Jump to content

RC's i have known and loved

Recommended Posts

Veliko jih piše kako po 300mg (3-FPM) niso spali po 50h od zadnje doze, pa o groznih comedown-ih naslednje dni. Jas sem v 24h porabil gram pa sem šel spat 12h po zadnji dozi. Ko učinki spustijo in nastopita depresija in tesnoba res ni fajn, takrat trava dela čudeže in je skoraj nujna al pa kak benzo, ampak po spancu (8h+) je spet bolj kot ne vse normalno. Imel pa sem kvaliteten produkt od preverjenega vendorja in nimam tolerance.

A pozna kdo 4F-EPH?

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

3-fpm: stestiral sem ga gram, večinoma v dozah cca 10mg, ki so mi, posnifane, dale dve, tri ure dodatne energije, brez neke evforije ali intenzivno dobrega počutja. tak funkcionaln stim. osebno nisem imel problemov s spanjem, moramo pa upoštevat, da na splošno nimam problemov s spanjem po/na stimulantih, in da sm zvlekel na dan največ 50mg pa tudi trave kadim dost. nekajkrat sm probal večje doze, like 30-50mg ampak mi ni blo ušeč, pač ful stimulacije.

en omembe vreden pripetljaj: mxe + 3-fpm -> manija

Edited by uncle_bud
  • 2 months later...

Alpha-PVP: Uporabljal intranazalno in sem pozitivno presenečen. Evforija nastopi v roku 10 minut od vnosa traja od pol ure do uro, potem pa še 4h stimulacije, kar je v bistvu comedown. Comedown na speedu se mi zdi hujši, ker se počutim kot kup dreka preden se naspim in se stanje z normalizira, na A-PVP pa je vse normalno po 6h od zadnje doze. Zaspiš lahko 5/6h po zadnji dozi, tudi jest se da lažje. Po speedu, 3-FPM-ju,..vedno nastopi tesnoba in depresija, zato je tudi zaspat težje brez benzotov.

Če se odločim, da nebom redoziral in si poiščem drugo delo, sploh ni potrebe po več, če pa nisem čisto ziher ali bi ali ne, pa si grem prebrat reporte iz bingov pa mi tudi mine.

Na forumih pišejo, da kroži veliko različnih batchov z različnimi učinki.

Baje z vejpanjem pride do hudega rusha, kar je bolj nevarno za nastanek odvisnosti.

Edited by uncle_bud
bolded substance name

V 12-ih urah približno 200 mg. (brez miligramske tehtnice, vem, neodgovorno, pride počasi Gemini 20)

Ko po vnosu nisem več razmišljal o navdušenosti nad efekti ampak o tem kdaj bom narisal naslednjo lajno in lovil evforijo, sem zaključil z uporabo. Želja po več mi je primerljiva z 3-FPM pri dozah kjer se začne evforija.

Zaspal sem čez 5h, spal pa samo 2 uri. Kljub temu nisem bil bolj uničen drug dan, kot če bi spal 2 uri brez uporabe drog.

Pri večjih odmerkih je potrebno risat vedno večje lajne, ki pa prinesejo vedno krajšo evforijo, stimulativni efekti pa trajajo 8+ od zadnjega vnosa.

Upoštevam opozorilo :)

Kakšna je pa kaj škoda za srce v primerjavi z speedom?

• 1 month later...

Zdravo vsi skupaj!

A-PVP beli kristali.......Noro poživilo, mogoče glede dopamine hujš kot meta :) kadi se kul, IV pa ......adijo, ko se začne rush ti je precej slabo plus dost živčn stimulant

A-PHP kristalčki......majn slabosti, majn paranoje, majn efekta....nvem zaka vsi tako hvaljo, men se zdi kot poslabšan a-pvp in nič druga

Hex-en rjavi kristalčki........meh, bv, je pa res da je bil prejšni dan a-php, tako tut blo mal tolerance, samo vseen bv poživilo, švoh

4F-MPH pelleti.....močen stimulant, bol za delat, drug dan kr kul

čakamo na 1p-lsd in 4fa :) jupi, bom naredu kombo ka pravte?

Edited by uncle_bud
bolded substance name

4-CMC.....Pravkar na njem :) Kr kul, rajši to kot pa mdma, ne prenesem ga več (včasih najboljša droga), 4-cmc je fuuul mellow, nič skor kot poživilo, ko spusti bi ful še naložu, drug dan si ok, emotional, empatogeno tut dost vendar majn kot mdma...proti 4mmc se pa ne more primerjat oz se nič ne more nažalost, kralj rcjov je A-PVP pomojem! noro močno, pa horny si po njem kot kača, punce in fantje :)

nej še sam povem da je a-pvp edina droga ki jo je še mene strah iv, rush je tak močen koda bi ti kdo možgane iz lobanje vzel in jih vrgel v steno haha

Edited by uncle_bud
bolded substance name
  • 3 weeks later...

