Jump to content

RC's i have known and loved

Recommended Posts

Zajčki smo odkril to, tulk dolgi je, da se ti še zjutri noge zapletajo :) Nvem na kerem forumu sem zasledil, da je en model od visoke doze še 3 dan čutu efekte.

edit: Še to bi dodal da začne delovat nenormalno hiter

Edited by Molly
  • Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

3mg al kulk je naložu nvem točno, 0,25 naj bi bla funkcijonalna doza

pol je pa še odvisno od več faktorjev kot je naprimer telesna teža, občutljivost na BZD, toleranca na BZD... (najmanj).

Za 45kg in npr. 100kg odraslega človeka je precejšna razlika.

Fino bi blo, da se navdte navajat vsaj telesno težo in toleranco (omente al ste vzel BZD al kerkol RC prvič, al je to že navada)

Edited by drogfart
  • 3 weeks later...

Parafluorobutyrfentanyl (PFBF):V obliki nosnega razpršila, 0,6mg en vpih.Delovat začne odmah, minuto, peak doseže v 15-20 minutah, ki traja slabo uro.Slabosti res nič, evforija se lahko pomojem primerja z "the kingom", seveda precej majn izrazita sam za en RC zelo spoštljivo.Srednje močna doza nekje 2.4mg, brez tolerance, več se že zelo pozna.

Be careful, it aint no toy!

IV Parafluorobutyrfentanyl ali PFBF "4-FBF": Zelo podobno kot nazalno, manjka mu rusha glede na to da je direkt u mozak :) peak se ne razvije takoj ampak šele po 20-30 sekundah. Po moči je nekje 30% bolj, ampak preferiram nazalno, bolj prijeten učinek :ourajt:

Drogart RC scena bolj slaba vidim sam js se matram hehe

Tekočina v spreju je dozirana 0,1ml=0,6mg.Prvič sem doziral 0,3ml=1,8mg, drugič 0,8ml=4.8mg.Hotu sm videt kak se izkaže pri tako veliki dozi glede na euforijo in rush v primerjavi z nazalnim, rezultati so bili slabi.Prevladala slabost, sami efekti niso bli tako zanimivi, čeprav je substanca za začetku testiranj kazala velik potecijal (nazalno).Glede priprave je bilo bolj po domače, z gunom direktno iz flaške, ni bilo razloga za uporabo aka čik filtrov, gre se za čisto brezbarvno tekočino, mikronskih filtrov nimam.

Fentanilove obliže (klasičen fenta) sm meu priložnost sprobat, brez uspeha :) Nobene euforije ali kakršnih koli prijetnih občutkov, prej disforično kot kaj druga.4-FBF naj bi bil najbolj prijeten fentailov derivat, vsaj po forumih sodeč.Drugače je RC opioidna scena zelo slaba, je prišla ven neka nova zadeva (non-fenta), ki naj bi bila zelo vredu, ampak spet problem z vendorji, dark-web varjanta.

Glede prvega vprašanja, 4-FBF je zelo nova stvar, tut reportov je zelo malo, sklepam pa, da je farmakodinamika "podobna" kot nazalno, nimam pojma glede metabolitov vendar je čas trajanja skoraj enak, moč se poviša za 30% for sure, sam efekt se mi zdi nazalno boljši, vendar je + pri iv začeten (čeprav delayed) blagi rush.

• 2 weeks later...

OPOZORILO za PFBF, tega se hitreje navlečeš ko horsa, po končani flaški so sledile 3 neprespane noči, slabost, izhod tekočin iz hm vsepovsod, zehanje nonstop :) super fun times, hvalabogu je imela znanka nekaj metadona da se je lepo spustil, no problems now, god bless her :)

• 1 month later...

napišem čim več o vsaki čim prej

1p-lsd

praktično enak kot lsd (ne verjamem da bi ločil v slepem testu), al-lad ostaja zame še vedno najboljši lisergamid... so pa pivniki od uradnega vira spet jasno označeni, tko da so razni scami oteženi (čeprav lahko kupiš tudi prašek/kristale)

ni mi žal da sem ga enkrat kupil, ga pa ne bom več

eth-lad

vzorce naj bi imel v parih tednih, in bomo pol videli

kasneje prideta še dva dokaj nezanimiva lisergamida in en nov, ki naj bi bil zelo dober (za prva dva ne morem rečt, ker sem obljubil avtorju, za tretjega ne vem)

