Jump to content

MDPV 100mg trip report


Recommended Posts

odločil sem se da spišem en trip report o drogi ki tukaj ni bila velikokrat omenjena. doza je kar velika in sem rahlo sumničav če to sploh je mdpv (oz če ni namešan) ker povsod pišejo da so konzumirali od 3-20mg. pred tem sem enrkat zvlekel 60mg in enkrat 30 (v roku dobrega meseca recimo) tako da sem imel nekaj tolerance. foaf je zvlekel 10mg naenkrat v eni noči in je rekel da je bilo ful ok, tako da tudi manjše doze primejo. mdpv je v sloveniji legalen.

 

najprej je bilo rečeno da bom imel 60mg dovolj, a sem si po 40 premislil. dumb move, yeah.

takih količin upam da ne bom več konzumiral ker je naslednji dan dokaj uničen, še posebej ker nisem mogel zaspati do enih zjutraj. od negativnih posledic sem opazil da mi desni prstanec na roki ne deluje tako kot običajno (enkrat ga nisem mogel skrčit), bolela me je desna roka čisto brez razloga, zjutraj sem imel 1 uro trajajoč glavobol, ful sem bil utrujen, slabo sem videl, težko sem govoril, pozabljal stvari ipd (dost podobne stvari kot na drugih drogah če preveč nalagaš). ena izmed unikatnih posledic te droge naslednji dan je vsekakor zapoznelost refleksov in skoraj nezmožnost manjših premikov (recimo delo na računalniku). ko sem se naspal je vse to minilo in sem ok. imo posledice 100mg ne odtehtajo kvaliteto zadetosti, tako da nad ~50mg ne grem več, ker ni tako velike razlike, ker se razvije toleranca in dobiš namesto zadetosti samo škodo.

 

 

21:20 – 20mg

21:35 – počasi čutim blago dviganje počutja, sem zbujen, na polno se pogovarjam z babico. Zenice so čisto majhne.

21:50 – zenice so razširjene a se ob svetlobi normalno skrčijo. Še vedno čutim povečevanje energije, postaja mi bolj vroče, malo mi zateguje jezik (ne čeljust).

21:55 – dlani se potijo, jezik zelo zateguje, začnem stiskati dlani v pesti. Zaenkrat je zadetost še na taki ravni da se jo lahko kontrolira in bi lahko počel skoraj karkoli če bi se mi dalo. Energije je vedno več. Srčni pritisk je 127/79, 129 udarcev na minuto.

22:10 – 10mg ker se počutje ni spremenilo v zadnjih 10ih minutah sem se odločil naložiti še dobrih 10 mg (20mg lajno sem dal približno na polovico in povlekel večjo).

22:15 – (začenjam pisati z velikimi tiskanimi črkami) švicam ful, roke se mi rahlo tresejo in so močno potne. Odzivnost zenic je normalna in niso preveč velike. Telesna temperatura je 37,6 C, pritisk je 147/94, 105 udarcev na minuto (možno da sem narobe napisal ker mi je čudno da bi imel po večji količini nižji utrip).

22:25 – (spet pišem z malimi pisanimi) počasi spet čutim dvigovanje evforije. ostale stvari so normalne.

22:30 – 10mg začenjam postajati okoren in počasen vendar v mejah normale.

22:45 – rahlo močnejša zadetost. Ko sem bil pred hišo sem videl soseda (50 let recimo) ki je pakiral stvari na avto za na morje in se začel pogovarjati z njim.

23:05 – z avtom se odpeljem še po 40mg. (tega dela ne bom opisoval ker je bilo ful neumno da sem se sploh usedel v avto, še posebej zato ker sem se potem še nekaj časa vozil okrog brez razloga).

00:30 – 20mg utrip 124 udarcev/minuto, temperatura telesa 37,6 C, pritisk 145/86

 

00:50 (tukaj se začne spet z velikimi črkami in vedno bolj nakracano napisano). U izi retardiran in počasen, ful švicam (ker je itak vroče), imam občutek da me nekdo sliši čeprav me to ne moti,

01:45 10mg (še vedno z velikimi črkami) dost zadet, jointa več ne znam zvit kar pomeni da grem skadit na pipo (ene 0,3g), sem zelo počasen, vroče mi je

03:30 – 20mg

03:50 10mg edina stvar ki sem jo tukaj zraven napisal je bila: ful zadet

 

ob vsaki lajni je manj teksta in od polnoči naprej je skoraj vse napisano z večjimi črkami in postrani. highlight predstavlja čas pred zadnjo lajno ko sem se 4x zmotil napisat 03:30 :grin:

