Jump to content

Ali bi kdo delal podcast z mano glede psihedelikov?


Recommended Posts

In ne to ni ena shitty šala al pa kej lol. Se opravičujem moderatorjem če je ta objava slučajno proti pravilom foruma.

Vsi vemo kakšna stigma velja v Sloveniji glede ne samo psihodelikov ampak tudi drog nasplošno. Vsi so pametni, vsi vse vedo ker pač Slovenija...slovenska mentaliteta. Dejmo pametovat ljudem ki raziskujejo svojo psiho s psihodeliki medtem ko se nalivamo z alkoholom ki je po vseh neodvisnih študijah najhujša substanca za uporabnika in druge ampak je to družbeno sprejemljivo tko da je okej. Kmečka logika pač. Pa ja vem da je v vseh državah stigma ampak tle o Sloveniji je res hudo kar se tiče tega. Jaz vem pa ta skupnost na tem forumu ve resnico...in pol se pa konča. Samo mi vemo.

 

Sem iz Ljubljane in če koga zanima da bi skupai z mano ustvarjal podcast na temo psihodelikov (in drog nasplošno) naj pove. Resno. To ne bo pro lsd al pa nore gobice podcast ampak bo harm reduction podcast. Hočem da bi predstavu javnosti drugačen pogled na to. Tripanje ma svoja tveganja vsaka droga jih ma. Od vsakega posameznika je pa odvisno ali se mu splača tvegat za potencialno nekaj pozitivnega. V vsakem primeru morš raziskat če jemleš eno substanco jst sm to ful časa delu za LSD in je potem tud moj prvi trip bil dobr ker sem vedu kaj lahko pričakujem. Verjamem pa da imajo lahko te substance zelo pozitiven vpliv na človeka in bi ful rad to dal v javnost. Če je še kdo tok strasten kot sm jst nej pove in potem lahko podcast "psihonavti" zaživi (:

Link to comment
  • 4 weeks later...

Podobno tudi jaz vstrajam pri tem, da so take snovi zelo učinkovite za dosego več ciljev. Med temi bi naštel zdravljenje, spoznavanje lastne psihe, spoznavanje entitet ki se lahko oglasijo ali prikažejo, rekreacijo.

Tudi alkohol lahko deluje podobno, saj je še vedno droga. Tako da v glavnem naj bi veljalo to, da vsak ekstrem škodi.

Bi opisal bolj podrobno kaj imaš v mislih?

Lp

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.