2c-t-7

eden najboljših 2c-xov, orenk vizualen, razmišljaš dokaj normalno, zlo malo slabosti, traja ful dolgo ,

4-ho-mcpt

napisem cez par dni ko dobim

mcpt

neaktiven oralno, verjetno bi moral vzeti skupaj z maoijem

5-meo-dibf

ravno dobil, nisem mel še časa probat

mdai + 3fpm+5-meo-dibf

še ena imitacija mdmaja, tole se bo pomoje prodajdalo vsaj na uk trgu

100mg, 25mg, 5mg je blizu ampak pomoje bi blo 200mg, 25mg, 5mg boljse

4me-mph

brez veze, nek švoh eph.... že wiki pravi high binding affinity low efficiency

4f-iph verzija bi bila boljša

hdmp-28

probal že decembra, solidna reč, zdaj bo zaradi uk prepovedi prišelo še par sorodnikov

sem imel sicer vplanu probat transestrifikacijjo v hdip-28, ki bi imo bil najboljši

iph

super reč, eph brez stranskih učinkov in daljšim delovanjem, sem kar ponosen na rezultate svojega teženja vendorjem, aja, pred uk banom se je dal dobit za par funtov na gram

butyr-fent

sicer nisem fan tega razreda, ampak moram rečt da žarnica + bf + kak stimulans = božansko, in še blazno poceni je

pfbf

bolj švoh bf s krajšim delovanjem, dobil zastojn od enega vendorja v obliki spreja za nos

dost brez veze, sploh če upoštevamo zgornjo opcijo

3-fa

končno sem se dokopal do tega, moram rečt, dad je zelo podoben 2-fa.so pa mnenja deljena, enim je sranje, enim super

2c-d

dost brez veze, rabi velike doze, učinki so dolgočasni. za kaj bolj resnega sta e in p boljša, za zabavo pa b in c

clonazolam

prvič dobil zastonj, 0.5mg kapsule.. je dost vse stranski benzo, imo trenutno najboljši na trgu, prime hitro, traja ravno prav, ne povzroča hitre rasti tolerance.... so pa nekateri vendorji precenjen tako da pazljivo pri nakupu

,

3-fpm

super stimulans,jaz bi ga pe najbolj primerjal s kakim 2-fa.... pridejo še drugi - 4-fpm, phenethrezine

nifoxipam

kul benzo, bolj na hipnotični strani, občutek je tak prijetenm topel, ni najmočnejši in po parih dneh neha delovat... sicer po par dneh pavze spet deluje, ampak je tečno vseeno

prašek je praktično nemogoče dobit (takov malih in srednjih količinah), kar je škoda, ker bi blo veliko bolj ekonomično... zanimivo bi blo tudi nataknit kak ester na oh skupino in dobit vodotopno verzijo

mxm

poroča, v parih dneh

v planu so še ephenidine, 3-meo-pce, flunitrazolam, 25b-nbome, dpt, u47700, a-f, phenazolam, mxe ločen po izomerih

Edited by mirza3
update
  • 1 month later...

U-47700, raztopljenih 300mg v flaški, 3mg 1 vnos=Bolj sedativni opioid, 40-50mg potrebnih za dober efekt (blaga toleranca), dolžina trajanja nekje 1 uro.Blaga euforija.

Butyr-fentanyl=Zelo podobno kot 4-FBF, hitrejši učinek, pri IV zelo dober rush, kratko delovanje, euforičen.

4-FBF men osebno najboljši rc opioid, zelo socialen high.

Acetyl fentanyl-dolgočasen sedativen high, brezveze

Diphenidine - okrog 100mg oralno + 20mg na nos(peče k svina, dont do it) - drži okrog 5-8ur - Morm rečt da najbl prfuknena droga kar sm jih kdaj probal.. Sem že probal ketamin nekajkrat ampak ta stvar ni niti prbližno kot ketamin.. Je res da je zlo disociativen ampak zraven tud deliriant pa rahel psihadelik.. Stvari pozablaš usako minuto.. Npr. sem moral na wc, ko sem prišel do wcja pa sploh nisem vedel kako sem se tam znašel + nardi te bebvega kot da bi ti skloplo možgane npr. me je klical kolega pa sm komi povedal par besed in še zdelo se mi je kot da sploh nebi govoril tega jaz ampak kar ena tretja oseba xD + tud rahel stimulant je ker nisem mogel spat ko so učinki popustil.. Js bi mu dal kr ime Instant brain damage xD

Mam še vzorec MXP-ja oz. Methoxphenidine, ki pa sploh nevem če si ga upam probat glede na to da naj bi bil še močnejši od diphenidina.

