Jump to content

Mdma enkrat za vselej

Guest Dmt3

Recommended Posts

Evo, dobu tretji gram 'oldskul' mdmaja, iz severa, diler mi je ponuju punisherje pod kepco sladoleda komad pa za par kepc dva grama tega mdmaja, ker je oblubu da me bo poslau nazaj v leta do 2000, nevem kok je blo takrat ampak 0.04 tega me 6 ur tako lepo pele da nimam besed, starejai kolegi praujo da so nonami okol 2000 leta bli neki takega ko 90mg tega mdmaja, enim je ta celo mal.bolsi, pa so usi jedl bonbone parkrat na let pa prauj9 da edini mal podobni proper bonbonu so bli minioni sam sam za kako urco, da tale mdma je pa tak ko je biu ba partijih tam do 2002, tak da je zaklucena zgodba, tole je naret po stari sintezi in ma pravo razmerje izomer, mehDMA ko je pa zdej v tem kar eni praujo da so eki, je pa naret po najhitrejsi pa pocen poti in je sam ena izomera in zato te 300mg zabije za 3 ure, tle pa 0.04 za 5ur pele v nebese.. ;) lahk slikam pa prnesem v test, ce bote testiral izomere da vidi folk da je noro lahk dobit proper mdma ce ne gledas sam na to da ga je cimvec.. :) 10 let sm upu da se bo kdaj prsu h nam prav ekstazi, zdej sm pa v nebesih ker vem da ma ceu sever take bonbone ko so bli vedno, za nas delajo pa ta smrad ko.. ce 0.1 mdmaja nimas dost od 23h do 05h potem mas novodobno sranje.. upam da si dilerji pridejo to gor.. :) 

• 1 year later...

mK9ILol, nebi verjeu ce nebi biu na nizozemski par mescu.. Pojma noben nima o namesanem spidu oz ga je skor nemogoce dobit pa dobesedno zastonj je skor, xi so najslabsi taki ko mogoc kake detlce al pa nonami/adami kar je blo okol 2000, nima noben pojma, vecina prou ne verjame da obstajajo taki xi ko so tle vsaj 15 let, da drzi manj ko 6ur pa da zabedira pa nc ljubezni pa energije, bolano, nemorm verjet da noben ni u 15 letih prvleku kontwjner sm, ker so cenej ko kaki dragi bonboni v trgovini..  Mdma po cca 10e/g, rumeno rjav, 0.1 max pa si vsaj 7-8ur v nebesih, muvingu pa enostavno ljubis ceu svet lol..  Edinkrat ko sm slisu za tak mdma ko zabije pa kao sam par ur u bed drzi pa rabis 0.2 vsaj je blo,  ko je en reku da so ga nategnal ko se je neki zajebal in je vsaj  700g vrgu brez kakrsnga kol pomisleka v kanal lol, to kar je tle najmocnej, mece ceu sever v smeti lol, nebi verjeu nikol ce nebi doziveu..   Cnn modri, skittles, skype dvobarvni, pegasus modri, cerberus, dutch bananas so bli preuc, pou je delal celih 8h orink, usak ma svoje lol,  pa to po taki ceni da ne verjames da so pravi lol, za namesangan spid je redko kdo slisu gor, koke sploh nism vec hotu, velik precista za tako ceno ko tle par g trave lol, prvih dvakrat skor meu overdoze, 0.1 dau na 3 dele, prvic so bli resilci zlo bliz zi, drugic je prej na sreco spustil, pol sm vidu da dejansl res morm vsaj 6-8 spur nardit iz 0.1.. Bolano, slovenc gor ko je na naso drogo navajen, v 90% umre takoj ko bi dobu belo po tretini nase cene pa mislu da je sraje, isto z horsu, pou cenej pa najvecji oloz je biu 53.4%, skor enomestna cifra za komad lol.. Nikol vec nc ne pojem od tle, sam se kar si sam zrihtam od gor, nebi verjeu ce nebi pou leta probvau lol ampak skor hitrej dobim pa vsaj 2/3 cenej bilokaj iz gor ko pa tle, pa kar sm dau testirat od koke ni blo pod 73%, nemorm verjet kok je nek use  vecinoma cisto po 1/4 nase cene, tle pa okol 10-40% vsaj 3x drazi pa se nikakrsnga filinga... Ce nebi probu bi ceu lajf verjeu da res nikol vec nikjer nebo tk ko je blo tle pred 2000, pa mislim da je vse na severu se bols pa se cenej ko tle takrat, tk da nemorm verjet zakaj je od sredine nemcije dol tak oloz vecinoma vse, ce je cenej pa bols use gor ko pa to tle lol, a res noben u 15 letih ni niti ptobu xa iz gor al kaj? Ker ne verjamen da bi se kdo ta oloz devu v sebe ko bi enkrat sam vidu kako je stanje gor lol.. Prnesem par cukru testirat ko pridem, za foro ceproune merte izomer pa useen.. Spid sm ze dau end 4x, vsakic brez primesi, najcenejsa koka 70.9%, hors pa 47.9% najcenejsi od gor, dau sm pa na socio v analizo lol.. Noro.. 

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.