Jump to content

RC's i have known and loved

Recommended Posts

Zanimivo to..... mislim tudi če se jaz v tej temi zmišljujem, je internet poln ljudi, ki blazno hvalijo AL-LAD. Drugače to kar si opisal je čisto nasprotno od mojih izkušenj - nič nobenih čudnih telesnih občutkov, velik in zanimivi vizualni učinki, spiritualno pa... hm... tuki je še največja razlika imo. Skor da ne bi rekel da jih je manj, ampak da niso tako v ospredju + so načeloma nagnjeni v pozitivno smer. Res škoda, da nisi doživel takih učinkov kot jih večina :/ Ampak lepo da si napisal izkušnjo, da jih je čim več zbranih.

Aja, pa seveda - si ziher da je bil al-lad?

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

5-meo-mipt - tokrat samo to. 9mg oralno. Nobenih posebnih stranskih učinkov. Začne delovat v nekje 30 min, vrh 1-2h potem počasi pade. Vse skupaj nekje 5-6h. Triptaminasti a rahlo posebni vidni učiniki, zvočnik učinkov samih po sebi ni, je pa glasba slišati zlo lepo.Nič posebej stimulativnega. Mišljenje o bolj kompliciranih rečeh je težje, izražanje brez težav. Tistih MDMAju podobnih učinkov nisem doživel. Pa še posebnost, zenice so bile dokaj normalne cel čas.

REC - ne vem kakšna količina je bila, rekel bi da okrog 10mg oz 2 ključevi konici čez nos ker sem z ključem zajel v vrečko. okus je zanič in malo zapeče, tekstura pa je puhasta. efekta nisem opazil nobenega, ampak nisem čisto isti kot prej. malo sem zaspan in zdi se mi da malo bolj počasi fokusiram center slike (možno da je to zaradi zaspanosti). močno dvomim da je tole stimulans, če pa že je je pa potrebno zaužiti večjo količino. čakam na rezultate iz laboratorija.

Pri zgornjem postu je treba vzeti v zakup, da se ne ve čisto ali je substanca res REC (reverse ester cocaine) [2-methyl 3-phenyl 8-methyl-8-azabicyclo[3.2.1]octane-2,3-dicarboxylate]. Saj obstaja verjetnost, da gre za "nateg" oz glede na to, da obstaja samo par prodajalcev, ki to distribuirajo. Več laboratorijskih testov nakazuje, da ne gre za REC. Čakam odgovor SLO laboratorija. Je nekaj teorije za tem saj gre za substanco, ki jo je ZELO težko sintetizirati....

zdej je še foaf poročal o REC-u: porabu je pol grama pa ni blo efekta oziroma namiguje na 4mec oz NRG1. poroča da najprej ni nič čutil, potem je naredil večjo lajno in potem je nehal ampak ker ni mogel spat je porabil vse do konca v upanju da bo kej pa ni blo nič razen da ni spal.

No sicer general po bitki je lohk vsak in vse... samo že če pogledaš molekulo in pomisliš, da še d-threo-etilfenidata ne prodaja nihče (dl-threo se prodaja), ker bi ju bilo predrago ločevat, je to zgledalo skor predobro da bi blo res. Se mi zdi pa, da smo vsi upali, da mogoče pa je res... vseeno vsake toliko kdo pogrunta dovolj enostavno sintezo tudi za bolj zahtevne molekule.

Zgleda da za vse te sorodnike kokaina bo treba še malo počakat. Ali na kak napredek v kemiji ali pa na genetsko spremenjene organizme....

diphenidine - sicer je bila nizka doza (60 mg + enih 10 (pač kolikor se drži sten vrečke) oralno skupaj z mlekom (baje vse mastno izboljša absorbcijo))... pri tej dozi je vse kar je bilo to, da je utišal vse tiste misli, ki se ti naključno pojavljajo v glavi. Dost lep občutek ubistvu (malenkost podoben benzotom ampak ne isto). Ni pa nič evforičnen, zabaven oziroma vse ostalo, kar se pripisuje mxe/3-meo-pcp. Za večje doze ne vem, se mi pa zdi da je to bolj disociativ za ljubitelje disociativov in ne neki za uvod v to družino. Trajalo je par ur (in tudi kako uro, da je začel delovat), stranskih učinkov nisem opazil.

