neki25 Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Pozdravljeni! Malo sem premetal forum, in uspel najti samo strejše teme in bi prosil, če mi povete kako je s tem danes. Verjetno bom imel zdravniški pregled za službo in me zanima ali se testi za droge ( skrbi me samo THC ) jemljejo iz urina ali krvi, namreč vedno več ljudi, mi govori in berem po forumih, da so padli na zdravniških zaradi sledi THC-ja. Gre se res za dobro priložnost, katere ne bi rad zamočil in bi preventivno rad bil "čist", na zdravniškem pregledu. Danes je 15 dan, od kar sem pokadil zadni joint, prej pa sem kadil nekje 3-4 na teden po enega ob večerih. Vsak dan pretečem nekje 7 km, prehranjujem pa se normalno. Kaj mislite oz. vete glede zdravniških pregledov in kaj menite, koliko časa potrebujem, da ( v urinu ali krvi, odvisno kako se izvajajo testi) ne bo sledi THC-ja ? Hvala za odgovore! Quote Link to comment
Kotalko Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 http://www.drogart.org/forum/index.php?showtopic=944022 THC se v urinu pozna do 4 tedne za zelo pogoste uporabnike. Glede na napisano je možno, da bil test negativen po dobrih 2 tednih, 100% odgovora na vprašanje pa žal ne boš dobil dokler ne opraviš test. Quote Link to comment
motorola Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 pejd v lekarno in kupi hitr test za THC Quote Link to comment
krenk Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 ok, zdavniski pregled nima testa na drogo, razen ce ti to eksplicitno ne zahtavajo, ker bos delal v banki al polciji al kej podobnega thc je triki, ker se nalaga v mascobnem tkivo, od koder se pocasi izloca, zato je kotalko reku cc tri ali stir tedne, ce je res kar si napisal pol po cc 10 dneh urinski test ne bo pokazal nic, krvne teste delajo redko preprosto ker so dragi in tipicno ne na klasicnem zdravniskem pregledu za sluzbo ... Quote Link to comment
FlyingGazebo Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 Kolega, ki je šel delat v Lek, se je uspel iz smoke weed erryday all day opucat v 10 dneh, sam je bilo pa kar ekstremno - dieta iz vode pa špargljev pa zadnje 4 dni vsak dan 4h savne Je pa edini, za katerega vem, da so ga dali na test pred službo, samo tam so znani po tem, da izločajo folk za vsako zdravstveno malenkost. Quote Link to comment
DMT Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 ok, zdavniski pregled nima testa na drogo, razen ce ti to eksplicitno ne zahtavajo, ker bos delal v banki al polciji al kej podobnega thc je triki, ker se nalaga v mascobnem tkivo, od koder se pocasi izloca, zato je kotalko reku cc tri ali stir tedne, ce je res kar si napisal pol po cc 10 dneh urinski test ne bo pokazal nic, krvne teste delajo redko preprosto ker so dragi in tipicno ne na klasicnem zdravniskem pregledu za sluzbo ... THC teste so začel delat v bolj ali man vseh večjih podjetjih tak da se pazite, v zadnjih 2 mescih je padl vsaj 10 kolegu+js, šlo se je za vsaj 6 različnih firm.. Quote Link to comment
krenk Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 hah, to mi je pa novo ... razumem da ma farmacija preverjanje zaposlenih, ampak, ce ni skrivnost, pri katerih velikih slo firmah preverjajo thc? Quote Link to comment
Green Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Tam kjer je delo bolj nevarno al pa večja odgovornost, skor ziher devajo drog teste. Quote Link to comment
Rainbow vein Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Pahorju zagotovo ne preverjajo ničesar. Quote Link to comment
krenk Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Tam kjer je delo bolj nevarno al pa večja odgovornost, skor ziher devajo drog teste. ok, ce mi tko pavsalno poves, pol ti lahko recem samo: no shit sherlock mogoce kako dejansko ime velikega podjetja?! Quote Link to comment
