Biggydiggy Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 ahagaha ej men je dc in sm razmuslu a pozna gdo kako stvar k prbije pa jo ma usak doma pa ni alko? Quote Link to comment
Kotalko Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Z glavo v steno, to zmer ful butne. Quote Link to comment
Biggydiggy Posted January 15, 2018 Author Report Share Posted January 15, 2018 Z glavo v steno, to zmer ful butne. to mi je nekak jasno ceprou nevem a to stena butne tebe al ti njo ;D Quote Link to comment
Alpha Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Muškatni orešček...zadetost in spranost po tem sicer ne oddolžita ogabnega okusa, ampak to maš verjetno doma. P.S. Ne iskat enostavnih načinov za zadetost (morning glory, "stvar k prbije pa jo ma usak doma",...), ker tudi če kaj najdeš, boš po sami izkušnji verjetno mnenja, da ni vredno. P.S.S. Daj se prosim malo bolj potrudi pri pisanju postov. Pravopisno in vsebinsko. Quote Link to comment
Biggydiggy Posted January 16, 2018 Author Report Share Posted January 16, 2018 Muskatni orescek? Kok tega je pa treba pojest? Pa ne iscem lahkih nacinou ampak je to bol neka radovednost in dolgočasnost. Quote Link to comment
Alpha Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Halucinogeni učinki bi se naj začeli pri 10g+. Aktivna snov je miristicin. Spada pod "deliriante", s katerimi nimam izkušenj. Po reportih sodeč si še par po izkušnji uničen. https://psychonautwiki.org/wiki/Myristicin Quote Link to comment
antirelief Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 (edited) Ce mas voljo in sestavine, lahko probas naredit space paste/jam: https://www.dmt-nexus.me/forum/default.aspx?g=posts&t=14275 Edited January 17, 2018 by antirelief Quote Link to comment
Biggydiggy Posted January 17, 2018 Author Report Share Posted January 17, 2018 hmm zanimivo- haha sestavine so zmer najdejo ce se v rezultatu povrne trud za iskanje Quote Link to comment
mirza4 Posted December 8, 2018 Report Share Posted December 8, 2018 če imaš plin v konzervi za čistit tipkovnice ipd lahko to vdihuješ in si ornk zadet.... je pa zelo nevarna reč če maš bomice za smetano maš n2o če imaš kako razredčilo za barvo in ogromno sreče je not lahko gbl Quote Link to comment
mirza4 Posted December 22, 2018 Report Share Posted December 22, 2018 ne tega delat! Quote Link to comment
Blaž Žunkovič Posted January 30, 2019 Report Share Posted January 30, 2019 (edited) Rastlina Ephedra Sinica (Ma Huang), vsebuje 1-2% efedrina. Normalna doza je 1-2g posusene rastline. Učinki so podobni nizki dozi amfetamina z malo evforije, ki pa z redno uporabo izgine, zato priporočam 1-2x tedensko jemat. Je odličen stimulant za izgubo teže, saj močno pospeši metabolizem in zmanjša apetit. POZOR: Močno zviša krvni tlak, srčni utrip in posledično telesno temp. zato osebam z visokim krvnim tlakom uporabo ODSVETUJEM. Edited January 30, 2019 by technolog Quote Link to comment
Recommended Posts