Lp, stay safe

Diphenidine in MXP brišejo spomin ko kurba ja, kr neki eh, js sm se z mešanico MXP pa GHL zbudu v kuhni na tleh, z unim nožom v roki ko je za kruh mazat hehe, par 10mg več pa že cela pizdarija, eden bolj nevarnih rcjov.

• 2 weeks later...

MXP - eyeballed doze - never ever again without a scale - tole pa je biu najbl odfukan confused trip ever.. S kolegi smo ga mal pil in sm dojeu da mam sabo še ta mxp.. Itak že mau pijani in sm reku če bomo stestiral, vsi za itak, zvagano nč(napaka) ... naredu lajne pomoje okrog 150mg na lajno, peklo ni skor nč.. In prvo 1uro pa pol nč smo že misnli da nebo nč pol je pa pršlo.. Najbl močna disociacija kar sm jo kdaj doživu pa mindfuck u glav.. Počutu sm se k da mam 5kg xD pa zlo težko smo kšn pametn stavk povedal ker se je use slišal tko nesmiselno,sprano .. Tud mau vizualizacij je blo pristonih ampak ne omembe vredno.. Uglavnem never again XD Moje raziskovanje z rc disociativi se tuki konča..

Lp, stay safe

• 2 months later...

Furanyl-fentanyl (prah, mešano 1/10 za lažje ravnanje)"IUPAC: N-(1-(2-phenylethyl)-4-piperidinyl)-N-phenylfuran-2-carboxamide" Najnovejši derivat, za mene tudi najboljši.Energičen in socialen high, podobno kot PFBF mogoče boljši, problem je kratko delovanje (1uro).Brez tolerance dobri efekti že pri 1mg, z toleranco 6,4mg (IV) naredi dober rush.

Dobil semple Etilona,dimetilona in 3-CMCja :)

Dimethylone(bk-MDDMA) - Stestiran nazalno v dozah od 10-50mg. Deluje podobno kot metilon, mogoče malo bolj energično. Drži pa zelo kratko(okrog 30-45min). Comedown malo lažji od metilona.

Etilon in 3-CMC še čakata na testiranje. Glede na to da so na veliko debate o tem kako je 4-cmc potencialni serotonin killer bom s 3-CMCjem še raje mau počaku da bo več informacij :)

Lp, stay safe

EDIT:

Dimetilon ima hujši comedown od metilona. Sem mislil da bom zjeb** par urc se je pa zavleklo kr u naslednji dan. Not worth it res ne.. Najbl lame droga.. Pa še dozirat morš usake 20min..

Stestiru sm pol seveda danes 3-CMC(foolish i know) ker me je tok firbec matru kaj je s temi klorovimi katinoni. In morm rečt da mi je to najljubši katinon do zdaj kar jih je blo na sceni glede na učinke,zjebanost,dolžina trajanja. Testiru sm nazalno doze od 100mg-250. Drži od 1,5ure do 2,5ure. Malo evforije, moodlifting, energija na višku(skor tko k pr mefu), empatije velik, zlo clean high. Fasciniralo me je to da vsakič ko ponovno doziraš se pojavijo čisto isti učinki kot pri prvem doziranju. Glede na najlažji comedown kar sm jih kdaj občutu po katinonih skor nebi verjeu da je ta droga res nevrotoksična, sicer vem da tega nemorš sklepat po comedownu in učinkih droge.. sam k je res faking najbolši katinon po dougmu cajtu da je vn pršu in pol more bit pizdin dim kao nevrotoksičen. Jbg. Still have hope that it's not cuz then i'l buy tons of it xD

Lp, Stay safe

• 1 month later...

