mirza3 Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 (edited) Bom malo opisal svoje izkušnje in mnenja or raznih rcjih, ki sem jih poskusil, vrstni red je naključen (pač kot se jih spomnim) 2c-e - moj prvi psihedelik (mogoče nazaj gledano to ni blo najpametneje), ubisvu je zadeva super kar se tiče večine učinkov (vidni, slušni, sinastezija, ...) ima pa žal kar se mene tiče eno ornk slabost - cel čas tripa mi je bilo ogabno slabo. Bi še probal, če bi kje staknil ondansteron proti slabosti. Aja doza je bla 14mg. 2c-c - nič zelo posebnega, učinki niso premočni, stranski učinki tudi ne, dolgo se mi je zdel zelo dobra izbira za prvi psihadelik bk-2-b - preveč nepredvidljiv imo, mogoče bodo drugi iz serije boljši mdai - ta je neupravičeno na slabem glasu. ni noben nadomestek mdmaja, ampak deluje kot nekaj kar te na hitro spravi v dobro voljo brez posebnih stranskih učinkov 4-ho-met - super psihedelik z bolj rekreativne strani, nori vizualni učinki, ni stranskih učinkov, sedaj je to ta, ki ga priporočam kot prvega diclazepam - tko tko benzo, počasi prime in dolgo traja, učinki niso neki posebnega, recimo da je kul za nespečnost in da je kul ker je poceni etizolam - najboljši benzo kar se tiče price/performance trenutno na trgu, prime zelo hitro (idealno za pomoč pri bad tripih), ne traja dolgo, še kar evforičen flubromazepam - če ne upoštevamo cene, najboljši benzo na trgu, prime počasi, traja zelo dolgo, dokaj evforičen, zadnje čase tudi ne več tako drag etilfenidat - to + alkohol je poor mans coke, če dobivate neko sranje zmešano z bog ve čem je eph verjetno boljša izbira, zelo poceni, obstaja v obliki praška in kristalov (kristali naj bi bli malo boljši). nujno je da se ga ne snifa prepogosto, ker ti bo uničil nos. nizke oralne doze delujejo podobno ritalinu za učenje mxe - kr kul zadeva, meni najljubša nekje med 20-40mg, kjer še ni polne disociacije, se pa bolje spomniš reči iz otroštva, razmišljaš drugače, gledaš kot da bi imel oči za glavo. je tudi dobro proti bolečinsko sredstvo 5 in 6 apb - napisana skupi ker to je po moje edini pravi način uporabe, 75mg vsakega pa si dober za večer. meni je to najboljše od vseh mdmajev, mdajev, metilonov, mapbjev, ... zakaj? zelo trippy, ni neki ful stimulativno (čeprav to je hkrati razlog da nekaterim ne paše), dolgo trajanje, ne povzroča mi nobenih stranskih učinkovl. vsak zase nista niti približno na isti ravni 5-apdb - velja vse kar za mdai Edited March 19, 2014 by uncle_bud boldal za preglednost Quote Link to comment
mirza3 Posted March 16, 2014 Author Report Share Posted March 16, 2014 (edited) 4-fa meni najbolj všeč nekje med 80 in 100mg, taka doza deluje kot nekak sproščujoč stimulant, poveča družabnost, ... hkrati pa ni opazno da bi bil zadet (zenice mi ostanejo normalne na tej dozi). nekateri imajo radi višje doze, kjer pridejo serotoninski učinki bolj do izraza, jaz v takih primerih raje vzamem enega od benzofuranov. slabost je ta, da kar dolgo po zadnji dozi težko zaspiš 2-fma tak dolgočasen stimulant, ni rekreativen, je pa kul za opravljat kako delo/učenje, malo bolj evforičen od 2-fa, malo nižje doze, malo dalj traja, overall boljši price/performance 25i-nboh nboh verzija 25i-nbome, ni kj velik za povedat, če vam je všeč tisti, vam bo tudi ta 25c-nboh podobno kot prejšnj s tem da meni osebno ima 25c lepše vizualne učinke lsz skoraj enak kot lsd (dvomim da se loči v double blind testu), če vam je všeč lsd vam bo tudi to, sedaj