aja etilfenidat vaporized... izogibajte se tega... najbolj kompulzivna stvar, ki sem jo probal, zlo težko je rečt 'dost je'

aja etilfenidat vaporized... izogibajte se tega... najbolj kompulzivna stvar, ki sem jo probal, zlo težko je rečt 'dost je'

taki posti na drogartu dosežejo čist obraten efekt :D nazadnje ko je nekdo pisal da je sušil bruhanje da je dobil vn še mal neprebavljene droge je to name pa še par drugh vplival tako da smo naročil tist pa sprobal :D

no lol, samo tok da veste, vsaj nisem napisal kako se to nardi :D

pa da še mal dodam... ni fora da bi bili učinki ful boljši, ampak kr vleče te da bi vzel še in še in še....

tko da res, bv

Edited by mirza3
razlaga
  • 3 weeks later...

MDPV - copy&paste iz druge teme, ampak tok da bo vse na kupu. Jst sem probu zdj pred EU prepovedjo in moram rečt da sm razočaran... mislm ok, je stimulans aktiven v dost nizkih dozah, ampak kar se tiče učinkov ni pa nč posebnega. Vzel sem pa najprej 5 mg, čez neki časa 15 mg, čez neki časa še 15 in še zadnjič 15 mg (vse posnifano). Spal sem normalno ene 5h po zadnji dozi (brez benzotov in podobnega), neke hude želje po še eni in še eni dozi tudi nisem opazil. Po pravici povedano, bi raje kupil etilfenidat.

• 4 weeks later...

MDPV - Men osebno je boljša različica spida, velik energije pa zlo mal stranskih učinkov. Skonzumiru sm cca. 120mg v 48h. 25mg+25mg na nos čez pou ure drži cca. 5-6ur zlo fajn, pa budn sm biu še cca. 5-6ur. 25mg skajenih je dal pa za ene 2ure nor val energije, pa pol še ene 4 ure povečane komunikativnosti, s tem da sm meu že dost tolerance ko sm kadiu.

4FA - Dokaj podobn spidu sam da še zadane v telo zravn, 3x150mg v roku 6ur pa sm biu cca. 6ur fajn zadet(v telo mogoč mal podobn mdmaju, v glavi pa ko spid, brez fleširanja), pa normalno budn še kake 24ur, zblojenost v tem času je bla minimalna pol sm pa še par stvari skonzumiru pa sm biu še naslednih 24ur ok. Bi reku da je 150mg dost za kake 2-3 ure zadetosti pa še ene 6-7ur budnosti.

2FA - Podobn ko 4FA sam z manj evforije pa drži pou manj če ne še več,bi reku da je nekje med kokainu pa spidu. 100mg na nos me je držal kake 2-3 ure pokonc pa zlo komunikativnga z minimalno evforijo, spau bi lahk verjetn 4-5ur po špuri.

Etilfenidat - Ne znam dat točnga opisa ker sm biu naložen z xy substancim, sam se mi zdi da je podobn 2FAju, nekje med kokainu/spidu. Skonzumiran je blo cca 40mg+40mg na nos čez pou ure.

MXE - Podobn ko ketamin sam da mi je nardil mindfuck, študiru sm 3 stvari 2 ure in nikakor nism mogu nehat, po 35mg je blo podobn ko bi vzel 0.5g gob, vse mi je blo nekam smešn sam da sm hodu kot da bi biu pijan, 1uro po 35mg sm dodau še cca. 25mg+đoint pol sm biu pa ene 2 ure v transu podobnem stanju in me je čist odnesl v svoje misli. Nevem kok bi opisu zadetost, hodiš kot da bi biu koma pijan, zadet si podobn ko po pomirjevalih pa mogoč podobn mali dozi gob na začetku. 5ur po konzumaciji sm še kr hodu cik-cak, nikakor ni šlo naravnost. Zblojen sm biu pa kr precej.

LSZ - Zelo všečna zadeva, 1 pivnik me je držau kakih 8ur zlo lepo, 5ur smeha na pouno, zlo blage OEV, solidne CEV, nobenih čudnih občutkov in paranoje, kamot bi šou med ljudi. Zaspau sm 10ur po konzumacije, nasledn dan sm biu še ceu dan dobre vole in brez zblojenosti.

a-pvp - praktično tko k mdpv, ubistvu nism zihr če bi ločil na blind testu

bk-mmda2 - 25mg oralno je nekje + recimo in traja okol 10h (težko rečt, ker so tolk švoh učinki), deluje mi bolj psihedelik kot nekaj podobnega mdma (samo spet, težko rečt pri tej dozi)... mmda2 naj bi bil tud bolj psihadelik, tko da če tist bk ne naredi neke velke spremembe v delovanju (razen da je zgleda bolj švoh).....

mam še par reči za probat, ampak je problem s časom, toleranco pri psihadelikih, izbiro, ... tko da.....

