Jump to content

Vzel drogo od neznanca


Recommended Posts

Pozdravljeni, nevem na koga se bi obrnil ampak iščem nasvet kako najhitreje priti iz tega čudnega počutja.

Vse se je začelo v petek kjer smo bli na enem zasebnem rejvu. Noč se je začela s nekimi pre drinki 2 lajni speeda in pol tabletke MDMA-ja.  Noč itak super in nas potem eni povabijo na privatko. Dalje pijemo in tip prinese belo naredim 2 lajni tega in počasi domov.  Nato se v soboto zvečer okoli 7-8 začnem počutiti zelo zaspano slišal sem glasove kako se ljudje v moji hiši pogovarjajo o meni kljub temu da sem bil samo doma ,zato se odločim da grem zvečer na sprehod in sem še začel halicunirat. Vidim random visoke ljudi na cesti še vedno slišim neke prisluhe kako ljudje govorijo o meni itd.... Pridem domov grem spat v nedeljo zjutraj je bilo dokaj ok potem pa se je proti večeru spet začelo dogajat isto ampak brez prividov (prisluhi, utrujenost). Zdaj je torek in se še vedno počutim utrujenega in kot da bi na mojo glavo nehče rahlo pritiskal cel čas. 

Strah me je da je bila neka druga hardcore droga (kokain itd....) 

Kako dolgi bo to trajalo oziroma kako bi lahko pospešil regeneracijo. Naučil sem se lekcijo in bom droge nasploh zelo omejil.

Hvala za odgovore....

Edited by Bedanec
Link to comment

Odvisno od tega koliko časa je minilo, od teh dveh lajn bele, do takrat ko si se začel počutiti zaspano in imeti privide. Načeloma večina drog začne delovati precej hitro po uporabi, še posebej pri snifanju, tako da če je bilo to dokaj hitro po teh lajnah, potem je valda opcija, da je mogoče šlo za kakšno drugo substanco. Če pa je minilo npr. več kot ene 6h, potem pa je malo možnosti, da je bila to posledica zaužitja teh dveh lajn. Če vmes do sobote zvečer nisi šel spat, potem je lahko tudi neprespanost in skurjenost, kjer prividi in prisluhi niso nič nenavadnega. Po sami uporabi drog, še posebi stimulansov (MDMA, spid, kokain) pa seveda pride tudi utrujenost/depresivnosti, tako tudi to, da se v torek še vedno počutiš utrujenega, je lahko nekaj povsem običajnega. 

Pomoje če se do konca tedna lepo naspiš, poješ kvalitetne obroke se hidriraš, greš kej športat, boš do konc tedna kot nov. Če pa ne, potem pa verjetno obstaja tudi minimalna možnost, da je uporaba drog - tvojih lastnih ali pa teh od neznanca, vplivala na tvoje duševno stanje (bolj verjetno pri ljudeh, ki imajo že tako večje tveganje za take stvari, kot so kakšni panični napadi, psihoze in podobno), pa je potem res fajn da si skrajno previden pri uporabi drog.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.