Guest 1,760 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Belo za zimo, zeleno in kakšno primorsko vino, to življenje nikoli nas ne spusti mimo. Ponoči na klopci, bled soj uličnih luči, več ali manj pohci težak dim se v noč spusti. Prijatelj v kleti prvič prebredu je težavo ampak rjavo ni v skladu z naravo kmalu ga veder lucifer zapusti in spet težavo išče v sebi, katera ni nikoli prevelika nikoli premala, ampak ravno pravšnja, da bo za vedno ostala Kje je zdej tisti dobri mož poveličevan od človeških kož, ja tisti za plavim nebom ponavad grejo tja za pogrebom Ki bi mu vzel voljo sploh za takšno zamisel, nee on je raj novo osmrtnico napisou. deep shitz Quote Link to comment
alien Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 However I do show some respect to few This ecstacy has got me standin next to you Gettin sentimental as fuck, spillin' guts to you We just met but I think I'm in love with you But you're on it too so you tell me you love me too Wake up in the morning like "Yo what the fuck we do?" I gotta go bitch, you know I got stuff to do Cause if I get caught cheatin then I'm stuck with you But in the long run these drugs are probably gonna catch up sooner or later But fuck it I'm on one so let's enjoy Let the X destroy your spinal chord, So it's not a straight line no more So we walk around lookin' like some windup dolls Shit stickin' out of our backs like a dinosaur Shit six hits won't even get me high no more So bye for now I'm gonna try to find some more They tell you to stop but you just sit there ignorin' Even though you wake up feelin' like shit every morning Quote Link to comment
FR33KO Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 V center hitim, da drogo dobim. zvečer pa Gaviola, polna droge kariola. Suđo tulec naredi, snifamo da se kar kadi. Tablet na pol se zlomi, na fertik ga peglajo tej bonboni. Vesoljske glave, Kekec paštete, vidim face od folka čist rdeče. Kaj me zdaj to bedira, po glavi me vse psihira. Zmanjkal nam je disko tablet, zdaj podira se mi cel svet. 5g bele saves the day, want some? yes you may. en, dva, tri snifam da se kar kadi. vedno sem najbolj vesel, ko okrog nosa čist sem bel. ko kamen se nareže, na pladnju s tulcom se postreže. Quote Link to comment
ILona Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 a to je tvoje maslo? Quote Link to comment
Placebo Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 (edited) O ti grda žila, kam si se spet skrila, ko bi vsaj ne drmali vate, rajši iščimo škrate. L.P. Placebo P.S. Moje maslo . . . kanček odraslo, pozabli na đank, hvala ti pank ! ! ! Edited July 15, 2009 by Placebo Quote Link to comment
Placebo Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 peesmo sm bil trd . . . hahahaha . . . . Quote Link to comment
FR33KO Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Oh kako se veselim, po gramčke zdaj hitim. Kdo podlago zdaj bo prištimal, da eno v nos mu bom nalimal? Suđo kolega najboljše tulce zvija, njegovi tulci res so čarovnija. Preden se tulec razdere, bela mozak na 60 opere. Ma da pere na 100 sunce ko Suđo dela zlate tulce. Mal na zob pa mal v nos, se bela to na fino natros. This ain't no fucking joke, it really is a quality coke. Koukmaister Suđo moj, kdaj gremo snifat nocoj? Quote Link to comment
FR33KO Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Suđo pa Viking sta šla na Pag, odsnifala sta ga sama dol v mrak. Za mizo zdaj sedita, koščke kamna po podlagi drobita. Vsa od Viskija prepita, se men prasca po fonu smejita. Ker ostal sem doma, recesija se mi na fertik pozna. Jebem jim sunac pa taka služba, ko šefica misl da je visoka družba. Recesija jebena kje je moj regres, firmo bom zažgal in naredu največji kres. Quote Link to comment
Herbal Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 FR33KO ti si huj ko 2pac Quote Link to comment
FR33KO Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 FR33KO ti si huj ko 2pac word up nigga Quote Link to comment
FR33KO Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 a to je tvoje maslo?moi? yeah nigga Quote Link to comment
FR33KO Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 (edited) Suđo Suđo mali pobalin, v Gaviolo je šou dons na clean. Pridi Suđo pridi Meho, gramček na mizo za uteho. Ne bova se sploh prepirala, samo kamne bele bova konzumirala. S kamnom AG na mizo napišem, Suđotu nasmeh na glavo narišem. Ta kamen res dela privide, Suđo namest na wc v garderobo ide. Suđo, malo si smer si falil, pridi pridi, bom še en kamen zdrobil. Na morju zdele burja piha, Suđo pa na Lomu gramčke snifa. Suđo če ne boš ponoč padu na glavo, me poklič jutr da gremo na kavo. dost je blo Edited August 15, 2009 by FR33KO Quote Link to comment