@DMT - LSZ ni neki baš vizualen, pomoje bi rabil 300ug, ne pa 150ug za več vizualnih učinkov. AL-LAD je dost bolj vizualen ug za ug (+imo lepši učinki), če že govorimo o teh analogih lsdja, je pa res, da traja manj časa (recmo 8h). Pri večjih dozah pomoje ni več take razlike, je pa res, da velik ljudi pravi, da LSZ nad 300ug povzroča dost več slabostii, AL-LAD pa načeloma ne (za LSZ ne vem, ker nisem nikoli probal več, AL-LAD pa ni imel nobene do 1.5mg (bv, če nimate kupa odvečnega keša... 450ug bi mogl bit čist dost za veliko večino primerov, oziroma razlika med 150ug, 300ug in 450ug je velik bolj očitna kot pol nad 450ug... no če ma pa kdo par 100€ preveč, naj pa kupi par 100mg praška, proba thumbprint in napiše report (hec, nimam kaj koga nagovarjat k jemanju česar koli, ampak če kdo že proba, bi blo fajn videt report))

Aja, pa obeh bo baje spet 'kmal' zmanjkal, kdaj/če pride še se ne ve... LSZ pomoje še dolgo ne, AL-LAD verjetno pride nazaj, al pa kak nov lisergamid (trenutni proizvajalec je iz UK, kjer bosta oba postala prepovedana + sam pravi, da ne misli delat LSZja, ker se ne splača (nikol neki ful popularen, draga sinteza, trenutno se prodaja še batch od lani, istega batcha AL-LADa je pa praktično zmanjkal že okol novembra/decembra)... AL-LAD se splača, samo glede na pravno situacijo.... kdo bi vedel...)

Neki se govori, da bi preselil proizvodnjo, neki o raznih al-lsz, eth-lsz, samo tle je še težja sinteza... tl;dr kdo bi vedel.

• 3 weeks later...

3-meo-pcp pač disociativ, mogoče malo spominja na mxe, ampak meni osebno je mxe ljubši

flubromazolam najboljši rc benzo trenutno.. Močen, hipnotik, hitro prime, poceni..... flunirazolam bi bil imo še boljši

modafiendz kakor si predstavljam modafinil

mdph še eden od sorodnikov mdvp,a-pvp, ... če vam je všeč en, vam bodo tudi drugi, aja pro tip, če jih kadite, zmešajte z malo propilen glikola..... veliko težje je zažgat

• 2 months later...

AMT: trenutno top substanca :) lih prav trippy, doug traja edin, moreš gleat da nimaš drug dan nobenih obveznosti pa čim bolj zgodi ga vzet, ni lepšga ko jutro na amtju uaaa eh...simply the best

Nitracaine: bedarija, peče ko prasica, čez 15 minut ti pou face ohromi, efektov nič (100mg), potem se je kr 900mg oralno skonzumiral, čez pol ure nek efekt podoben ethylphenidatu, blaga dopaminska euforija mellow ful.

MXP (Methoxphenidine): wannabe ketamin z predolgim trajanjem, za začetku kr vredu mal euforije pol pa dougcajt

Edited by technolog

5-MeO-DALT-zelo hiter začne delat, dost "hladen" trip v primerjavi z amt, traja nekje 3 ure, stimulacija brez nekih pretiranih zanimivih učinkov

Etizolam-hiter začne, ful relax, briše spomin ko prasica če je preveč, drug dan si nvem še kr pod vplivom, trenutno najboljši benzo za mene od rcjov do generikov, euforija mal, brez zombi efekta, 2 rdeča 2mg je skor že preveč :)

Cronic haze incense-7 različnih kanabinoidov našpricanih na neko zelenje, ful ful preveč potentno, traja okol 3 ure, preveč panike pa paranoje za moj okus

Še par dni pa 3-FPM...

Edited by Molly

Hvala za trip reporte. :) Super, da nekdo posta. Jap za 5-meo-DALT je bilo rečeno, da je bolj umeten in da ima razmeroma kratko delovanje,

Za etizolam bi se kar strinjal samo karkoli je več kot 2-3mg je lahko ze zelo čez mejo užitnega.

