Jump to content

Kaj je s tem speedom?!

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Morda je ta speed kdo hranil v kakšni kanti za pralni prašek in se je nalezel vonja. Ali je imel vonj po Persilu, Rexu, Ava? :D

Ne vem, ta "pralni prašek" je bil že prej večkrat na tržišču. Po katerem prašku je imel okus na žalost ne vem ;) Vonj je imel po amfetaminu. Efekt je bil slab.

Možnosti, zakaj ima spid okus po pralnem prašku, je seveda več... in vse so smešne...

Ta zadeva tud ne zgleda tako kot bi amfetamin mogu - rahlo vlažen prah bele barve. Ampak je umazano bel, zelo trd - tak, da kr leti okol k ga drobiš ;)

Edited by mato

ne, to je ta roza speed. Ko se je posušil je izgubil vonj po amfetaminu.

Sm videl in vohal ta roza spid, poiskusil ga nism.

Spid - današne smeti vlažijo tud zato, da dobi močnejši vonj - mokr pač bolj intenzivno diši... dokler je mokr... ko se posuši izgubi intenziven vonj, zato, ker je slab.

Sam kronca nima vonja po amfetaminu... naj bi tisto kar se danes prodaja kot amfetamin, vsaj dišalo kot amfetamin

za te bele ne vem, je nisem imel priložnosti povohati. So pa te rjave kronce, ki so bile pred temi belimi, izrazito dišale po speedu.

allinall scena je totalno v kurcu. Se mi zdi kot, da vedno močnejši kokainski lobi zatira proizvodnjo drugih drog :( (ZF scenario :D ).

• 1 month later...

js sm zanc dobu nek speed k je bil pinki barve

Renegade's Amphetamine FAQ

* RED: The product was made from pseudoephedrine tablets, and the red colouring of the tablet was not adequately washed away (it is difficult).

* ORANGE: Ephedrine sulphate was used, and some of the sulphate was reduced to sulphur.

* PURPLE: Iodine from a phosphorus-iodine reaction was not washed out.

* GREEN: Copper (or other metallic) salts somehow made their way in to the mixture, probably due to the reaction vessel used in the manufacture.

* BROWN: Oxidized red colouring (see above), or tabulating agent was present in the reduction.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

a na drogartu lahko ugotovijo katere primesi so v amfetaminu in kolk procenten je če bi ga prnesu testirat? pa kolk je minimalna količina k bi ga moral žrtvovat? pa kolk to stane?

Edited by alien
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Da ne odpiram nove teme,...

Ze drugic sem zasledil speed katerega ucinka nisem vajen. Ce ga najprej opisem vizualno gre za "lep" bel prah v katerem se lepo svetlikajo kristalcki. Vonj ima zelo izrazit po "pokoseni travi" kakrsnega smo pac pogosto vajeni pri speedo. Torej, ce bi ga ucenjeval na prvi pogled bi lahko rekel, da gre za dober speed. Seveda pa vemo, da ga ne moramo ocenjevati ravno po videzu in vonju :D ,...

Ko rises crte ugotovis, da je rahlo vlazen in se moras malo bol "potrudit", da jih narises :) ,.... Ok to pac, da se pridobi kaksen "gramcek" teže :) ,...

Ko ga potegnes pa zadeva tako mocno zapece v nos, da se ti gladko vlijejo solze. Res, da pri dobrem speedo, ki ni veliko namesan to lahko pricakujemo - da malo zazge v nos. Ampak ne pa tako, da bi lahko najbrs primerjal, ce bi sel v kopalnico vlect peroksid ,.......Vglavnem res orng pece in tudi okus ni ravno cist tak, kot smo ga vajeni pri speedo,...

S tem se pa tudi zgodba zacne,... -Najprej nekaj minutk za tem zacutis "tapravi" ucinek. Za zacetek se malo streznis, ce si prej kaj spil Nato se poveca budnost, srcni utrip, zbranost, govoris kot bi bil za to placan -vglavnem clovek bi rekel tapravo. Ampak cca. ze po eni uri ugotovis, da se ti preprosto nic vec ne da. Torej gres pac se na eno crto ,.... Tokrat je ucinek podoben, le da traja mogoce le boge pol urce.

Nato ti kr orng vdari v noge in postanejo zelo mehke. Torej pleses storasto :,... Zadeva pa vdari tudi v motoricne sposobnosti rok. Torej-storast pri prejemanju kozarca itd,..

Ce gres se na kaksno crto vec pomaga le za res kratek cas, nato pa se negativni obcutki se povecajo.

Nato ti postane tudi slabo in ti vzdiguje :S ,... Kar se mi po speedo se nikoli prej ni dogajalo, kvecjemo veliko vec sem lahko spil itd,....

