Guest zekss Posted June 5, 2021 Report Share Posted June 5, 2021 Zdravo. Mene pa zanima kateri so najbolj očitni znaki, ki jih opazi okolica, ko si na kokainu in kako jih najbolj učinkovito prekriti (recimo oči). Zanima me tudi v dnevih po zaužitju. Kako se čimprej spraviti v red in da okolica ne opazi, da se dogaja "nekaj čudnega". Pri sebi opažam, da se mi precej pozna na očeh še en teden po zaužitju. Se da to kako rešiti? Quote Link to comment
Kotalko Posted June 5, 2021 Report Share Posted June 5, 2021 En teden po zaužitju? Po moraš zmanjšati dozo, ker te daje paranoja. Quote Link to comment
ravegirl666 Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 Ja meni osebno se tudi zdi to malo tko čudno, da bi se še en teden po zavžitju ti poznalo da si vzel cocks... Meni se to še ni zgodilo. Pa si prepričan, da imaš res pravi kokain? Je testirano? Da ni kakšna meta slučajno. Quote Link to comment
playboy1978 Posted October 8, 2021 Report Share Posted October 8, 2021 Mislim da je dejstvo da si zaužil vse sam Belca ne..Po enem tednu še v urinu ni prisoten,Če imaš pa tako dober placebo efekt sem ti fauš... hehe Quote Link to comment
Recommended Posts