Jump to content

Recommended Posts

Prejšnji teden mi je frendica po žuru v Ljubljani dala kakih 30-40mg neke droge, ki naj bi se imenovala 3c-b. Izgleda kot prozorni kristali mdma, le malo bolj krušljiva je. Večkrat sem vprašal ali bi lahko šlo za 2c-b, pravi da ne in droge pozna precej dobro.


Tekom noči je posnifala manjšo količino spida, ter v eni dozi pojedla približno 30-50mg te snovi, drugega ne. Učinki so bili vidni kot precej evforije, več kot bi jo dal mdma, vendar manj energije, za ples še vedno dovolj. Tudi empatije več kot na mdma, bistveno več, ker mi je bilo na trenutke kar malo nerodno, čeprav sem videl že marsikaj )) Glede seksualnosti so ji zavore skoraj povsem padle, tudi po tem so se učinki zelo zelo razlikovali od meni znanih drog (RC-jev razen nekajkrat 2c-b se izogibam), mogoče ji je nekdo le zelo všeč...


O halucinacijah ni poročala, motorika je bila dokaj okrnjena a ne preveč, v sebi se je počutila precej mirno in zadovoljno, čeprav naj ne bi bilo tako vsaj zaradi enega konkretnega razloga. Zenice je imela zelo široke, okrog roženice nekako motne, tako kot pri veliki dozi mdma. Oči ji je malo obračalo kakih 15 minut in izgledale so zelo zadete, tako kot ona. Vse skupaj je trajalo okrog 4-5 ur in dosti hitro izzvenelo.


Očitno gre za nekaj zanimivega, oba sva se strinjala da boljšega kot mdma. Izpostavil bi predvsem tisto o seksualnosti, je podobno kot na mdma-ju le bolj intenzivno, vendar zaradi njene anonimnosti več ne bom opisal.


Oralna doza je verjetno okrog 20-40mg, snifanje naj bi zelo peklo.Ali je kdo že slišal za 3c-b, ga morda poskusil? Verjetno je kar nekaj RC-jev s podobnimi učinki, toda ta se mi po opažanjih zdi zelo zanimiv, verjetno ima tudi dober terapevtski potencial. Edini dokaj smiselni zapis sem uspel najti tule, vendar nimam zadosti znanja o kemiji, da bi si ustvaril lastno mnenje o teh poimenovanjih:


http://www.bluelight.org/vb/threads/653831-Question-about-3C-xDrogo sem testiral z Marquisom (kapljice iz DA) in ne da barvne reakcije. Sicer je star 5 mesecev ter v tem času postal rahlo svetlo rumene barve, vendar sem ga hranil v hladilniku in na vse droge primerno reagira, le dxm in opiatov nisem testiral.


Link to comment

Hmm zares zanimivo. Tle se pa potem zaplete pri teh poimenovanjih.

 

3C-B je tole in še PIHKAL entry.

Glede na odmerke in trajanje učinkov, ki so napisani v PIHKAL vnosu dvomim, da sta imela opravka s tem vendar mozno, da se pri višjih odmerkih razvijejo učinki katere ti opisuješ. Nažalost še ne vem kako ponavadi reagirajo 3C-x substance v stiku z reagenti...

 

Kar je pa placebo predlagal se mi morda zdi malo bolj verjetna opcija, ampak je tudi ta zadeva nekako redka... oziroma ne vem kje bi jo dobil. Gre za izomero bupropiona (Wellbutrin) in se po odmerkih kot tudi učinkih lahko primerja z opisanim.

Ne vem kje sta to staknila - ena moznost je pa še, da si narobe slišal oziroma je ona narobe slišala... Svet RC'jev je trenutno kar obilno založen :)

 

@kinavaras: drugič prosim utemelji zakaj ne obstaja / ne more obstajati ker tele one-linerji so mal bv.

Edited by uncle_bud
Link to comment

3c-b glede na doze torej zelo verjetno ni, tudi skopi opisi v Pikhalu kažejo na to, da gre sigurno za nekaj drugega. Kot rečeno so bili učinki videti podobni mdma-ju ali 2c-b-ju, kar se tiče zavor pa nekako tako kot po npr. pol leta dokaj rednega jemanja ghb. Zelo zanimivo :)

 

Iskal sem izomero bupropiona, vendar o tem ni prav veliko podatkov. Kasneje bom poskusil še enkrat, ker mi zaenkrat ne uspe najti dobrega reporta o učinkih.

 

Glede imen substanc sva oba dovolj natančna da naj ne bi prišlo do zamenjave, lahko pa se je to zgodilo pri viru. Razne malo bolj eksotične droge pogosto prinesejo tudi tujci, ki pridejo na špil ali kaj podobnega...

 

 

Link to comment
  • 1 month later...
  • 3 months later...

what about bk-2c-b? good luck glede izomere bupropiona... če se da dobit še kakšen vzorec ga lahko prineseš na DA :)

bk-2c-b je sranje razen če si našel postopek kako odstranit tist bk in dobit 2c-b (ho-b... ista fora kot je hot-7 za 2c-t-7... bi bil velik bolj zanmiv

Link to comment

Domnevni 3-CB smo testirali s tremi testerji in ni pokazalo nič znanega, zato je bil poslan še v laboratorij, bom poročal ko pridejo rezultati. Težko rečem ali je 3-CBP, verjetno ne, ker naj bi delovalo v mg, mogoče desetinah mg, sigurno pa ne dosti več.

Ko pomislim o tisti noči je moj report na precej majavih nogah, ker sem proti jutru kristale videl približno tako kot zelo majhne od natrijevega hidroksida, popoldan pa takšne kot so bili ) Tudi glede doze se neke stvari ne ujemajo. Sigurno pa stvar dela, ampak raje nisem preizkusil še na sebi. Fajn da sta omenila, na DA moram povedati še da je iz konca novembra, ne kasneje.

Link to comment
  • 2 months later...
  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.