pa dejansko OGABEN,splohnimam opisa.. moker, svetlikajoč, peče, zabvije nos,ne zbrihta, ne dafilinga, nemorš spat, krneki res... na nl dobivam veeno istega ko sm ga pr nam tam o leta 2010, za pol manjšo ceno dobim ko kreda suhega, 0.1 mam za 6-10 lajn pa max 45min po zadni spim ko mucek. najcenejši dELm cca 5 lajn iz 0.1, 20e zravn jih mam pa 8-10, streznr pa dvigne mood bilokdaj v bilokakem stanju in v sekundi, brez okusa pekočga, omrtvi zobe in grlo, drži max 20-25min, testiran je biu 74.9% na DA. Nemorm in nemorm pa dojet kok folk deva tromestno cifro za nek moker olož svetleč ko porabjo po 2-3g na noč, wtf... :/

Jaz imam isto dober kovk, po navadi je njegova cistost nad 90% z malo primesi tako da mam kar sreco glede tega. ☺️
meni je moker ratal zato, ker je bil ocitno slabo zaprt v vlaznem prostoru.

Devapš vedno testirat al po čem sklepaš da maš čisti kouk--? Recimo da sem dokaj pogosto okoli določenih ljudi v severnih državah, in včasih dobim direktno kak vzorec ki prispe v holandijo, pa ni vedno 90+, pa 90+ je hudičev nevarno če že malenkosz pretiravaš,tak da oprosti, ampak nikakor ne verjamem da se v slo brez problemov pri vsakem dobi 90%... rečejo seveda vsi to, sam ko bo enkrat res proper 90%, bo 90% uporabnikov ko trdijo zdej da majo kao 90%,  umrl grde smrti, ker usakdiler itak da pravi da ma vsaj 90% lol, ko bo pa res pršla proper zadeva med navadn folk ko niti prbližn ne vejo kok se z tem ravna, in bo hudo sranje... drugač ša upam  da dobivaš vsaj ok zadevo, js v slo ne kupim niti paketa več, ker to kar se tle prodaja najdražje, v drugih državih mečejo v smeti, dobesedno...

Ce imas dobre veze, se da vse dobiti ☺️ Ja, redno dajem na DA testirat ker je najbolj zanesljivo.

Tudi levamisola moj nikoli ne vsebuje.

lp

Edited by ravegirl666
  • 1 month later...

Ja evo sem haha vse se preizkusila ampak ta stvar se je tako topila da sem potem na koncu dala v riž 😂

Nekaj časa je bilo okej, ampak potem se je začel nazaj topiti... Tako da nevem morda delam kaj narobe haha

Guest Janez
On 13. 4. 2022 at 12:11, ravegirl666 said:

Ja evo sem haha vse se preizkusila ampak ta stvar se je tako topila da sem potem na koncu dala v riž 😂

Nekaj časa je bilo okej, ampak potem se je začel nazaj topiti... Tako da nevem morda delam kaj narobe haha

A si to od EDIT dobila da tolk traja? Nazaj mu nes al pa vrž stran ker ni videt da bi blo vlažno od vode

Edited by Kotalko
Brez virov!
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.