Jump to content

OZORA ~400ug LSD+ ~400mg mdma trip report


Recommended Posts

Predgovor

Količine ne morem ocenit ker sem tokrat prvič tripal v skoraj popolni odsotnosti trave in je bilo vse čisto drugače kakor sem bil vajen pred tem. Do sedaj sem konzumiral lsd vedno pri komu doma v kombinaciji s ful trave kar je rezultiralo v potenciranju zadetosti do te mere da smo običajno lahko le ležali in poslušali psytrance tok časa da je trava tok spustila da smo lahko zvil novo. Buda trip pomoje ni prijel v celoti, tako da ne vem kolikšna količina acida je dejansko delovala. Report je dolg zaradi veliko dogajanja in ne zato, ker bi na široko opisoval stvari.

 

Uvod

Osnovni plan ozore je bil dobiti kvaliteten meskalin, ki pa ga kljub tabli I NEED MESCALINE ob šotoru nisem uspel dobiti :( tako, da sem bil prisiljen poseči po LSDju 3 dni prej kot sem načrtoval.

 

Trip report

Misel na LSD se mi je pojavila nekje okoli ene ure popoldne in dve uri kasneje sem v družbi dveh natripanih kolegov v senci na zelenici pod ogromnim drevesom začel z nalaganjem.

 

Malo čez 15h sem pojedel ¾ kartončka Buda 330ug, si dal na glavo slušalke, se ulegel nazaj in čakal približno eno uro. Vmes sem pomoje za slabe pol ure zadremal ker je bilo še zgodaj. Ker po eni uri nisem čutil skoraj nič, LSD me vedno prime po dobre pol ure, sem pojedel še preostalo četrtinko. Čez pol ure, še vedno brez efekta, mi reši življenje RBW in mi da iz svoje zaloge pivnik Dalaj Lama 200ug. Iz previdnosti sem pojedel le polovičko, ker nisem upal tvegat da bo prejšni pivnik prijel z zamikom, ker potem bi bil v pizdi (530ug naenkrat bi bilo najbrž malo preveč glede na to da sem lsd jedel nazadnje lansko poletje). Takrat je bila ura okol pol petih in počasi smo vsi trije se odpravili proti tušem.

 

Stojimo v vrsti na soncu 35°C, nebo brez oblakov in sonce švasa v glavo na polno. Takrat sem prvič začutil šamar od LSDja. Jaz sem stal v drugi vrsti kot frenda, ker sem menil da bom tam prišel prej na vrsto. Dogovorjeni smo bili da se dobimo nad main stageom, to je 5 min stran od tušev. Zakaj se nismo dobili pred tuši ne vem, ampak takrat se nam je zdel main flor enostavnejša rešitev. Med čakanjem v vrsti sem dojel da imam v ruzaku med majco, deodorantom in parim drugim pizdarijam odprt šampon in vse lepljivo od njega. Pod tušem sem hotel majco umiti, a sem zadevo le poslablšal, ker se je začelo vse skupaj peniti in me je nehalo zabavati po 10ih sekundah. Rečem fuck it, bom pol in svež zapustim ‘’kabino’’. Moje predvidevanje se je uresničilo in res sem prišel izpod tuša dosti prej kot frenda, zato sem se odpravil na dogovorjeno mesto. (frend me je med branjem tega opomnil da je blo mal drgač, sam fak it, zame je blo tko :D ) Počasi pridem tja in praktično v istem trenutku zaslišim v dolini z main stagea komad Halucinogen - Gamma goblins pt 2. To je edini komad ki ga poznam po naslovu iz psytrancea in tudi edina glasbena želja ki sem jo imel za celotno ozoro in komaj sem verjel da je možno da slišim to v trenutku ko me prijema LSD. Začel sem se spuščati z hitro hojo, končal pa sem v prizadetem neenakomernem teku, presenečen sam nad sabo da se nisem razbil ko pička. Pridem na flor, LSD že dobro dela, vse je fakin awesome, gamma goblins sedejo ko budali šamar. Čez 10 min se je komad končal, jaz pa sem odšel nazaj na dogovorjeno mesto. Normalno, tam ni blo nikogar od mojih, ker je pač verjetnost da se uresniči plan, ki ga splanirajo trije natripani, manjša od 1:10. Usedem se na tla, pojem še preostalo polovičko in si odlomim od nekje pol gramskega mdma kristala stran ⅕ in nagonsko pojem večji del, manjšega pa spravim za pol. Zakaj? Ne vem. Začnem se razgledovati po dolini pod sabo. Par tisoč ljudi na main floru je bilo iz take razdalije videti kot nek organizem, celota, ki se sinhrono giblje po zakonih psytrancea. Vse je migetalo, vse je bilo živo, vse povezano med seboj. Kristalno čist zvok ni prihajal iz zvočnikov ampak je bil produkt celotnega dogajana. Vedno bolj se mi je vse dozdevalo, da pripada dogodek neki višji sili, ki nima ne vzroka, ne cilja, ampak preprosto je. Ni je moč izključiti, lahko se le stopnjuje ali zmanjšuje.

