Jump to content

LSD trip report


Recommended Posts

S frendom se odločiva mal popestrit dan na plaži. Najdeva en miren kotiček si nardiva lepo senco in najprej spijeva vsak eno dozico 2cbja. Kao bova na izi :) po eni uri ko nič ne prime ugotoviva da sma nardila začetniško napako ker sma se prej fajn najedla za zajtrk hehehe... ok dobr da mava sabo še tripe (kolesarji) najprej še mal razmišlava a bi celega al mn pol pa vzameva vsak celga ker so baje bl švoh.

no po kšni uri za zaprtimi očmi že vidim neke organske spreminjajoče se oblike fajn fajn... ležva v senčki s pogledom na morje nikjer nobenih ljudi samo butanje valov in šumenje vetra torej perfect setting :) počasi začnejo te oblike dobivat še barve in morfajo hitreje in hitreje. za zaprtimi očmi je cel žur vidim fraktale mavričnih barv in ves čas stilizirana zvijajoča plešoča ženska telesa :blushes: vmes jih zamenjajo hobotnične lovke mavričnih barv... počasi postajajo zanimivi tud oblaki ki konstantno spreminjajo oblike in se pretakajo drug v drugega. vmes greva v vodo in oba uživava kot majhna otroka. toplo morje naju objema kot neka mehka prijetna snov... plavanje in vrtenje v vodi še nikol ni blo tk zabavno :D frend je blazno fasciniran nad kamni in skalami :P ko naju začne hladit greva spet vn. hoja po ostrih skalah je sicer mal težavna ampak nekak gre... sušim se na soncu in sploh ne čutim vročine tk da se po 15 min prestavim rajš v senco. tm nadaljujeva debate občasno naju popade neobvladljiv smeh sam da pade kaka fora :hihi:

ugotavljava da sva točno tam kjer morava bit v tem trenutku vse je good.. v enem momentu so povsod kjer pogledam na nebo take mejhne kratke mavrice :grin: spet pogledam oblake zgleajo kot bi jih prekrila tanka plast čipke v kateri se skos spreminjajo taki tribal vzorci, pod to plastjo pa sami zase plešejo oblaki. v drugi gruči oblakov pa 15 minut opazujem ženska in moška telesa ki se nežno prepletajo in valujejo... cel oblak pornič :D vmes greva spet v vodo in ko ležim mrtvaka mam filing kot da sem z rokam in nogam "priklopljena" na morje (matrix scena). Vmes postaneva lačna in hvalabogu mava sabo dimlen sir in kruh. Hrana res paše in v tistem trenutku je to spet vse kar potrebujeva in zadovoljna s to ugotovitvijo pojeva skoraj vse :) Trip lepo počasi spušča, barve niso več tok intenzivne in počasi se umirjava... Na plaži ostaneva dokler ne zaide sonce.. Vseh božanskih občutkov tistega dneva niti ne znam opisat... ma tripali na morju bomo še verjetno še malo več ali močneje.

Naslednji dan oba rahlo utrujena malo manj govoriva in cel dan na izi chillava...

Edited by Nioma
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.