se je še pocenil in zna biti cenejši od lsdja al-lad še en lysergamid, meni osebno najboljši, učinki so nekako podobni lsdju, ampak z lepšimi vidnimi učinki, praktično nemogočim bad tripom, trenutno je veliko pomanjkanje in ga je težko dobit, novo sintezo pa skoz prestavljajo za en teden aja pa traja 6-8h torej manj od lsdja mpa - sranje, kva je boljši stimulans kot to 5-mapb meni osebno slabši od apbjev, traja malenkost manj in ni trippy (ubistvu nekje podobna razlika kot mda vs mdma), še vedno kar kul, še posebej kombiniran s psihedeliki. nekateri na internetu poročajo o hudih comedownih, jaz osebno nikoli nisem imel težav 6-mapb zlo podoben 5-mapb, malo bolj stimulativen, ampak trenutno je reč absolutno predraga... ko bo stal tam nekje kot 5-mapb bi se znalo začet razmišljat o kombinacijah 3,4-ctmp - na papirju super, v praksi sranje ali ni naredil nič ali mi je pa nabil srčni utrip in še vedno ni imel nobenih umskih učinkov 5-meo-dalt - sranje imo, obstaja še 4-aco-dalt, prihaja 4-ho-dalt in dalt, vsi te naj bi bili boljši pyrazolam - dober benzo za dejansko anxioznos, rekreativni potencial = 0 o-desmethyltramatol - kr dobra reč dokler se je še dobila Edited March 19, 2014 by uncle_bud boldal za preglednost Quote Link to comment
mirza3 Posted March 16, 2014 Author Report Share Posted March 16, 2014 (edited) mebroqualone - ni vredn denarja k ga hočejo zanj, prešvoh + prekratko trajanje ah7921 - 80% moči morfija, dobr za bolečine, rekreativni potencial tko tko pomoje bo to vse? Edited March 19, 2014 by uncle_bud boldal za preglednost Quote Link to comment
mirza3 Posted March 16, 2014 Author Report Share Posted March 16, 2014 če bi kdo dodal še kake svoje bi bilo super predvsem te razne 3-mmc in podobne fore o kjerih nimam pojma Quote Link to comment
niqi Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 (edited) 4 ho met - imam podobno izkušnjo, lepi in prijetni vizualni učinki, ful močan afterglow, ni stranskih učinkov, dost lahek trip za hendlat ostalo pa kdaj drugič ker moram malo premisliti ... Edited March 19, 2014 by uncle_bud boldal za pregledesnost Quote Link to comment
mirza3 Posted March 19, 2014 Author Report Share Posted March 19, 2014 ti kar, da bo čim več izkušenj na kupu Quote Link to comment
mirza3 Posted March 21, 2014 Author Report Share Posted March 21, 2014 etilfenidat 25mg tablete - eden od vendorjev je delil zastojn vzorce, pa sem vzel, pač etilfenidat kot etilfenidat, če vam je všeč, vam bodo tudi te tablete, doza je po občutku nekje prava (niso 10mg niti 50mg, da pa niso slučajno 22mg ali 28mg pa ne trdim), probal zaenkrat samo oralno, oblika je pač standartna za te rc tablete, barva modra... zlo podobni 1mg etizolamom po velikosti in črtici za razpolovit na sredini, modra je malo drugačna... lahko dam slike če koga res zanima, obstajajo 50mg tablete ki pa jih nisem videl/probal, cenovno se bolj splača dat tistih 20e za tehtnico (za etilfenidat ne rabite lih neke natančnosti) in kupovat prašek/kristale (kristali so malo dražji, ampak imo boljši (mogoče drugo razmerje izomer (čeprav nisem še videl, da bi kdo prodajal takega v samo eni izomeri... eni so imeli testno, pa je bilo baje predrago glede na učinek)? placebo? kdo bi vedel... itak je pa stvar poceni v vsakem primeru) dalt - istočasno dobil še vzorec tega, samo čakam še par dni, ker imam še toleranco na psihedelike, pa ne bi rad zarad tega pokvaril rezultatov.. če je podoben 5-meo-dalt pol je bv, samo upajmo na najboljše... bili so tudi vzorci 4-ho-dalta, ki sem jih pa zamudil, v prodajo vprašanje če pride, ker je baje glede na učinek draga sinteza, čeprav 4-aco-dalt jim je uspelo zrihtat za normalno ceno (ze UK legal stvar vsaj, kjer maš rc lysergamide, ki so vsi dragi in nbxx zadeve, ki so poceni, ampak tud edini psihedeliki, ki redno ubijajo ljudi.... ostalo je pa vse itak redko, zanič, oboje.... ok, je še amt da bomo pošteni ) Quote Link to comment
