Jump to content

Možnost laboratorijskega testiranja drog


Recommended Posts

Obveščam vas, da smo se z laboratorijem, ki ga ima čez španska organizacija zmanjševanja škode Energy control dogovorili, da jim lahko pošiljamo droge za test. Zelo dobra stran tega testa je, da za najpogostejše snovi lahko naredijo tudi kvantitativne analize. To pomeni, da v rezultatih dobite napisano koliko katere snovi je notri. Dobra stran je tud ta, da je načeloma rezultat v enem tednu po prejemu substance. Ni pa seveda nujno, odvisno od gužve, ampak dobite pa rezultat zagotovo v 14 dneh po prejemu substance (se pravi po tem, ko oni substanco dobijo v Španijo). Substanca po pošti od nas potuje približno en teden.

 

Trenutno lahko delajo kvantitativne analize na sledeče snovi:

 

- Kokain in njegove najpogostejše primesi (levamisol, fenacetin, paracetamol, procaine, tetracaine, lidokain in benzocaine)

- Heroin in kmalu tudi kodein, morfin, oksikodon in fentanil

- Amfetamin, metamfetamin in 4-metilamfetamin

- MDMA, MDA, MDEA in najpogostejše primesi (DXM, mCPP in metoclopramid)

- PMA in PMMA

- LSD

- DMT, NMT, harmine, harmaline, THH in gramina

- 2CB, 2CE in 2CI

- Metilon, butilon in mefedron

 

Kakšen je postopek predaje?

Vzorec prinesete v DrogArt info točko, skupaj z nekom izmed nas izpolnimo en kratek vprašalnik in vzorec zapakiramo za na pošto. Ob predaji vzorca plačate 25 eur, kar je cena testa. Pomembno je, da nam pustite podatke, ki jih ne bomo dajali nikomur, imeli jih bomo samo zato, da vam lahko sporočimo rezultate testiranja, ko nam jih Energy control pošlje na mail. Če ne želite dati nobenih podatkov, lahko tudi pridete v roku 14 dni nazaj v info točko in vam bomo osebno predali rezultate.

 

Test je plačljiv, ker tako zadeve v Energy controlu funkcionirajo.

 

Kar vprašajte, če so še kakšna vprašanja, drugače pa so zadeve že odprte in lahko prinesete v test v našo info točko vsak delovnik med 8h in 17h uro.

 

Ravno danes smo prejeli prvi rezultat, poslali smo v test zeleno modre tabletke ekstazija z logotipom zvezdice z razpolovno zarezo (to so iksi, ki so bili v uporabi proti koncu lanskega leta) in dobili som rezultat, da je notri 60mg MDMAja.

Link to comment

Delajo tudi kvantitativne analize kristalov MDMAja. Zanimivo je, da je rekla una punca z Energy controla, ki dela teste, da je v Španiji povprečna čistost MDMA kristalov 60%. To pomen, da je v 100mg kristala v bistvu 60mg MDMAja. Švicarji pa imajo več kot 90% čist MDMA v kristalu.

 

DMT, če prineseš spid, izveš koliko je amfetamina in koliko je drugih primesi, ki so značilne za amfetamin. V mojem prvem postu je napisano za katere snovi delajo vse kvanti analize.

Link to comment

Je možno, ja. DrogArt časti prednostno poštnino, s to pošto pride v španijo v enem tednu. Lahko pa sami doplačate za DHL ali podobno.

 

Mora iti pa zadeva nujno preko nas, če hočete za test plačati 25eur, ker smo se dogovorili, da je za ostale nevladne organizacije cena takšna, lahko pa jim pošljete tudi kot posamezniki in plačate preko bitcoinov, samo potem je cena testa 50 eur.

 

3 tedne pa lahko traja zato, ker kar dobijo do ponedeljka, stestirajo v prihajajočem tednu. Tko da, če pošlješ danes, najverjetneje pride tja v redo, v test pa gre naslednji torek.Tako da, če bi danes poslal, bi verjetno dobil rezultate v roku 14 dni, razen če majo ful gužvo (kar jo pa zdaj, ko je poletje kar imajo), potem se zamakne še za en teden.

LPM

Link to comment
  • 2 weeks later...

a so kaki plani za kvantitativne analize ostalih lisergamidov (al-lad, lsz, ..) in etizolama (me res zanima kolk točne so številke, ki jih prodajalci navajajo za svoje tablete)?

 

>kvantitativnih analiz ne delajo, so pa zastonj!

jih jih, če te dobijo s čem, dobiš tudi te rezultate :)

Link to comment
  • 8 years later...

Živjo,
 

zanima me, če je možno testirati ketamin na način kvantifikacije S in R izomere. Ugotavljam, da učinki različnih batchev izrazito variirajo med seboj in ne najdem druge racionalne razlage kot te, da gre za bistvene variacije v deležih izomer. Seveda ob predpostavki, da je substanca ketamin in da je set&setting dovolj podoben.


Peace y’all ✌🏻

Edited by amanita.
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.