krenk Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Pahorju zagotovo ne preverjajo ničesar. zakaj bi gospoda predsednika preverjal?! valda vejo kaj so mu predpisal Quote Link to comment
Green Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 (edited) ok, ce mi tko pavsalno poves, pol ti lahko recem samo: no shit sherlock mogoce kako dejansko ime velikega podjetja?! Že v vsaki stojni/jeklo industriji devajo drog teste, povem ti lahk mogoč ki jih ne (PM) edit: natakarji itq nebojo deval zaka bi?mogoč u kaki fancy restavraciji, zglea da še nisi nikol delu sori Edited June 5, 2015 by Green Quote Link to comment
DMT Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 hah, to mi je pa novo ... razumem da ma farmacija preverjanje zaposlenih, ampak, ce ni skrivnost, pri katerih velikih slo firmah preverjajo thc? Kolkr vem zi prve roke od kolegu, novem v savinjski(žalec), cinkarna celje, bsh nazarje+par firm v okolici MB sam nevem imena na pamet, delajo pa urinske teste čeprav ponekot rečejo da so krvni.. Quote Link to comment
krenk Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 aha, kul tenks, mal sem ven iz tega stosa in me je presenetlo kolk naj bi moril pri zaposlitvah za thc ... pri vsemu ostalem sranju ki ga vase mecejo zdravniki, bankirji, polcaji, vojaki jada jada jada ... Quote Link to comment
Alpha Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 (edited) Prijatelj se je prijavil za policista. Redno je kadil travo, recimo 2/3 džointe na dan. Vprašal me je kako dolgo ostanejo sledi v telesu pa sem mu rekel da bo po štirih tednih ok. Me pa skrbi, ker sem kasneje bral na internetu, da so ljudje pozitivni na urinskem testu tudi po dveh mesecih in več po zadnjem džointu.. So to le redki primeri ali bi ga moralo skrbeti? Sedaj ne kadi in teče 2-3x na teden. Je pa suh, brez velikih maščobnih zalog. PS: zanima me še, če je varen ko so testi iz lekarne negativni (mislim da so 50 ng/ml?) ali so za policijo testerji občutljivejši (20ng/mm ali manj)? Edited March 18, 2016 by Alpha Quote Link to comment
egon Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 (edited) Pozdravljeni,prosim naj mi nekdo iskreno odgovori na moj problem :SVčeraj je bila žurka, na poti so kolegi v avtu skadili en špinel(trava), okna od avtov so bila spredaj odprta, da se skadi ven, jaz sem sedel zadaj.Špinel sta si prijatelja podajala iz sprednjega na zadnji sedež(poleg mene).Jaz špinela nisem dal v usta in povlekel, ampak sem sigurno nekajkrat vdihnu dim.Sedaj je sledil ŠOK, pred slabo uro dobim klic, da v torek imam zdravniški pregled za službo (delo v proizvodnji).Popolnoma sem iz sebe, ker vem, da če ti zaznajo THC v krvi, da padeš zdravniški, kar bi blo tudi velika žalost za moje domače...Prej, ko sem se takoj obrnil na najboljšega prijatelja mi je rekel, da če v krvi zaznajo malo THC, da je to PASIVNO, ker jaz ne kadim oziroma nisem povlekel.Priporočal mi je vseeno, da se sedaj napivam z vodom in pijem limonado.Obračam se na vas, ki ste morda imeli podobne iskušnje.Mislite, da bom šel skozi zdravniški ali vseeno ni dovolj, da padeš zdravniški samo zaradi tega, ker sem bil zraven.t.i. pasivno in se je v avtu kadil le en špinel?Hvala, Lp Edited May 20, 2016 by egon Quote Link to comment
Badimo Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 Ponavadi na običajnih zdravniških ne testirajo za travo. Quote Link to comment
