Jump to content

First Time Gobice TripReportaža


Recommended Posts

Nevem kje bi točno začela. Sama pravim, da so "moje področje" stimulansi in občasno poigravanje s painkillerji in benzoti.

 

Pred tem resnim gobastim tripom sem že imela izkušnje z nexusom. Vendar je bil zelo light, zelo cannabis + malo vizualizacij in poigravanjem s svetlobo prostora. In še enkrat manjša količina gobic v kombinaciji s travo z umirajočim smejalnim efektom.

 

Moja pripravljenost je obsegala ogromno prebranih tripreportov/thank god DrogArt has so many talented writers/ -> to zares pomaga, plus motto: Don't panic. Čeprav, ko te odnese v tisti svet ugotoviš, da je fizika mogoče odpovedala, da so občutki neznani, da neveš ali fizično še dihaš ali letiš, kaj se sploh z tvojim organizmom in okolico dogaja. Dobesedno potuješ.

 

Vse skupaj se je začelo okoli sedmih proti večeru. Sijalo je sonce. Tripala sem z izkušeno družbo, sama še čisto zelena in malo živčna. Topla skodelica čaja in "feel good" komadi pomagajo, da prideš v tisto stanje-> I think I can handle this.

 

In začelo se je. Vsak je pojedel nekje med 2 do 3 grame gob. Jaz 2 na skoraj prazen želodec. Prijele so zelo hitro. Hitro začutiš, da drugače dojemaš svetlobo, postaneš malo sproščen, kot na painkillerjih, čeprav se takrt počasi spreminja vse, dojemanje prostora, ljudi, samega sebe. Nekaj časa smo se navihano opazovali, in v roku ene ure se je že zaslišal zvok vlaka, da bo počasi odpeljal. V začetku so gobe imele celo dokaj stimulativen učinek. Na začetku sem imela težave z dihanjem, mogoče ker sem pomislila na to. Videla sem vzorce, nore vzorce, nore barve. Vse je bilo zasnovano na treh osnovnih barvah, rumeni, rdeči in modri. Vzorci pa so bili veliko bolj kompleksnih oblik. Če sem dala gor sončna očala, so bili vzorci še bolj izraziti. In smo šli hip hop na pohod. Dobro poznam okolico, vendar sem se izgubila, vsi smo imeli občutek da tavamo neznano kam, prepuščeni občutku, čeprav nas je nekakšna logika vodila točno na tisto mesto ki smo ga iskali. Suvereno. Prišli smo v park. [ sedaj vem kaj pomeni - take trip and teleport yourself away ] Bil je ogromen. Okoli njega drevesa. Čeprav sem poznala park in vedela kje sem, sem za nekaj minut izgubila realnost. Vendar čez čas sem se umirila, prepustila občutku in to je to. Kmalu je prišel znanec, spet splet nekih nepričakovanih okoliščin. Vožnja v avtomobilu. Wow. Noro. Kot bi potoval v vesolju, dobesedno tak space ship feeling.

 

In potem smo bili nazaj tam kjer smo začeli. Igrala je glasba, It was kind of 60's feeling.

 

Ne spomnim se kdaj so začele gobe popuščati. Potem je sledilo nekaj uric chilla, kajenja trave, s kolegom sva povohala nekaj spja. Potem me je obšel zamišljen občutek. Zapisala sem nekaj ugotovitev.

Na primer to, da sem skozi to pot, predelala številne dvome in vprašanja.

 

Po koncu vsega, sem šla domov, ponoči skozi živahno mesto. Vse se mi je zdelo lahkotno, jasno, veselo.

Na nek način sem bila vesela realnosti. Čeprav so samo gobe, so močna zadeva in nisem pričakovala takšne zadetosti. Naslednji dan, sem bila malo izčrpana zaradi izkušnje. Vedno je dobro imeti ob sebi nekoga s katerim se lahko pogovoriš.

 

 

To je moji prvi report. Moje osebna ocena je, da so psihadeliki for my like, kar naporna zadeva. Všeč mi je bila izkušnja, še posebej pa me je presenetila moč magičnih gob. :) Zajejte in si barve ogleje! :)

Edited by niqi
Link to comment
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.