 

Po minuti razmišljanja ugotovim da bi bilo dobro jit še enkrat pod tuš dobro umiti majco ker je lepa plus počasi mi zmanjkuje oblek, kar je slabo, glede na to so še 3 dni do konca. Grem v vrsto, pridem na vrsto, grem pod tuš, mrzla voda me malo strezne in spet se mi je nehalo dati umivat majco praktično takoj ko sem jo zmočil. Zapustim tuš in se odpravim proti šotoru. 10 minut kasneje prispem do šotora, pozdravim francoske sosede in začnem z najtežjo misijo tistega dneva: razpakirat šamponast ruzak in ugotovit kam bom dal svoje stvari. To je bila vseprej kot lahka naloga saj sem vsak plan opustil po parih sekundah in čez nekaj trenutkov sem mel ful svojih stvari razfukanih okol šotora. Kaj rabim, kam bom dal to, kaj bom pol, vse to se je istočasno odvijalo v moji glavi to je bil hkrati razlog da sem potreboval skoraj 10 minut da sem prestavil nekje 5 stvari iz ruzaka v vrečko. To je bilo: japanke, ležalka, droge(mdma, skank, filtri, rizle, vžigalnik). Dam sušit majco in ruzak čez šotor na sonce (zajebana stvar ko so zakoni fizike popačeni).

 

Naslednja postaja: frend JMCP 10 minut stran na drugi strani kempa. Dam si brisačo za vrat ker sem švical ves čas in se odpravim s črno vrečo za smeti v rokah proti cilju. Pridem do njihove baze in mi JMCP pove da še ni šel spat od učeri in da bo še mal ležal v šotoru. Mal sva debarirala (al pa sem sam jaz govoril, sej ne vem), pol sem se pa začel družit z njegovimi treznimi frendi ki jih nisem dobro poznal. V takih primerih sta običajno možni 2 stvari: al je natripana oseba tečna in najeda za popizdit, al pa je zabavna za gledat. Jaz sem imel sam zase filing, da sem nemoteč člen in ne najedam nobenmu. To je bilo tudi prvič v tistem dnevu da sem bil kolikor tolk v gozdu. Nekaj časa sem ležal na hrbrtu in opazoval kako ves gozd diha z mano v miljonih barvah, ki se pretakajo z vetrom. V glavi sem imel misel da je drevo res umetnina narave. Čez 15-20 minut sem se odločil da grem poiskat labirint ki je narejen v koruznem polju. Poberem vrečo in odšetam. Čez 100m se spomnim da sem pozabil ležalko, se vrnem nazaj in spet grem. Mogoče je na tem mestu vredno omeniti, da me že od otroštva močno fascinirajo crop cricles. Prvi dan sem našel labirint takoj in tudi ves čas sem vedel kje je, ta dan sem pa prehodil praktično cel tist del kjer bi moral biti pa ga ni bilo. Pridem do nekega random koruznega polja in se odločim da bom sledil robu ker bom tako ziher našel labirint. Aja, imel sem sabo še mp3 predvajalnik, gor pa glasbo iz ene igre za super nintendo ki sem jo v otroštvu igral ful časa. Malo sem imel pomisleke glede slušalk, ker nisem videl nobenega da bi jih imel in nisem hotel izpast čuden, ampak sem se le odločil, da me boli kurac in itak noben ne bo opazil v poplavi vseh nenavadnih stvari okoli mene. Muska me je skoraj poslala v drug svet. Občutek sem imel da sem na neki ful carski pustolovščini in ker se je pokrajina okrog mene hitro spreminjala (rob koruze, trava, rob gozda) v skaldu z razgibano glasbo, sem, če sem se dovolj prepustil, dobil občutek da sem res nekje v igri. To je sicer trajalo samo par trenutkov, ampak cilj je bil dosežen, ker sem imel to v planu za tripat. (komadi:

,
,
)Pridem do konca poti, ugotovim da hodim v napačno smer (spet), se obrnem in grem nazaj po isti poti. Poslušam še
in ob poslušanju orgazmiram all over the place. Bilo je kot bi imel vsak ton točno določeno mesto kamor mora pritisniti in dejansko sem s celim telesom občutil komad. Če sem delal z rokami gibe pred sabo po zraku je ostajala pred mano meterska sled ki je po 2h sekundah zbledela. Dam dol slušalke. Grem še malo naprej po drugi poti in KONČNO najdem labirint. Grem noter in srečen šetam po neskončni poti in opazujem sončni zahod. Sonce je bilo nekje 20 min pred zahodom, a tik nad vrhovi koruz. Pogled na to je bil neopisljiv. Dobesedno lepo za zjokat. Gledam tist in pomislim da mi v tistem trenutku manjka ena ženska s katero bi lahko to gledal. In ker je pač ni bilo, sem šel forever alone naprej.

 

Ura je nekje 20:30. Od zadnjega verbalnega srečanja z resnično osebo je minilo že več kot eno uro in to je bil razlog, da sem izgubil občutek za to koliko sem v resnici zadet. Sam sebi se nisem zdel, zato sem se odločil da bom zvil jolo. Hočem zvit, a ni čikov. Ok, bom zatežil prvemu ki ga srečam. Grem 1 ovinek naprej s hitro hojo in zagledam pred sabo 2 osebe. Hello, do you have a cigaret? Bila sta en tip, mal mlajši od mene in ena ženska, dost mlada z velikimi očali, kar mi je preprečevalo da bi lahko ocenil starost (nekje do 30). Ženska odgovori: No, but i can help you to find it if you want. O šit, carsko, končno resnični ljudje za pogovarjat se. Gremo mal naprej, se pogovarjamo, ugotovimo da je ona iz Švice, jaz iz Slovenije (dejansko je vedla kje je Slovenija, mad props), jest mal dickrajdam kako imajo v Švici dobre zakone za droge gor dol, nafehtamo čike in gremo na rob labirinta. Na tleh je bilo že vse vlažno, a kot nalašč je bil zraven nas ena bala sena iz katere smo naredil na tleh za sedet. Kolk sem bil v resnici zadet sem ugotovil šele ko sem se začel pogovarjat. Na tripu je dostkrat težko govort že v svojem jeziku ker ne vem kako bi se izražal, ker so besede preveč primitivna oblika tega kar čutim. Prevajat vse skupi v angleščino (kljub temu da drugače govrim tekoče) je fakin nightmare in na trenutke sem govoril kot bi se ravnokar zbudil iz kome potem ko me je zbil kamijon. Na moje olajšanje je ženska isto tripala tisto popovdne in se strinjala da je težko govort, čeprav je govorila lepš od mene. Kar me je ful presenetilo je bilo to, da je bila po poklicu fizioterapevtka ker se mi je zdela večina folka tam primernega za povsod drugam razen za medicino. Nekako probam zvit joint in mi nikakor ne gre, dam njej za probat in tut ne gre, in pol končno meni uspe zvit nekaj podobno povoženemu deževniku. Mene je blo kar malo sram dat to iz rok, ona pa je bla čist navdušena nad eko jointom kao da je to redko pri njih. Kadiva tist (unga tipa ni blo več) in gledava sončni zahod, kako se počuti človek v taki situaciji na ful mdmaja in lsdju pa pomoje ni treba pisat. Čez neki časa mi reče: I saw a guy with a headphones and ipod, cmon, i dont know what is the point of this if youre on festival. A je možno da je vidla mene in a je možno da dejansko je ful čudn imet slušalke? Tega nisem vedel, zato sem odgovoril: Yes, i dont know neither. Dokler sva skadila se je že stemnilo, jaz sem bil brez majce in začelo se je hladiti. Greva počas proti kempu čez glavno ulico kjer so na obeh straneh štanti. Kao greva se preoblečt, pol se pa dobiva pr chill out stageu čez neki časa (ni blo številke). Ok, in grem po svoje