Edited by alien
Link to comment

Za normalno dozo bi rekel da je recimo 30-40mg, če si brez tolerance. Efekti so zelo povišana komunikativnost (pomoje je tole no1 efekt), umirjenost, ful sede poslušat musko na tak način da jo čutiš (to ne pomen čim bolj naglas), euforija je dost blaga ampak kar kvalitetna. Zategovanja skorej da ni, zenice so rahlo povečane in se skrčjo ob direktni svetlobi (recimo če te kaps pregleda), usta se mi še nikol niso izsušila, ko si neki časa zadet postaneš rahko retardiran in počasnejš delaš stvari (isto kot na podobni kemiji s to razliko da se tukaj zavedaš tega). MDPV deluje tako da je treba nalagat da doseš vrhunec in ni tako da bi bil po prvi lajni najbolj zadet pol bi pa vlekel samo še za vzdrževanje higha. Redozirat je treba približno na eno uro al pa mogoče malo manj ker traja okol 25 minut preden začne prijemat. Če zategneš lajno prime po slabe pol ure, če pa poješ pa čez eno uro (pol ure da se resorbira + pol ure da začne delovat IMO).

 

Ena od hujših posledic pri več kot enem večeru na tem (recimo cel vikend) je pomoje paranoja, ki mine ko se dobro naspiš. Mešat z drugimi stvarmi iz lastnih izkušenj ne bi priporočal (razen s travo). Jest sem mešal z 0,3g spida mislm da 20mg in, ko je mdpv spuščal je spid še vedno učinkoval, sem imel občutek da je vsak človek ki ni bil dobro viden krimič :hihi:

Link to comment
  • 2 weeks later...

Pri 10mg brez tolerance se ti precej pleše, pa tudi komunikativnost je solidno povečana, nimaš pa še tako retardiranih misli in razmišljanja.

Po treh urah in pol lahko z lahkoto plešeš na radio 1 na petrolu. :D

 

Pri 30mg brez tolerance ti kar šopa (3x10 s 40min zamika).

Po dobri uri od zadnje doze se začne vrhunec in približno enako drži nekje 4-5 ur.

Nekajkrat na minuto pozabiš kaj si govoril / hotel povedat - govoril bi pa skoraj skos (priporočam za na party ker če si kje s kolegi imaš preveč časa za razmišljat kako retardiran si :).

Stalno pozabiš kaj si hotel narediti (poiskat vžigalnik za čik, it po vodo do pipe...)

Srce se ti skorajda uravnava po BPMjih glasbe, če je dovolj glasna. Pod 110-125 ne pade, tudi če ležiš in si "sproščen". Zenice so kar razširjene. Usta so precej suha.

Z lahko bi 10mg pustil za drugič.

 

Čiki sploh ne pašejo, ker že trave praktično ne čutiš ko kadiš.

 

EDIT: Na wikipediji piše pod efekti tudi Hypersexuality - pri 10mg ne, pri 30mg pa precej.

Edited by catal
Link to comment

oralno lahko imo brez skrbi zaužiješ 20mg, ampak je dost brezveze ker ne učinkuje tolk intenzivno. boljš je čez nos, itak drži dost dolg da ne rabiš skoz hodt nekam na lajno.

 

še enkrat svetujem da brez tolerance ne vlečt več kot 40mg, ker high ne gre tolk višje da bi se splačal trpet posledice naslednji dan.

Link to comment

če bi pojedel 20mg kapsulo bi te pomojem prbil podobn kot 10mg čez nos.

 

30-40mg je čez glavo dost, folk je v reportih pisal, da so bli ful zadeti od 20mg. možno je, da se tut mdpv, tko kot recimo mefedron, razlikuje od proizvajalca, jest sm v prvo mislu, da bom mel 40mg dost... najprej sem oralno 10mg in nisem čutil praktično nič, pol sm 5mg čez nos je že neki blo, pol spet 5 je blo še mal bolš, ko sem pa še 10 je pa lepo prjel :D do 60 mg je blo vse kul, pol se je pa že dan začel in sem si še čez dan, kadar sem začutil utrujenost, risal po 5-10mg, da kao nebi zaspal (bedno mi je spat čez dan). to se je izkazalo za veliko napako, ker pol 2 dni nisem spal :hihi: mdpv je dost zanimiva droga, ko ti po parh urah spusti tista glavna zadetost, si še vedno ful buden, jest sem si recimo drugi dan zvil kanon, da sm sploh lahk zaspal, zbudil sem se pa po 1 uri in bil kot nov :hihi:

 

v prvo sm zvleku čez 100mg, to odsvetujem vsem, kar je nad 50 te sam zjebe, res se ne splača... mam pa jest po vsej verjetnosti še zmer ful tolerance na vse stimulanse zarad mefedrona, to sranje sploh noče iz mene, ker so doze nad 100mg kokr sm gledal že ful velike (ponavad so to delal samo tist, ki so dlje časa konzumirali mdpv in imel že toleranco), jest sm pa tok zvleku že ko sem testiral... :D

 

pa ZELO odsvetujem vožnjo in podobne stari, ker maš reflekse v kurcu al pa se telesu ne da premikat, še sam ne vem, ko sem kadil in hotel otresti pepel sem najprej ene 3 sekunde gledal prst, da se je sploh premaknil :grin:

Link to comment

Okej, končno pršu domou iz te obale, nam je le ratalo haha :D

Kaj naj rečem, v petek ob 22h povlekel recimo da 15mg pred Ag, skadim cigaret, in se počasi odpravim proti ambasadi...

Že po poti sem začel čutiti rahle mravljince po telesu in nekakšno stiskanje v pljučih ki pa je trajalo le 2-3minutke thank god, energija se je vedno bolj kopičila, začel sem rahlo hitreje dihati, muzika je pasala nenormalno, telesna temperatura nizja kot pri speedu, filing ni čisto spiderski, meni osebno je bilo tako kot da bi pojedel majhno bombico mdma'ja in potegnil čez dosti speeda. Tko dost naPlur'ano vse skupaj :)

Skratka, ob 2 zjutraj sem potegnil še 10mg kar mi je zadostovalo še za after ki je trajal do večera, buden kot sova haha :D

To make it short, ena izmed bolših stvari ki sem jih poskusil v preteklem letu, naslednji dan nič skurjen, prehranjevanje normalno, brez izgube apetita, se strinjam s catalom da čiki ne pašejo nekot preveč kar je po eni strani kul glede na to da se na afterju ponavadi pokadi preveč škatlic :)

Overall, nisem opazil nobenega minusa, zelo mi je ušeč tudi dejstvo da je stvar pod a) legalna, b) zelo poceni (v primerjavi za ostalimi stimulansi) c) ni treba nalagat in nalagat u nedogled.

Link to comment

Poslušal sem en set, sedel v fotelju in najprej probal manjše doze 5mg čez pol ure + 10mg. Definitivno sem čutil zadetost in nekaj lahkotnosti. Ampak to ni blo to. Naslednjič sem zvlekel cca 80 (verjetno ni najbol čisto vse skupaj) mg v pol urnih presledkih. Bil kr močno zadet. Bilo mi je vroče in potil sem se. Ko sem nahitro kam pogledal npr vrečo za smeti sm mislu, da je človek. Pa več takšnih podobnih flešov je blo. Govorit je kr sedlo ampak sem bi totalno nemotiviran, da bi počel karkoli. V ozadnj je bil vedno nek nervozen filing. Še najbolj je sedlo ležat, piti pivo in poslušat muziko. Zvečer 8 ur od zadnje doze sem normalno zaspal. Zjutraj sem se zbudil normalen.

Link to comment

upam da ne bo izpadlo kot da kogarkoli nagovarjam k uživanju mdpvja, sam 80mg je imo preveč ker pri mdpvju ni tako da več kot naložiš boljš je, ampak ko enkrat presežeš normalno mejo postane vse skupej dost brezveze, v glavo si prizadet, premikat se ti pa ne da, čeprav veš da je treba nekaj počet. mdpv je imo bolj droga za partije in za med ljudi kot za biti zadet nekje na samem (men je zato idealen mefedron). jest sem bil ful lepše zadet pri 40mg kot pri 100. če si pa zaspal po osmih urah od zadnje lajne je pa možno sam dvoje: al maš ful tolerance al pa si dobil namešano in je bila količina dost manjša od pričakovane, ker mi še noben ni rekel da bi lahko zaspal za več kot eno uro vsaj en dan po zadnji lajni. še posebej mi je čudno da nisi imel nobenih stranskih učinkov, ker jest sem se čudno počutil še par dni po 100mg.

 

bottom line: mdpv je boljši pri manjših količinah IMO

 

:soncek:

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

Mene nenormalno potrebno nrdi tale zadeva...pa mokro.. :evil: kr nimaš dost..haha

Edin problem je bil k sva šla z dragim ven..alko pa tole ne gre skupi..cel večer sm mela občutk da me vsi gledajo pa si misljo "kok je gotova"..pa kr plesat nism znala al se mi je pa sam zdel pa roke so me bolele v glavo pa k čuk..