Postanes paranoicen in "tecen" do prijateljev. Poveca se negativno razmislanje kar spet pri speedo in kaksnem pivo nismo vajeni.

Edino kjer res vidis, da amfetamincek deluje je to, da imas zelo odprte oci, kar vlece ti jih narazen, ampak kljub temu se ti nic ne da in bi samo sedel in poslusal glasbo.

Par krat sem celo videl poleg sebe osebo, ki je izginila ob pogledu v tisti smeri ,.. seveda je tam ni bilo ;) -mislim halo :D haluciniranje po speedu???

Pika na i pa je bila, da sem po koncanem zuru v zeldcku cutil, da sem presneto lacen in zlahka sem pojedel 2 zemlji z malo tekocine zaradi suhih ust

Nato se spravit v posteljo- a kaj ko se mozgani ze cel dan preprsto nocejo in nocejo "ugasnit" pa tudi srce ti tovce, da mas filing da ti ga bo vn vrgel.

Poznam sebe in delovanje speeda na sebi z dodakom piva ali dveh ... In tale speed mi "smrdi"

Zaradi stranskih ucinkov sem se zacel sprasevati, je mozno, da dilerji zaradi slabe prodaje tabletk z mcppjem le te drobijo v speed?

Zdrobljena tabletka mcppja bi najbrs znala orng rezat v nosku, pa tudi slabost, zmedenost in znaki paranoje so znani pri uporabi le tega?,...

Ne vem, je kdo ze imel podobno izkusnjo z speedom na sceni?

Edited by technomaniak

to se men dogaja že lep čas na stimulansih :hihi:

spiderski mefedron, malo slabši 4fa, mdpv, spid... povsod je približno tako kot si napisal, le halucinacij nisem doživel. skoraj ne občutim več tiste čiste zadetosti, čistih misli, želje po tem da bi kaj počel, sam sedel bi nekje, bengal z glavo pa poslušal musko z nekom ki je isto zadet kot jaz da lahk prosto komentiram dogajanje :D gibanje je dost prizadeto, podobno kot bi bil pijan, vendar zaradi zavedanja da se čudno premikaš postaneš rahlo slabe volje ker nastane filing da si ful očiten in kljub polnemu floru pijanih ljudi misliš da si edini ki se okretno premika.

jest to pripisujem toleranci :P

to se men dogaja že lep čas na stimulansih :hihi:

spiderski mefedron, malo slabši 4fa, mdpv, spid... povsod je približno tako kot si napisal, le halucinacij nisem doživel. skoraj ne občutim več tiste čiste zadetosti, čistih misli, želje po tem da bi kaj počel, sam sedel bi nekje, bengal z glavo pa poslušal musko z nekom ki je isto zadet kot jaz da lahk prosto komentiram dogajanje :D gibanje je dost prizadeto, podobno kot bi bil pijan, vendar zaradi zavedanja da se čudno premikaš postaneš rahlo slabe volje ker nastane filing da si ful očiten in kljub polnemu floru pijanih ljudi misliš da si edini ki se okretno premika.

jest to pripisujem toleranci :P

ja, :hihi: ,... Mogoce pa k tistim flesam, da nekdo stoji poleg mene lahko predpisem tudi nekaj kolicini popite zgane pijace :) ,...

Drugace pa sem tudi premisljeval, da je problem pri meni in ne ravno v samem speedu ja,... bog si ga vedi :hihi:

Res, da je prej bil malo naporen dan, ker je blo potrebno uredit nekaj stvari itd,... pa so sli ze tam mal zivcki :D ,.....

Samo spomnim se sebe nekaj casa nazaj, ko sem lahko prisel se tako zjeban in slabe volje na party, da ni bilo za nikamor.

Pa sem spil 2 piva pa eno crtico pa sem bil kot nov pa plesal celo noc kot zmesan, zjutraj po partyo pa zmucen zaspal kot angelcek :D

Toleranca....hmmm.. mislis? mozno kaj pa vem. Samo res je, da vmes nekaj mesecev sploh nisem. Sedaj pa mogoce enkrat na mesec ali pa mogoce max. 2x kaksna taksna noc pa potem spet nekaj casa ne. Odvisno. Ne zdaj ravno uporabljam speeda vsak vikend,.. ampak tako- priloznostno.

Ampak se pa dobro poznam kaksen sem na vredu speedu bil ponavadi, zato pa tudi pravim, da to ni to, ali pa se res jaz spreminjam :D

Spid z kombinacijo kaksnega piva ali pa kaksnega 0.3 me je vedno sprostil, bolje sem plesal, bil dobre volje. Ne pa v tem primeru,ko sem celi nek zapsihiran :D

Možno je, da gre res za toleranco ali pa, da si namesto speeda dobil npr. mefedron. Učinki, ki jih opisuješ, so kr v skladu s tem.