catal Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Ena uvožena: LSD Out go the filters, In come the visions... Cinderella on the run, Racing through dreams, Till trip is done then back to infiltration, same stagnation, same business as usual, same sketch of the visual. But...stretched out of shape The entire landscape. richard jarboe Quote Link to comment
punkie Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 (edited) Mravljinčki. Gledam te, omamljaš me, tvoje sinje modre učke, ekstaza moja, ljubim te. odvisna sem Edited July 9, 2010 by punkie Quote Link to comment
Capsule Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Takrat ko ruknem laško pivo, sam prijel bi te za grivo, nasmejala bi se igrivo, nastavla bi mi slivo, in jaz oral bi tvojo nivo. Sem zanč napisu na listek za *snifff* ko sem bil pjan, šele naslednje jutro doma sem ugotovil da sem zajebu prešerna. Quote Link to comment
ILona Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 nastavla bi mi slivo, in jaz oral bi tvojo nivo. Quote Link to comment
Sun-Yin Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Takrat ko ruknem laško pivo, sam prijel bi te za grivo, nasmejala bi se igrivo, nastavla bi mi slivo, in jaz oral bi tvojo nivo. Sem zanč napisu na listek za *snifff* ko sem bil pjan, šele naslednje jutro doma sem ugotovil da sem zajebu prešerna. Quote Link to comment
Placebo Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Takrat ko ruknem laško pivo, sam prijel bi te za grivo, nasmejala bi se igrivo, nastavla bi mi slivo, in jaz oral bi tvojo nivo. Sem zanč napisu na listek za *snifff* ko sem bil pjan, šele naslednje jutro doma sem ugotovil da sem zajebu prešerna. Zanimive, pestre rime. Quote Link to comment
ILona Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 kolega Placebo, bodite no tako pijazni in delite kakšno svojo, bolj kompleksno z nami! Quote Link to comment
acidman Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Bog O moj Bog, zakaj si strog, zakaj ni drog? Quote Link to comment
alien Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 (edited) Super svijet, lijepi cvijet, voli: tatu, mamu, Boga, ne treba ti blud, cigareta, alkohol i droga, lijepo trči, igraj nogomet, sviraj, lijepo pjevaj, čitaj knjigu, fino uči, iskušenjima se ne daj. Idi i u crkvu, jedi povrće, al' mrkvu jedi puno jer je fina, ima B vitamina. Ne treba ti kokain jer je celer jako fin, ne treba ti trava jer je blitva jako zdrava. Ne treba ti LSD jer u mesu imaš sve, vitamine, minerale, stvari fine, proteine. Nije dobar hašiš jer u njemu nemaš ništa, ali jabuka je prava, sočna, fina slatka zdrava. Još ti nešto moram reći, to dobro moraš znati: prije svakog zdravog obroka, ruke moraš oprati, bolje uči plivati, skijati il' svirati, ako želiš ostat zdrav, nemoj se drogirati!!! Edited November 8, 2010 by alien Quote Link to comment
acidman Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 lol, a je tole komplet avtorsko? Quote Link to comment
alien Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 lol, a je tole komplet avtorsko? ne Quote Link to comment
mistress Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Kn-B-fSi4L4 Less is more, ja Quote Link to comment
Scarecrow Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Mary Jane Bulo zdrobim, tobak primešam, zvijem in skadim. Brez razloga se smejim, zdi se da lebdim. Rdeče oči, počasni refleksi, brez moči, spi se mi. Luknja v glavi, besede in čudni pojavi, slow motion and no emotion... Ohh Mary Jane you just made me insane, but than again... Svet je kakor cvet, kadar sem zadet. Quote Link to comment
Scarecrow Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 (edited) Perfect day I wake up early in the morning, baby draw the line for me! White and pure as ocean sea, pure cocaine, oh fuck yeah! That's for me. As I later walk to my favourite pub, a friend invites me to some club, "Sure"! I say. "Give me the beer, I'll meet you there today!" When the night falls, the party call's, I can hear the hardstyle, baby I could walk a mile just to get there! Dancin' to my favourite music, flashing neon lights, all I can feel and see is P.L.U.R. I will rave 'till my grave, as we party all night long, 24 hour, strong! Edited September 14, 2011 by Scarecrow Quote Link to comment
Pantheon Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zswxRIvRWlI Quote Link to comment
nitrina Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 loool, tej poprovci so legende Quote Link to comment
Recommended Posts