spet. Pridem do šotora in vidm da so prišli 3je novi drogartovci in postavljajo šotor zraven nas. Zraven je bil še RBW. Se pozdravimo gor dol in grem jest v šotor po druge obleke. Not pa ven sem šel pomoje ene 10x ziher preden sem se preoblekel in vse skupaj je trajalo nekje 15 minut da sem oblekel trenerko in majco. Preoblačit se mi je blo vsakič ful zajeban ker je bilo treba jit v šotor po stvari, notri pa je bilo vroče in težko za razmišljat. Ruzak se mi je že posušil, vrečo sem dal v ruzak in odšel proti JMCP. Pridem tja, njega spet ni. Spet nekako ostanem z njegovimi kolegi za nekaj časa. Njegovi kolegi začnejo risat metilon in še mene navabijo na lajno. Zategnem tist in kmalu odidem. Med potjo zašvicam ful, zato se grem še enkrat stuširat. Ful je pasalo kljub temu da se mi je od mrazu kadilo iz ust. Grem počasi do chillouta. Pridem tja in ugotovim da je nemogoče da bi našel kogarkoli tam glede na to da je praktično tema, jaz pa niti ne vem kako ženska izgleda + vse je utripalo, muska je bila naglas, veliko ljudi... Nekako me zadane moment of truth, da je ne bom več videl, ker je najdet nekoga za katerega niti ne veš kako izgleda med 20 000 ljudi praktično nemoče, za mdma je pa sploh značilno da povzroči težje prepoznavanje obrazov. Plan B: Grem se sprehodit do main flora, pol pa nazaj v šotor spat. Hodim po glavni ulici nabiti z ljudmi (tko k v filmih v ny al pa tokyu) in prvič ko sem na random pogledal pred sabo za pot zagledam njo 1m stran od mene, čist v drugih oblekah, z nekim črtam po obrazu ki so bile zdej druge barve in brez očal. Pokličem jo po imenu, ona se obrne in nisem mogel verjet kakšno naklučje se je ravnokar zgodilo. Greva skupi do main stagea in se tam usedeva pod en random šotor ki je bil frej. Spet mal debatirava, eno skadiva in meni zmanjka vode. Povem da grem po vodo, po neki čudni logiki se mi je zdelo da bom lažje našel pot nazaj če bom pustil ruzak z vsemi svojimi stvarmi pri njej pod šotorom (tak pol šotor je bil, take majo na plažah). Ko sem odhajal proti 500m stran oddaljenim pipam se mi je zdelo samoumevno da bom našel pot nazaj. No in natankam vodo in se začnem vračat. Pač logično, tam je bilo okol 30 takih šotorov, jaz pa nisem imel pojma kam moram jit nazaj. Bilo je ful temno ker je bilo rahlo oddaljeno od maina (tm k se začne klanc levo), odsevi so bli povsod, meni je fleširal v glavi, vsak premik je pustil za sabo metersko sled v zraku, imel pa sem le flašo vode in svetilko (na srečo sem bil dovolj pameten/neumen (the choice is yours) da sem vzel denarnico in telefon s sabo). In tko grem že petič mimo iste točke in si svetim s svetilko in napenjam oči nakar mi pomoje da manj kot meter mimo glave prileti tram od vrtiljaka (slika spodi). Globoko vdihnem in si rečem da se moram zbrat drugače ne bo dobro. In še malo iščem, nakar zaslišim svoje ime in mahanje s svetilko. Se usedem nazaj pod šotor, povem kaj se mi je zgodilo in naprej poslušava bolan trens. Skupi pojeva še mal mdmaja, vsak max 50mg. Mine mal časa. Ženska se odloči da je zaspana in da bo šla proti njihovi bazi. Ne vem a me je povabla zraven iz vljudnosi al sem dejansko bil ok takrt. Uglavnem, prehodiva 100m in jaz vprašam: Is it far away? -Yes, it is. -I think i will stay here. -Ok, reče in razširi roke, se objameva, posloviva in greva vsak v svojo smer. Tukaj se mi je zdelo da se je zgodba zaključila in tisti občutki ki sem jih doživljal prej ob njej so v trenutku izginili in ostal je samo lep spomin na dogodek.