Link to comment

ja alkohol kle nima veze. na disconautiki smo neki časa sedel v avtu na parkirišču in sm za vsacga k ga nism prepoznal mislu da je krimič, za vs folk okol mene se mi je zdel da VEJO VSE, da je zdej konc ker vsi vse vejo. to je blo v ene 3je k sm jedu to, pol po tem je blo vsakič sam še slabš, ne glede na količino. boljš kt ti je blo zdej ti najbrž ne bo nikol več, tko da pust na mir to dokler maš še v lepem spominu :)

 

če pa mislte še žret to pa mejte zravn enga treznga s kamero ker so paranojični ljudje res epic :klanjam:

Link to comment

Hahaha :hihi: Mdpv= bruke droga..un lokal me ne bo nikol več vidu.

 

No ja mogoče smo takt udzun mal pretiraval s tem + tega sm pa zju3 budala Sanval čez uzela in pol se je taprav potovanje šele začel..:/

Đungla za TVejem, slika v njem 3D kot da je škatla in da lahko vanjo zlezeš, en klovn (igrača) na omari se je kr sprehajal gor pa dol pa me z roba gledal pa da ne rečem k sm zaprla oči in jih pol odprla da so mi 3 zatemnjene osebe z nožm pred nosom grozile...bolano uglavnm.

Pa da ne govorim o tem da mi je iz rok kr neki črnga lezl..kot en dim, lovke..sama sebe sm se ustrašla, moj pa tud k je na koncu vidu isto kot jst vidm..fuj fej :S

 

Če zategnš 1-3 (male) črte se mi zdi, da je glih prou kar se filinga tiče + komunikacija na višku za 3 urce. Ni to droga za pretiravanje..

Pa sex na tem je uff...vsako stvar nenormalno čutš :) rooaarrr..

Edited by *LoFFi*
Link to comment
  • 3 months later...

meni je tudi za na party super.. pivi mi je postal no. 1 upper :) vsaj v kombinaciji z alkoholom, ampak brez alkohola itak niti redbula ne pijem :D

 

slaba stran je edino, da se po tezji uporabi ne da spati se par ur po zadnjem nalaganju.. kar pa mi tudi ni nek problem ponavadi

Link to comment

meni je tudi za na party super.. pivi mi je postal no. 1 upper :) vsaj v kombinaciji z alkoholom, ampak brez alkohola itak niti redbula ne pijem :D

 

slaba stran je edino, da se po tezji uporabi ne da spati se par ur po zadnjem nalaganju.. kar pa mi tudi ni nek problem ponavadi

 

Po kok pa nalagaš, če ni skrivnost?
Link to comment

Na Finskem na veliko uporabljajo MDPV. Predvsem ga uporabljajo kronični uporabniki amfetamina kot legalni nadomestek, a imajo z njim kar precej težav. Seveda ti uporabniki uporabljajo tudi druge droge, (tisti ki so bili sprejeti v bolnico in tisti, ki so umrli (do sedaj so pri 16 smrtnih primerih dokazali MDPV v krvi), predvsem buprenorfin, tramadol in metadon, tako da teh smrti ne moremo pripisati izključno MDPVju.

 

Uporabniki opisujejo:

"very high highs and very low lows"

da zelo hitro raste toleranca

da pri nekaterih sproži zelo agresivno, psihotično in kaotično vedenje

Link to comment

Na Finskem na veliko uporabljajo MDPV. Predvsem ga uporabljajo kronični uporabniki amfetamina kot legalni nadomestek, a imajo z njim kar precej težav. Seveda ti uporabniki uporabljajo tudi druge droge, (tisti ki so bili sprejeti v bolnico in tisti, ki so umrli (do sedaj so pri 16 smrtnih primerih dokazali MDPV v krvi), predvsem buprenorfin, tramadol in metadon, tako da teh smrti ne moremo pripisati izključno MDPVju.

 

Uporabniki opisujejo:

"very high highs and very low lows"

da zelo hitro raste toleranca

da pri nekaterih sproži zelo agresivno, psihotično in kaotično vedenje

 

"A very fast and sure route to amphetamine psychosis" če citiram kolega. Doze kot so 100mg so že brutalne . . .

Link to comment

ja saj tezko kaj recem.. pac sem ugotovil priblizno koliko mi pase pa lahko od oka ocenim :) drugace pa dvomim, da bi lahko do kake psihoze prislo al pa kaj, ce se ne pretirava z dozami.. to pomoje ker je tako mocno ljudje pa nimajo meje pa 10x prevec zvlecejo

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.