egon Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 Hvala, ampak mene zanima, če je bil moj dogodek(zgoraj sem ga napisal), dovolj, da pokaže test na prepovedane substance, da sem thc POZITIVEN?Prijatelj, ki občasno kadi travo, mi je dejal, da če sem bil samo enkrat v prostoru(avtomobil), kjer se je kadilo travo, da ni dovolj thcja v telesu, da bi bil na testu pozitiven.Da naj bi pozitiven na testu bil, če bi travo oziroma špinel tudi sam skadil oziroma si ga podajal v krogu.Ampak, vseeno se tukaj na forumu, ki je namenjen vsem prepovedanim substancam, obračam na vas, ker verjamem, da vas je veliko takih, ki imaste ali poznaste izkušnje iz prve roke, za problem/skrb, kot je moj Quote Link to comment
Bjork Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Tvoj "dogodek" kot si ga opisal zgoraj ni dovolj, da bi pokazal na testu, da si pozitiven. Lahko si brez skrbi Tudi če bi nareil kak dim in sicer nisi uporabnik trave, THC v 24-72urah ne bi bil več zazanaven v urinu, krvi ali slini. Quote Link to comment
Hex Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Dan pred testom flubromazolam, a-pvp, 4f-mph......negativno na vse, tut bzo Quote Link to comment
Hex Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 spet mal testiru.... Flubromazolam.....1,2,7 dan negativno na benzote Diazepam 10mg...7 dni še kar pozitivno Etizolam 20mg v parih dneh.......1,2 dan pozitivno na benzote 3 neg JWH-122-1,2,3 poz na sin.kanabinoide, test narejen v psihiatrični boln. zaradi enih izmed mojih nasilnih izpadov Quote Link to comment
Alpha Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Ve kdo kako je z Phenazepamom in sin. kan. UR 144? Quote Link to comment
Hex Posted June 18, 2016 Report Share Posted June 18, 2016 Ve kdo kako je z Phenazepamom in sin. kan. UR 144? Test za urin kao obstaja, vsaj po wiki sodeč.....na zdravniškem za službo mala verjetnost da jih bojo mel Quote Link to comment
Hex Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 Te moje teste morm združit pa novo temo naredit 4-FA....1,2 dan pozitivno na amfetamin, 3 neg (lekarniški urinski test), če bo kirem pršl prav Quote Link to comment
mistress Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 še malo updejta: 1) spala v prostoru, kjer se je kadila trava - naslednji dan pozitivna na urincu. 2) kadila en teden vsak večer tri ali štiri, po treh tednih nekajenja negativna na urincu 3) kadila dva tedna vsak večer tri ali štiri, po dveh tednih nekajenja pozitivna na urincu. moja zaloga maščevja je po zdravljeni psihozi kar zavidanja vredna. Quote Link to comment
antirelief Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 Zivjo. FOAF ima cez nekaj dni zdravniski pregled za Mercator. Ce kdo ve specificno za Mercator, ce na pregledu preverjajo THC, naj prosim sporoci ASAP! Hvala Quote Link to comment
Alpha Posted May 13, 2017 Report Share Posted May 13, 2017 Kakšna funkcija? Za delo komisionarja / skladiščnika, se ne preverja prisotnost drog. Verjamem da tudi za prodajalca ne. Quote Link to comment
antirelief Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Zdej je ze mimo, dala je samo kri (ker ziher ne bojo gledali za droge, se ne splača), za urin je pa super izgovor menstruacija Drugače pa ja, prodajalec. Quote Link to comment
yxc123 Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 Delodajalec se odloči, da na zdravniških pregledih za redno zaposlene išče tudi za thc. Koliko teže to ima, če si na delovnem mestu trezen in delaš to kar se pričakuje in ne povzročaš težav, kadiš pa recimo za vikende v povprečju tam 1-2x na mesec ? Quote Link to comment
Stimulant Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 (edited) Pozdravljeni. Čez dva dni imam razgovor za službo in če bom sprejet v kolikšnem času te dajo na zdravniškega, sem zaužil thc tam 2 tedna nazaj. Zanima me če delajo teste na thc za delo v javni upravi? Zanima me tudi ali firme naknadno delajo teste na thc. Zanima me tudi, ker jem strattero in benzote ali tudi to zaznajo na zdravniškem pregledu? Edited July 2, 2020 by Kotalko Quote Link to comment
Recommended Posts