Cronic haze incense - LOL awaoid these mixes at all costs! Ze samo, da je 7 kanabinoidov namešanih notr je zelo nevarno. To pomen, da z kajenjem tega ne le zmešaš 7 različnih drog na enkrat (pomoje ni treba razlagat zakaj to ni najbol harm reduction praksa) ampak verjetno ustvariš še en kup drugih psihoaktivnih snovi, ki nastanejo z gorenjem (+ velik toksičnih). Sintetčni kanabinoidi so res ena velka pizdarija, sploh pa če ne veš katere imaš sploh.

Tko, da še najbol primeren pristop bi bil, da si kupiš kanabinoid v prahu, o katerem si se prej dobro pozaimal na internetu in za doziranje uporabiš natančno tehtnico.

Sintetični kanabinoidi

3-FPM? Kaj pa je to? :)

3FPM=3'-fluoro phenmetrazine, mal ojačan http://en.wikipedia.org/wiki/Phenmetrazine "In the autobiographical novel "Rush" by Kim Wozencraft, intravenous phenmetrazine is described as the most euphoric and pro-sexual of the stimulants the author used." Sam reporti ne blestijo lihk, naj bi blo zelo podobno dexamph.

Ma cronic haze sm za foro sprobu drgač mi tut thc ne diši ka šele ta mind rape, ko si tak ful da te še prve 15 minut dormicum ne pomiri hehe.

Edited by Molly
  • 3 weeks later...

3-FPM- 100mg skos nos, peče precej majn kot etilfenidat, učinki pridejo zelo hitro do izraza, takoj mood lift, motivacija na višku ampak brez nervoze, zategovanje podobno amfetaminu, neka umirjena energija....no to hitr mine okol pol ure začne rush spuščat sledi lame stimulacija ki traja kar par ur.

300mg IV: Takoj rush, rahlo piskanje, popačeni zvoki podobno kot pri iv koki, brez brenčanja, neki psihadeliku podobni učinki :) ful čudno ampak prijetno rečmo, euforije ni ampak le tak lep mood lift, zenice krožniki.

Ni neki kot so opeval, drug dan substanca skoraj ni imela več učinka tudi v velikih dozah, sledili so prividi in prisluhi, čeprav vse v mejah normale.

• 1 month later...

Danes sem v Mladini zasledila proglas na temo novih drog. Cela stran črna, zgoraj desno se vidi malo krivine in pa šarenica. In piše, "od široke zenice do črne zastave ni veliko" naredila agencija Pristop.

Kolikor vem, v Sloveniji še ni blo smrti zarad RC'ov? Ok, valda se opozarja, sam ta je kr na hard... kakšen komentar? Sploh ne vem kakšno je stanje in kakšne probleme(če) imajo uporabniki, me pa zanima.

Določeni Rcji so zelo nevarni, saj se gre za zelo potentne in zelo čiste stvari, folk pa ni navajen stem delat, sploh kaki benziči v prahu, js osebno si jih ne upam sploh naročit, četudi bi imel 0,001-0,002 tolerančno vago.

take količine se ne tehta ampak raztopi in pol dozira v mililitrih

• 2 weeks later...

Flubromazolam (ne flubromazepam!)=Najbolj fukjen benzič ka sm probu kdaj, več ko 0.5mg ne priporčam, povozi močne stimulanse ko za hec.Če mate drug dan šiht prosim prste vstran (dolg halflife), ker še kr pomalem briše spomin.To je bolj emergency benzo ko kej druga, je pa na načetku tak lep euforičen efekt sam ka ti nuca če se moreš pol skos brihtat da ne zaspiš.Good old etizolam je še zmeri number one.

Flubromazolam (ne flubromazepam!)=Najbolj fukjen benzič ka sm probu kdaj, več ko 0.5mg ne priporčam, povozi močne stimulanse ko za hec.Če mate drug dan šiht prosim prste vstran (dolg halflife), ker še kr pomalem briše spomin

Kolk pa ma razpolovni čas? Al ste to, da ma 'dolgega' odkril 'zajčki'?

glede na to, da je podoben triazolamu ima zelo vrjetno kratek razpolovni čas

Triazolam is a hypnotic with a short mean plasma half-life reported to be in the range of 1.5 to 5.5 hours

Edited by drogfart