mirza3 Posted March 21, 2014 Author Report Share Posted March 21, 2014 pa če je kdo probal stvari kot so diphenidine in methoxphenidine, .... Quote Link to comment
niqi Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 pa ti si probal več stvari kot jaz, honestly, neki ful novi-novi rcji me niti ne mikajo, ker sm itak že sprana pa imam občutek, da če si spran for life, rcji tut mal drgač delujejo, kokr na normal userje. pa a te nove stvari so bl psihadelične, poživila al ketamin-methoxy alike? Quote Link to comment
uncle_bud Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Da pokrijem malo moje izkušnje z beta ketoni. 4-MEC Največja bedarija med katinoni. Peče, ful močan body load in sumljiv rush. Lahko bi se opisalo tudi: potegneš lajno in se usedeš, ker se slabo počutiš. Disforija zagotovljena. Ena izmed stvari, ki jo z veseljem zabrišem v kanto če mi prečka pot. Pojavila se je ko je zmankalo 4-MMCja 4-EMC (posnifano) - Malo manjša bedarija vendar vseeno ni vredna vnosa v zdravo telo. Še ena izmed tistih, ki te pripravi do tega da si zeliš nekaj kar neboš nikoli dosegel namesto da ti da kaj uporabnega. MDPV (posnifano, oralno) - Izredna stimulacija. Overstimulacija. Evforično vendar nevarno. Pri zlorabi psihoza zagotovljena. Ne priporočam ukvarjanja s tem, izredno nevarno. NEB (posnifano) - Eden izmed redkih katinonov, ki ti da nekaj uporabnega. Izredno prijeten, komunikacija is a pleasure, prijeten rushing, rahla underlying euforija. Butilon (oralno) - Tako-tako; Značilen b-k body high. Pri meni se je potem pojavila disforija. Na koncu mi je bilo žal, da sem ga vzel. Etilon (oralno) - Zanimiv zelo basic občutek ugodja. Vendar z izrazito stimulativno noto Lahko bi mu rekel primitivni metilon. Metilon (oralno) - Zelo evforičen, močan body load, če naložiš več kot 2x se vsi evforični učinki izgubijo, ostane samo še neverjetna spranost. Pentedrone (posnifano) - Stimulativno, prikrit občutek dobre volje in streznjenosti. Vedno sem ob uporabi naletel na nepojasnjeno bolečino v prsnem košu in razbijanje srca, ki ga je nemogoče ignoritati. 4-FMC (posnifano) - Značilen "fedron" rush vendar dokaj neuporaben. Pasalo mi je sedeti na stolu pri miru z zaprtimi očmi in početi popolnoma nič. Rad bi opozoril, da se je moj nivo tolerance na beta ketone, v obobju uporabe zgoraj omenjenih substanc, gibal med zmerno do visoko tako, da je treba to všteti v račun. Po vsem tem lahko povem, da katinoni dajo primitivne občutke ugodja in stimulacije. Če se jih uporablja zmerno so lahko zelo uporabni/zdravilni vendar pri redni uporabi se situacija obrne in povzročijo veliko škode psihične in fizične škode. Nekateri izmed njih so izredno zasvojljivi (depends on the person). Še vedno pa je zame med najboljšimi 4-MMC. Od vseh možnih novih variant katinonov se mi trenutno po izkušnjah uporabnikov in branju po forumih zdi da je lahko a-PVP dosti ok. Will report here how it went. Quote Link to comment