Res pa je, da se, če se droge začne zlorabljati, prej ali slej pojavijo takšne "težave". Koliko pa kaj uporabljaš droge?

dvomim...veliko uporabnikov ki so to prvič vzeli je poročalo o intenzivni zadetosti, in hudem rushu v začetku...on opisuje rahle spremembe počutja...kar pa za meph lih ni značilno...

po vsej verjetnosti je kak crap od "spida"...

Možno je, da gre res za toleranco ali pa, da si namesto speeda dobil npr. mefedron. Učinki, ki jih opisuješ, so kr v skladu s tem.

Res pa je, da se, če se droge začne zlorabljati, prej ali slej pojavijo takšne "težave". Koliko pa kaj uporabljaš droge?

Droge ali konkretno speed?Trave ne kadim, ker mi thc ne paše, cigarete sem pustil pred pol leta, ecstazija pa od kar je mcpp in ostala svinjarija na sceni niti v roke ne primem, kaj sele, da bi ga v usta dal :smirk: .

Med vikendom pa kar pogosto spijem kaksen deci. V mlajsih letih sem bil "kar veliko bolj aktiven (kar se tega tice)" sedaj pa tako za vzdusje le se speed obcasno ko se kaj spije :) ,......Je pa cisto tako, vmes recimo 2 ali pa 3 mesece sploh ne speeda, potem pa pride kdaj da 2 ali pa celo (sicer redko)-3 vikende zapored kaksna spura :) .... Tako da ja, kako pac nanese ampak nisem pa neki redni konzumator tega :D ,......

mefedron ,...hmmm... nisem kaj veliko slisal o tem, ampak ce disi po speedo in po nosu pece k svina pol je to ze nek znak da bi mogoc lahk blo to :D:think:

Glede na to kar si povedal, si najverjetneje res dobil nekaj kar ni bil spid. Če se ti to še kdaj zgodi, lahko prineseš v DrogArt Info točko, da damo v laboratorij testirat in boš vedel kaj je. Zadeva je povsem anonimna, nič se ti ni treba izpostavljat.

• 2 months later...

who the fuck cares ;) drgač pa ne, ni možno da bi amfetamin zmanjšal zenice, obratno, sam da se pri enih bolj pozna, pri drugih manj....zenice manjšajo downerji, najbolj opijati, edina izjema je Tramal, ker deluje tud na nek adrenalinski like hormon zraven delovanja na nekatere opiatske receptorje...brez zamere :cool2:

• 4 weeks later...

Dobil sem zalogo za praznične dni vendar tokrat je zadeva ful vlažna in mi ni čist jasno zakaj?!

Ker nisem ravno reden konzumator tudi nevem kako najlažje (pa brez da zategneš lajno) preizkusiš kvaliteto.

Mimogrede, a je smiselno da to reč posušim?

hvala za odgovore!!

[/quot v speed namesajo svasta...mlek u prahu,bonbone...full folka na speed kapne vodko in pol u zmrzovalnik dajo in dobish mokr speed...ce se ti mudi ga sam posusis na podlagi,vse kar rabs sta 2 kartici al pa pustis d se ti sam posusi...vecinoma dobish mokr speed d na tehtnci pokaze mau vec u resnic ga je pa fuull mau...stejstas ga..das ga stejstat enmu k ve kva je speed...vso sreco :juhu:

jah ne vem kaj je blo pol to, možno da je takoj spustil ker je bilo to po parih dneh vlečenja al pa je sam spustil brez da bi prej prjel zarad tolerance (če veste kaj mislm) ker mi je sam skrčl zenice pa bl zaspan sm bil kt prej. čez 2 tedna k sm naslednjič konzumiral isti staf je pa manjša količina oralno ful naspidirala.

kva da fuck: men se je pacast spid zmeri posušu sam od sebe če sm ga odpru v parih dneh za tok cajta da sm vzel ven za lajno. enkrat sm vidu na kepci take potemnjena območja k so bla imo dokaz za to da mi je model pokapljal z vodo da je blo težji.

ne ne poskropijo z vodo ampak z VODKO d pol k ga dajo v zmrzovalnik ne zmrzne... :juhu:

z vodo ga rahlo poškropijo...pa ne zmrzne ker ne zadrži tolk vlage!

pa tut možno je da ti spid zmanjša zenice al pa sploh nima vpliva nanj...men jih ni poveču nikol, po partiju sm pa učasih imel tut ful majhne kadar sm konzumiru spid oziroma knofe...

Edited by EcStAsY
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.