1P-LSD 375ug (3x125ug) in 4-FA 200MG+150MG (prvič 4fa in 1plsd) folk......verjetno moja najlepša psihadelična izkušnja, popoln psihadelik je tale 1P-LSD, totally clear tut ko sm pozablat začel kje sm, zakaj in kdo sm :)ampak se je še dal hendlat hahaha 4-FA tulk pozitive dal, zelo lepa kombinacija, sem določene stvari razčisto z seboj, pohvale vredno.Čeprav drugič bom vzel malo majnšo trip dozo, pri 375ug reže sliko, črke odfrčijo in se ovlano sukajoče zmuznejo iz teksta tak kot vse druga, sms writing-yeah right

Normalno da po 5 dneh še kr vidim vzorce pto? slika diha mal včas, ko ji zmanka sape

• 3 weeks later...

AMT-alpha-methyltriptamine....najdu 2 stare kapsule iz UK, mislim da je v eni blo 45mg not se ne spomnem, smrdijo ko hlevski gnoj, pojedu 2, čez uro dost slabo, pol se je začel :) zelo podobno kot mdma/gobe, vizualno je na tak zelo agresivn način hehe, uno žagasto, čutiš naravo si povezan fuuul, comedown je kr bedn, benziči for sure, kaki jači ko etizolam :) Prejšne dni jedu nek BEDN zelen cuker, tako da je blo neki tolerance

• 7 months later...
  • 3 weeks later...

Najprej napises, da rabis nekaj za vec mesecno uporabo potem pa, da je glaven razlog za izboljsanje seksa in plesa. Yeah right.

Torej si ze tako navajen bit stalno zadet, da ti je obicajen seks ze neznosno dolgocasen? Ko seksas trezen razmisljas kolk je lahko bolje, ko nisi trezen?

Kaj pa vsakdanje zivljenje, tudi totalno nezanimivo? Sluzba cisto nezanimiva? Poslusanje glasbe dolgocasno prez pripomockov?

Če je odgovor ne potem imaš lahko 100x lažjo pot iz luknje kot pa jo boš imel potem, ko bo odgovor enkrat da.

Na netu je polno depresije, ko uporabniki skenslajo spid ali meto ali karkoli pac ze po vec letni uporabi in je potem vse brez veze. Potem se pa lovijo med alkoholizmom, samomori, opijatih ipd.

Dolgoletna/mesečna zloraba je nevarna zadeva za človeško psiho. Po navadi še precej bolj kot fizična škoda, ki jo povzročajo.

Oprosti za moraliziranje ampak sem že videl kakšen primer, ki je doživel kaj podobnega in vedno težje ne komentiram.

• 1 month later...

Yo folk, mene pa zanima modafinil oz kej podobnega... sm najdla ze neke teme prou o modafinilu na tem forumu sam je povsod zraven neko ucenje. Js tega naceloma niti ne bi rabla za ucenje ampak bolj neko budnost pa mal vec koncentracije, delam pa z ljudmi tko da me mal skrbi k so nekateri pisal da jim gre pol folk bolj na zivce. Tkooo da ce ma kdo se ksno izkusnjo info predlog pozna kj podobnega bom kr hepi ce boste delil z mano :) sploh ce je tle kdo ki ma izkusnjo z mal bolj dolgorocno uporabo da pove kj o stranskih ucinkih pa to...

• 2 months later...

se opravičujem če je kjera od zadev že bla

2c-b-fly - kul zadeva traja nekje dalj kot 2c-b, relativn podobni učinki, doza 15-25 mg

3-fma - dost kul fluoroamfetamin, ni za kako delo učeje, je pa kr fun

3-ho-pce - zlo podoben 3-meo-pce, pomoje se ne splača ker je lih 2x dražji

3-ho-pcp - super, za razliko od prejšnjega je kako bi rekel tko kot 3-meo-pcp, samo stisnjen v par ur, edini minus je cena

2fdck - zelo ketamin like, ubistvu ni nekih blaznih razlik med njima

dck - eni ga obožujejo meni je bedarija vse kar naredi ta naredi o-pce bolje

o-pce - močnejši in boljši od mxeja

3-meo-pce - rahlo bolj švoh verzija 3-meo-pcpja, subjektivni učinki so bolj zabavni imo, ni pa neke blazne razlike

4f-mph - zelo vredu stimulant za kaka dolgočansa opravila, relativno močen, hiter come up, dolgo trajanje, subjektivno všečni učinki, nima nekih hudih stranskih učinkov, prijazen do nosa

4f-eph - v primerjavi s prejšnjim dost beden, bolj švoh, hiter come up, malce krajše trajanje, subjektvni učinki so dokaj tečni, še posebej stranski učinki, peče v 3pm

flunitrazolam - best benzo ever v smislu 'lets's get fuicked up', hiter come up, traja par ur, močen je nekje tam kot clonazolam/flubromazolam. bolj evforičen od obeh, tistih nekaj ur ste umsko enakovredni Hodorju,

norflurazepam - orenk podoben flubromazepamu samo da je občutek malo bolj všečečen, ostale lastnosti so bolj ali manj enake

nifoxipam - dost kontroverzen benzo enim ne prime in ne naredi 0, za druge je flunitraztepam ligight

rti-111 - kao en prvih dejankih analogov kokaina.. ni slab ni pa tud neki ekstra special, peče v 3-pm

penten (n ethyl nor penterdron) - praktično isti kot hexen, kar velja za enega velja za drugega

ura je čas ne ljubi se mi več pisat

• 3 months later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...