shupack Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 nism vedla pod kero temo nj to dam, tko da upam da je kul če tle objavm. torej stvar je taka; že nekej časa nazaj sm nekje zuni našla kapsulo z temno rjavim prahom. na njo sm pozabla za skor en let in jo zdej randomly našla med pospravljanjem. anyway, prah je res tko fin, drobn, kapsula je ful nafilana. vonj ma zlo blag, ampak nekak tak "rastlinski" pa tud vmes so ene take svetlejše "nitkice", tko da predvidevam da so zmleti listi neke rastline. okus ni nč kj specifičn. mam namen zadevo nest stesterat k me res zanima, ampak a se komu sanja kaj bi loh blo to? moj best guess je kratom, čeprou se mi zdi glede na fotke na netu mal pretemn mogoče. tenks za odgovore pa lep dan folk! Quote Link to comment
Pantheon Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 lahko je marsikaj 😀. Brezveze probavat nekaj kar ne veš kaj je. Kratom je cheap a.f. in se ga dobi tudi v slo Quote Link to comment
agitka Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Lahko je tudi guarana. Moj nasvet: nesi stestirat ali vrži stran. Nikakor ne riskirati. Quote Link to comment
Recommended Posts