 

Odšetam jaz nazaj nad main flor, se utaborim na tla in si začnem zvijat čeprav mi tist dan sploh noben joint ni pasal in sem prejšnja dva komaj skadil do konca, ampak sem za ogaben okus krivil tobak). Sedel sem na tleh, zmrvil skank in začel oprezati za najbližjo osebo s čiki. Ena čist totalno gotova ženska je stala 1 m stran od mene in kadila čik. Rečem ji: Can you give me a cigaret? In mi ženska pomoli že prižgan napol skajen čik. Jaz ji povem da rabim za joint in po parih sekundah razmišljanja dojame kaj hočem od nje in nekako najde čike in mi da enega. Čez slabe 3 minute (ravno k sem pripravil vse za joint) spet pride do mene, skoraj pade in se ujame meni za ramo in s čist gotovim tonom reče: wu ju id ewoer wan (do you need another one) (moral sem tako napisat ker je bilo epic kako gotova je bila). Odgovorim ji z No in spet je potrebovala par sekund da je skapirala in končno odšla stran. Skadim tist na pol in vržem stran ker mi je šlo na bruhanje in se odpravim proti šotoru.

 

Ta dan sem nehal kadit travo za neki cajta. Pred tem sem ful skadil na dopustu in vse z največjim užitkom, tist dan mi pa sploh ni pasalo nič in mal razmišljam če je to zarad lsdja. Ni da nočem bit skajen, sam ful mi je začel smrdet in mi gre na bruhanje, če pomislm da bi potegnu ta dim vase. Mogoče je to posledica lsdja in načeloma me ne moti tudi če bo pri tem ostalo ker se prvič po dolgem času poččutim popolnoma osvobojen od thcja.

 

Zaključek

Med tem tripom sem prišel do ene ugotovitve in sicer da sem dvakrat tisti dan po čistem naklučju z možnostmi 1:1000 (al pa še več) našel tisto kar sem potreboval točno v tistem trenutku. Kako je mogoče da se je začel gamma goblins ravno ko sem prišel na flor in kako je mogoče da sem našel to žensko v taki množici ljudi na čisto drugem kraju prvič ko sem se dobro ozrl okoli sebe? V tisti gužvi sem dostkrat izgubil frende v treznem stanju podnevi ker je pač blo res ful folka, ponoči se je pa vse še 3x slabše videlo zaradi lučk, slabe osvetlitve, drog in glasbe.

Zanimivo je to kako hitro so se vse stvari uredile same od sebe, ko sem si zaželel da bi se.

 

 

Vrtiljak

Slika objavljena

 

Upam, da bom našel še kakšno sliko tlorisa ozore da bom lahk označu pot ki sem jo prehodil :D

Prosil bi še koga, ki je slikal main stage podnevi iz vrha hriba nad njim (desno, če gledaš v main stage tko da je dj obrnjen k tebi) da deli sliko v tem topicu.

Edited by alien
Link to comment

Glede naklučja s komadi, se je men tut na gobah zgodil. Točno tist komad, ke sm rabla, ampak se nism mogla spomnt (ker sm bla po gobah čist iz sebe) ga je dou frend, ke sploh nism vedla d pozna te komade.

 

Hud report drgač, dost pustolovski. :juhu:

Edited by niqi
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.