niqi Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Pri butilonu bi dodala, da je rush podoben metilonu, ampak ful dlje drži 12 - 16 + ur! Pa utrudi te. Ko rush mine se naveličaš. Quote Link to comment
uncle_bud Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 (edited) Dvomim da je snov, ki si jo zaužila kot butilon res butilon razen če govoriš, da drži 12-16 ur in si ga vmes večkrat dozirala - potem je možno. Butilon se lahko po odmerkih in dolžini trajanja učinkov primerja z metilonom. Prosim preveri svoje substance preden širiš napačne informacije. Če preveriš www ugotoviš da vsi viri navajajo trajanje učinkov okoli 5 ur ; Edited March 24, 2014 by uncle_bud Quote Link to comment
mirza3 Posted March 24, 2014 Author Report Share Posted March 24, 2014 pa ti si probal več stvari kot jaz, honestly, neki ful novi-novi rcji me niti ne mikajo, ker sm itak že sprana pa imam občutek, da če si spran for life, rcji tut mal drgač delujejo, kokr na normal userje. pa a te nove stvari so bl psihadelične, poživila al ketamin-methoxy alike? Maš vse možno, edino rc barbiturata še nisem videl (ok, nisem tudi blazno iskal), tudi opiate (dva, ki sta bla že omenjena - ah-7921 in o-desmethyltramadol (analogi obeh so v razvoju, neki bolj rekreativnega od ah-7921 in neki nepatentiranega od odmt (neka farmacevtska firma ga je patentirala kot zdravilo in se ga od takrat rc vendorji bolj izogibajo)) + razni analogi fentanila (samo jaz se s takimi supermočnimi ne bi igral... ker to se hitro konča smrtno) + sigurno še kaj. Cbd1/2 agonistov je tud ful, samo me niso nikol vlekli... mislim če mi že trava ni glih, zakaj bi mi pol to blo (pa spet, dosti tega je aktivnega v zlo nizkih dozah, sicer načeloma ne umreš, si pa par ur želiš da bi). Psihadelikov/stimulanosov/disociativov/mdma in mda imitacij/benzotov je pa cel kup.... od ogromno sranja, do par super stvari.. če te za kjerega bolj točno zanima vprašaj, še posebej za tiste, ki so bili tu že napisani. Meni najljubši psihedeliki so: - al-lad (če ti rata dobit, ali če se izkažejo govorice o novi seriji zelo kmalu za resnične) - 4-ho-met Stimulansi: - 4-fa (eni bi to dali med mdma imitacije, je nekje na meji) - 2-fma - eph (ne prepogosto, če ne reci adijo nosu) Disociativi: - mxe (ta je itak všeč praktično vsem, ki so ga probali) Mda/mdma imitacije: -5&6 apb kombinacija za mda -5-mapb + 2-fma + 4-ho-met/5-meo-mipt (mešanica pobrana z bluelighta, doze 100mg:25mg:par mg (če je 4-ho-met lahko tudi več, samo to je pol že psihedelik + mdma)... ideja je, je razmerje sproščanja serotonina, dopamina in norepinefrina pri 5-mapb bolj v prid serotonina, 2-fma to popravi, tryptamin pa doda 5hta1 aktivacijo) O benzotih pa že mava temo Aja, nekateri od teh so nelegalni v slo, tolko v informacijo @uncle_bud: Super, mamo še par novih snovi, od tega bi jaz probal mogoče mdpv (samo si ne zaupam, da ne bi pojedel cele vrečke, lol) in metilon. Nobenega toliko, da bi šel kupovat, še posebej ker nista več legalna.... če bi dobil zastojn pa. Je probal kdo diphenidine, methoxphenidine, 3-meo-pcp, 3-meo-pce, karkoli ostalega? Quote Link to comment
uncle_bud Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Bom kmalu dodal še ostale. Pri MXE bi dodal, da mnogim ni všeč, ker je totalna bolnica. Preveč disociacije, deluje strupeno + težave z ravnozežjem in mišljenjem po uporabi. So prijatelji sprobali 3-meo-pcp pa jih bom prašal in zapisal tukaj. Nekaj malega ga imam tudi sam vendar trenutno nimam časa za eksperimentiranje :) Quote Link to comment
