Jump to content

Ketamin - trip report


Recommended Posts

Najprej naj povem, da gre za prvo uporabo. Pred njo sem vedel o ketaminu samo to, da je disociativni anestetik, da pričakujem neko dream like stanje in da je zadeva relativno varna za uporabo.

 

Prišel je ta večer. Kolega je po naključju potegnil ven ampulo in vprašal, če bi..zadeva naj bi bila fenomenalna in da traja cca. 1h. Ker ni bilo drugega za počet je odločitev padla. Zadeva se je uživala po IM poti. Zraven je bil še en kolega, ki ni vzel nič. Doza, ki sem jo dobil je bila 0,93 mg/kg TT (preračunano nadknadno).

 

 

cca. 1min po apliciranju (apliciranje je bilo počasno cca. 30s) se začne nekaj dogajat. Vsedem se na posteljo, udi postanjejo težki, oči so težko odprte. Zato se raje uležem. Kar naenkrat začne naraščati pritisk v glavi, pojavi se brnenje, postanem topel. Od tam me transportira v višave. Vsega se ne spomnim. Vem, da sem cel čas imel občutek varnosti in pa občutek "kolk je v tem svetu fajn". Spomnim se, da sem postal otrok in se igral ob plaži na morju. Potem se je ta svet zrušil in postavil se nov. Razločno sem se pogovarjal s kolegoma, sedeli smo na sredi sobe v kateri smo bili (trezni kolega je rekel, da sem skos ležal, le enkrat sem probal vstat in sem se zrušil po tleh). Spominjam se tudi, da sem vmes dobil preblisk, da ni to nič realno in da haluciniram...vsakič ko sem pomislil na to, se je svet zamenjal. Občasno nisem čutil svojih rok. Enkrat sem se dvignil v sedeč položaj, v glavi sem dobil občutek da zadeve ni še konec in sem se zvrnil nazaj v ležeč položaj. V tem trenutku me je postelja zaobjela in pogreznil sem se vanjo.

 

Uglavnem ostalo se bolj malo spomnim. Vse kar vem je, da se je vse dogajalo bliskovito hitro, obenem pa sem imel občutek, da je pretekla že cela noč. Zadeva ima definitivno nek potencial. Ob priliki bi rad probal še malo večjo dozo in pa tudi manjše. To pa zato, ker mi je bil ob vračanju v realnost blazno zabaven občutek, da je moje telo popolnoma lahko, ni bilo nobenega upora za premikanje rok.

 

 

Za konec: zadeva je lahko kar močna, definitvno je ne bi priporočal vsakemu. Najbrž zna biti za marsikoga kar grozljivo.

Link to comment

Bilo je cca 1h ja. Potem času sem lahko začel komunicirat z zunanjim svetom. Sem imel pa še vsaj naslednje 2h čist mehke noge in roke. Kolega, ki je vzel še večjo dozo, pa je odnesel dosti boljše. Je hotel it še ven žurat naprej. Jaz nisem bil zmožen. Potem sem počasi zaspal.

Link to comment
  • 4 months later...

če te frendi rešijo pravočasno, ko ti je ketamin podtaknjen...če odmislim to, kak je bil njegov namen...

 

ko se zavem, da mi tisti pizdun ni častil "fish bona - direktorskega kouka" za poslastico zaključka eco festivala, ampak mi je uturil konkretno lajno ketamina...po zategnjeni lajni nism več mogla stati...počim se na prvi ležalnik v bližini, speštam celo vrečo smokija pod ritko...pa smeh okoli mene - lej k ma smokijevo drisko, ha ha ha

 

uležem se na eno ženasko zadi z glavo, pa me opominjajo - ej to ni povštr, to je kolegica xx...ne jebem pet posto, se je moral povštr umakniti

 

odprli so se mi novi fluorescentno oranžni kanali, ko sem preklopila na nove dimenzije...vlekla sem analogije od vsepovsod - med osebami, dogodki...ti kanali so prehajali v vseh pravokotnih oseh okoli osnovne osi

 

hkrati pa sm se še zavedala, da sm cunja, ki se komajda premakne, da me dva trezna frenda čuvata...videla mal megleno, mal fluorescentno, mal v utrinkih...ko sem slišala glasove tipov, ki moje frende prepričujejo, da mal počivam, da bom kr pr njih prespala pa me oni pripeljejo - takrat sm se dobr zavedala, da taka sama, brez varstva...raje ne razmišljam naprej...

 

me nesejo v avto, pol sta mi povedala, da so se ful smejal pa en je še snemal, ko nism mogla hodit...

 

happy end. naj jih bog kaznuje, da se jim tiči posušijo :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.