Bedanec Posted October 12, 2021 Report Share Posted October 12, 2021 (edited) Pozdravljeni, nevem na koga se bi obrnil ampak iščem nasvet kako najhitreje priti iz tega čudnega počutja. Vse se je začelo v petek kjer smo bli na enem zasebnem rejvu. Noč se je začela s nekimi pre drinki 2 lajni speeda in pol tabletke MDMA-ja. Noč itak super in nas potem eni povabijo na privatko. Dalje pijemo in tip prinese belo naredim 2 lajni tega in počasi domov. Nato se v soboto zvečer okoli 7-8 začnem počutiti zelo zaspano slišal sem glasove kako se ljudje v moji hiši pogovarjajo o meni kljub temu da sem bil samo doma ,zato se odločim da grem zvečer na sprehod in sem še začel halicunirat. Vidim random visoke ljudi na cesti še vedno slišim neke prisluhe kako ljudje govorijo o meni itd.... Pridem domov grem spat v nedeljo zjutraj je bilo dokaj ok potem pa se je proti večeru spet začelo dogajat isto ampak brez prividov (prisluhi, utrujenost). Zdaj je torek in se še vedno počutim utrujenega in kot da bi na mojo glavo nehče rahlo pritiskal cel čas. Strah me je da je bila neka druga hardcore droga (kokain itd....) Kako dolgi bo to trajalo oziroma kako bi lahko pospešil regeneracijo. Naučil sem se lekcijo in bom droge nasploh zelo omejil. Hvala za odgovore.... Edited October 12, 2021 by Bedanec Quote Link to comment
marunkulo Posted October 12, 2021 Report Share Posted October 12, 2021 Odvisno od tega koliko časa je minilo, od teh dveh lajn bele, do takrat ko si se začel počutiti zaspano in imeti privide. Načeloma večina drog začne delovati precej hitro po uporabi, še posebej pri snifanju, tako da če je bilo to dokaj hitro po teh lajnah, potem je valda opcija, da je mogoče šlo za kakšno drugo substanco. Če pa je minilo npr. več kot ene 6h, potem pa je malo možnosti, da je bila to posledica zaužitja teh dveh lajn. Če vmes do sobote zvečer nisi šel spat, potem je lahko tudi neprespanost in skurjenost, kjer prividi in prisluhi niso nič nenavadnega. Po sami uporabi drog, še posebi stimulansov (MDMA, spid, kokain) pa seveda pride tudi utrujenost/depresivnosti, tako tudi to, da se v torek še vedno počutiš utrujenega, je lahko nekaj povsem običajnega. Pomoje če se do konca tedna lepo naspiš, poješ kvalitetne obroke se hidriraš, greš kej športat, boš do konc tedna kot nov. Če pa ne, potem pa verjetno obstaja tudi minimalna možnost, da je uporaba drog - tvojih lastnih ali pa teh od neznanca, vplivala na tvoje duševno stanje (bolj verjetno pri ljudeh, ki imajo že tako večje tveganje za take stvari, kot so kakšni panični napadi, psihoze in podobno), pa je potem res fajn da si skrajno previden pri uporabi drog. Quote Link to comment
minka Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 JA, se pridružim temu, kar je napisal marunkulo. Najverjetneje so težave že izzvenele, če pa te še vedno mučijo, nam piši na svetovanje@drogart.org, pa pridi na en pogovor, da se stvari hitreje stabilizirajo. Quote Link to comment
Recommended Posts