chopstiX Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Kaj to pomeni preveč disociacije? Quote Link to comment
mirza3 Posted March 24, 2014 Author Report Share Posted March 24, 2014 (edited) Bom kmalu dodal še ostale. Pri MXE bi dodal, da mnogim ni všeč, ker je totalna bolnica. Preveč disociacije, deluje strupeno + težave z ravnozežjem in mišljenjem po uporabi. So prijatelji sprobali 3-meo-pcp pa jih bom prašal in zapisal tukaj. Nekaj malega ga imam tudi sam vendar trenutno nimam časa za eksperimentiranje :) Koliko so pa vzeli ljudje, ki so imeli negativne izkušnje?. Imo je prava stvar nekje 20-40mg (za prvič raje 20mg... če ti čez 1h ni dost vzemi še 20), sploh za začetek. Si dobre volje, bolj zgovoren, čutiš rahlo disociacijo (zame je to malo drugačen občutek pri premikanju, malo drugačen pogled/sluh), spomniš se blazno starih spominov, še vedno lahko funkcioniraš dokaj normalno, .... Aja, če ga snifaš je imo malce bolj stimulativen. Nad pa bi se kr strinjal s tem, če si ne želiš/nisi pripravljen na orenk disociacije, bv, oziroma delaj kar ti paše, samo če vzameš za prvič neko ogromno dozo, ne bit presenečen, če se izkaže za premočno. 3-meo-pcp sem pa od drugih slišal, da je še lažje vzet preveč (aktiven v nižjih dozah + dolg half life) in imet negativno izkušnjo + mu manjka nekaj magičnega, kar naredi mxe kul. Tko... bolj za hard core ljubitelje disociativov. Za diphenidine je pa baje spet težko zadet pravo dozo, ker gre nekako tako.. nič ... nič .... nič ... ok ... preveč. Pa naj bi ubil nekoga z bl (nisem se spuščal v podrobnosti o dozi in/ali mešanju z drugimi rečmi). Za methoxphenidine naj bi bilo pa podobno, s tem da so doze malenkost nižje in da če zadaneš pravo je boljši občutek kot pri prejšnjem. 3-meo-pce in ostala eksotika pa nimam pojma. Aja je še 4-meo-pcp, ki naj bi bil tudi dober, samo so doze dokaj visoke, prvi batchi so bili sranje (60% čistost), cena, ... Zanimivo bi bilo prebrad tudi izkušnje s katerim od milijonov cbd 1/2 agonistov (nadomestki trave) in 2-methy-2-butanolom, ki naj bi bil blizu etanolu, ... Edited March 24, 2014 by technolog Quote Link to comment
alien Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 (edited) mxe 50mg + 50 čez 1-2h nablojenost, zmeda, pozabljivost, težave z ravnotežjem, drug dan maček, težave z ravnotežjem, težave s spominom še 10 dni v primerjavi s ketaminom je ful slabš oziroma manj čisti high, dlje traja in ko spusti pusti posledice naslednji dan mdpv pa odsvetujem ker predolg traja da prideš k seb pa zlo hitr sprož psihozo Edited March 24, 2014 by uncle_bud boldal za preglednost Quote Link to comment
uncle_bud Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 (edited) Kaj to pomeni preveč disociacije? Tako kot je povedal alien. Pač totalna odtujenost od telesa, misli letijo nepovezano, pač zmešnjava velika. Kakor da bi bili vsi signali pomešani med seboj oz. napačno zvezani Hočeš premaknit levo roko gor se premakne desna noga dol in ob tem se spomniš kaj si jedel na določen dan ko si bil star 3 leta. Frightening Edited March 24, 2014 by uncle_bud Quote Link to comment