napišem čim več o vsaki čim prej

1p-lsd

praktično enak kot lsd (ne verjamem da bi ločil v slepem testu), al-lad ostaja zame še vedno najboljši lisergamid... so pa pivniki od uradnega vira spet jasno označeni, tko da so razni scami oteženi (čeprav lahko kupiš tudi prašek/kristale)

ni mi žal da sem ga enkrat kupil, ga pa ne bom več

eth-lad

vzorce naj bi imel v parih tednih, in bomo pol videli

kasneje prideta še dva dokaj nezanimiva lisergamida in en nov, ki naj bi bil zelo dober (za prva dva ne morem rečt, ker sem obljubil avtorju, za tretjega ne vem)

2c-t-7

eden najboljših 2c-xov, orenk vizualen, razmišljaš dokaj normalno, zlo malo slabosti, traja ful dolgo ,

4-ho-mcpt

napisem cez par dni ko dobim

mcpt

neaktiven oralno, verjetno bi moral vzeti skupaj z maoijem

5-meo-dibf

ravno dobil, nisem mel še časa probat

mdai + 3fpm+5-meo-dibf

še ena imitacija mdmaja, tole se bo pomoje prodajdalo vsaj na uk trgu

100mg, 25mg, 5mg je blizu ampak pomoje bi blo 200mg, 25mg, 5mg boljse

4me-mph

brez veze, nek švoh eph.... že wiki pravi high binding affinity low efficiency

4f-iph verzija bi bila boljša

hdmp-28

probal že decembra, solidna reč, zdaj bo zaradi uk prepovedi prišelo še par sorodnikov

sem imel sicer vplanu probat transestrifikacijjo v hdip-28, ki bi imo bil najboljši

iph

super reč, eph brez stranskih učinkov in daljšim delovanjem, sem kar ponosen na rezultate svojega teženja vendorjem

butyr-fent

sicer nisem fan tega razreda, ampak moram rečt da žarnica + bf + kak stimulans = božansko, in še blazno poceni je

pfbf

bolj švoh bf s krajšim delovanjem, dobil zastojn od enega vendorja v obliki spreja za nos

dost brez veze, sploh če upoštevamo zgornjo opcijo

3-fa

končno sem se dokopal do tega, moram rečt, dad je zelo podoben 2-fa.so pa mnenja deljena, enim je sranje, enim super

2c-d

dost brez veze, rabi velike doze, učinki so dolgočasni. za kaj bolj resnega sta e in p boljša, za zabavo pa b in c

clonazolam

prvič dobil zastonj, 0.5mg kapsule.. je dost vse stranski benzo, imo trenutno najboljši na trgu, prime hitro, traja ravno prav, ne povzroča hitre rasti tolerance.... so pa nekateri vendorji precenjen tako da pazljivo pri nakupu

,

3-fpm

super stimulans,jaz bi ga pe najbolj primerjal s kakim 2-fa.... pridejo še drugi - 4-fpm, phenethrezine

nifoxipam

kul benzo, bolj na hipnotični strani, občutek je tak prijetenm topel, ni najmočnejši in po parih dneh neha delovat... sicer po par dneh pavze spet deluje, ampak je tečno vseeno

prašek je praktično nemogoče dobit (takov malih in srednjih količinah), kar je škoda, ker bi blo veliko bolj ekonomično... zanimivo bi blo tudi nataknit kak ester na oh skupino in dobit vodotopno verzijo

mxm

poroča, v parih dneh

v planu so še ephenidine, 3-meo-pce, flunitrazolam, 25b-nbome, dpt, u47700, a-f, phenazolam, mxe ločen po izomerih

eth-lada mi mojster ni poslal :(

mxm je kul, pol ketamin pol mxe

4-ho-mcpt/mcpt sta neaktivna

z ostalimi se večinoma strinjam, sedaj ap treba najt

adinazolam, 3-oh phenazepam, 4-meo-bf, fu-f, a-f, eth-lad, flunordiazepam, 3-meo-pce (naj bi bil blizu), 2c--b-fly,, flunitrazolam, .... ....

Edited by mirza3
  • 2 months later...

^^nene mal sm narobe napisu, 5g smo mel 3, tak da sm ponucu rečmo 1.5g sam nism šou v skrajnosti tak da sm največ rečmo 0.5g v cca. 7h, sam sm mislu da bo mogoč mal močnej.. :) drugač mi je pa kr ok za družit se pa pogovarjat pa mal motivacije da če maš kej za nardit, ni pa tk ko spid da bi se navleku pa biu zadet..