mirza3 Posted March 24, 2014 Author Report Share Posted March 24, 2014 (edited) To je preveč, 100mg mxeja je za hardcore ljubitelje disociacije, ne za nekoga, ki sploh še ni zihr, če mu je všeč tak občutek. Grem stavit, da bi nižja doza bila prijetna mngogo večim ljudem. Tbh, ni mi jasno zakaj takoj rinit v visoke doze (dražje, več stranskih učinkov, nabijaš toleranco za bv, ...), poskusi najprej z majhno, da vidiš, kako se odzivaš na to. Itak si kupil 1g (po manj se ni/se ne prodaja afaik) in lahko komot probaš najprej nizke, če ti je všeč, pa malo višje. Mislm, a alkohola za prvič tudi spiješ celo vodko? Lsdja vzameš 1mg? ... Recimo pri nižjih dozah se premikaš normalno (malo je hecen občutek, ampak bolj kot zanimivost ne kot prej opisano), stari spomini so še vedno zelo dostopni, vidiš/slišiš malo drugače (vid kot bi bile oči malo za glavo, sluh nekako oddaljen), si dobre volje, manj čutiš bolečine, .... Par dni po uporabi ima še nek antidepresiven učinek, namesto da bi mel negativne učinke, ... Daljše trajanje je pa itak dvorezen meč, če vzameš preveč, si v riti, če lepo zadaneš dozo, je pa super + ceneje. Čim bolj se navadit uživat v nizkih dozah, telo in denarnica vam bosta hvaležni (to mislim nasplošno za vse psihoaktivne snovi). Aja, glede MDPVja, saj zato ga jaz ne upam probat, tistih par, ki jim je uspelo nadzorovati doze, pravi da je kul (eni celo uporabljajo po mg ali dva za učenje), ampak večina poje celo vrečko in to se pač slabo konča. Edited March 24, 2014 by mirza3 Quote Link to comment
mirza3 Posted March 25, 2014 Author Report Share Posted March 25, 2014 Phenibut - nisem sicer ziher a to šteje pod rcje al ne, ampak vseeno. Kar kul zadeva za spanje, rabi zlo dolgo da prime (tudi po par ur), spite dolgo in se orenk spočijete. Moje doze so bile nekje med 2 in 3g. Rekreativnega potenciala nisem opazil. Pa pozor, deluje samo par dni zapored, potem je treba narediti pavzo in ne povišati doze. Če greste takrat višat dozo in ga tako jeste recimo teden ali 2 ste že odvisni. WD je pa podoben kot pri ghbju. Če uporabljate parkrat na teden ni teh težav. Velja tudi paziti z alkoholom, ker en drugega potencirata in ima reč dolg half life. Quote Link to comment
niqi Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Dvomim da je snov, ki si jo zaužila kot butilon res butilon razen če govoriš, da drži 12-16 ur in si ga vmes večkrat dozirala - potem je možno. Butilon se lahko po odmerkih in dolžini trajanja učinkov primerja z metilonom. Prosim preveri svoje substance preden širiš napačne informacije. Am, naložila sem 0,2 kolega 0,6 ob 18.00 in je do osmih zjutri bobne igral, mene je držal kr dolgo, ko sem snifala, sem pa mešala z metilonom, sam čist mal mn 0,1 metilon. On je pa na clean, brez tolerance. In sm 100% da je b1. Quote Link to comment
alien Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 jst sm probal butilon sam se ne spomnem doze ampak majhna sigurno ni bila ker takrat nobena droga ni bila v majhni dozi. držal je ene 2-3 ure, pol sm pa 4 fa čez ker je blo brezveze. to je blo pa 2009 al 10, ne vem več tko da 12 ur sigurn ni držal Quote Link to comment
mirza3 Posted May 9, 2014 Author Report Share Posted May 9, 2014 (edited) dalt - mi je uspelo probat tist vzorec in lahko povem, da so doze do ~40mg neaktivne/skor neaktivne 6-apdb - zlo podobno 5/6-apb, še največja razlika je v trajanju (6-apdb traja malo manj) in dozi (6-apdb ima za kako tretjino manjšo) Edited May 9, 2014 by mirza3 Quote Link to comment
mirza3 Posted May 17, 2014 Author Report Share Posted May 17, 2014 No saj verjetno je zelo neumno vprašanje, ampak je mogoče nekomu po kakem čudežnem naključju uspelo poizkusit 5-MAPDB, ki se je začel prodajat pred kratkim? Quote Link to comment
mirza3 Posted May 17, 2014 Author Report Share Posted May 17, 2014 No če koga slučajno zanima, na enem tujem forumu mi ja uspelo najti, človeka, ki je poizkusil 5-MAPDB. Pravi da je še najbolj podoben učinek kot pri 5-apdb, se pravi kul, če hočeš ležat v postelji in uživat, manj kul če hočeš kaj počet. Quote Link to comment
uncle_bud Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Tole kopiram od uporabnika mirza3:Nifoxipam - oziroma 3-hydroxy-desmethylflunitrazepam, še en nov benzo. Na bluelightu je že en trip report - http://www.bluelight...sedative-warmth . Po govoricah se zna zgoditi, da se prikaže že dokaj kmalu.Isopropylphenidat - podoben metil in etilfenidatu, s tem da je namesto metilne/etilne skupine gor izopropilna. Veliko več informacij je na https://pdfshare.it/doc/2HVAIH54J . Možno je tudi, da tole ni edini sorodnik etilfenidata, ki ima možnost prihoda na trg.bk-mpa - bk verzija mpaja, baje naj bi bila podobna originalni. Quote Link to comment
mirza3 Posted May 18, 2014 Author Report Share Posted May 18, 2014 To sicer še niso rezultati preizkusa, ampak zna se zgoditi, da v kratkem dobim kaj izmed naštetega - allylescaline, 2c-p, 3-meo-pcp, 4-ho-mipt, amt, mdpv, 2-fa, .. ali pa nekaj čist šestega Quote Link to comment
mirza3 Posted May 26, 2014 Author Report Share Posted May 26, 2014 5-meo-mipt - raje ne povem preveč, ker ga nisem probal samega ampak skupaj z al-ladom in lszjem + doza je bila nizka (točno težko povem ker mg tehtnice pač niso tolko natančne, ampak pomoje je bilo skupno okoli 10mg... itak kaj več ni moglo biti v vrečki, ker je originalno bila okoli 30mg, pri mojem poskusu pa skoraj prazna)... Vzel sem v dveh približno enakih dozah najprej skupaj s 150ug al-lad, par ur kasneje še eno in 300ug lsz... Kaj naj rečem spremenil je predvsem vizualne učinke al-lada in lszja iz bolj ostrih lysergamidastih v bolj razmazane (kolikor jih ima sploh smisel opisovat, ker dvomim, da vsi doživimo iste), mdma like učinkov nisem opazil, bodyloada tudi ne. Se je pa pojavil en zanimiv umski učinek - v glavi sem mislil dokaj normalno in točno vedel kaj želim povedati/napisati.... ven je pa prišel kr en zmazek. Če ste brali kako knjigo, kjer avtor piše po toku zavesti (te so bli pomojem itak vsi zadeti med pisanjem ), bilo je nekaj takega. Kar zanimiva snov, bo treba sprobat še kdaj. Quote Link to comment
mirza3 Posted June 7, 2014 Author Report Share Posted June 7, 2014 2-fa - podoben 2-fma z nekaj pomembnimi razlikami. Kot prvo ne traja niti približno tako dolgo, kot drugo, ko sem na vrhu napisal, da je 2-fma bolj evforičen sem se ozmotil. Oziroma odvisno kako vzameš. 50mg 2-fma bo bolj euforično kot 50mg 2-fa, ampak pri 2-fma prideš do neke meje, kjer večja doza samo podaljša trajanje in stranske učinke. Pri 2-fa pa je ta meja višja in ga torej lahko vzameš več. Zdaj za delo/učenje je imo 2-fma še vedno boljši, ker te pride ceneje. Za zabavo bi pa znal biti 2-fa kar kul, še posebej, če hočeš bolj klasičen stimulans in ne rahlo posebnega 4-fa. Quote Link to comment
hugo Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Ok, končno sem mel čas sprobat al-lad ta vikend. (1 znamko) Naj povem, da meni niti malo ni blo podobno LSD-ju. Telesni občutek ful brezvezen, podobno kot 5-meo-mipt - neki zategovanje pa ne veš kam bi se dal. Vizualni učinki zanemarljivi oz. nezanimivi. Spiritualne komponente ni. Skratka nima smisla, tu se poslavljam od rc-jev. Back to nature. Quote Link to comment
Recommended Posts